Αθλότυπο


10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΥΘΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συγγραφέας προσεγγίζει βιογραφικά δέκα "περσόνες" των γηπέδων που καθήλωσαν με τις ενέργειές τους φιλάθλους και ...αναγνώστες.Άγνωστα στοιχεία από την πολυκύμαντη έως ταραχώδη (...) πολιτεία των Δημήτρη Καρέλλα, Γιάννη Μαντζουράνη, Τότη Φυλακούρη, ..

10,00€

BASEBALL

..

14,00€

BODYBULDING ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Βήμα προς βήμα πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη, προσαρμοζόμενο ανά τύπο σώματος και συνδυαζόμενο εξατομικευμένο πλάνο διατροφής. Με μέγιστο 60΄ προπόνησης μέρα παρά μέρα, φτιάχνετε περισσότερους μυς, χάνετε περιττό λίπος και βελτιώνετε εντυπωσιακά τη σ..

17,00€

FIT BALL

Οι ασκήσεις που γίνονται σε μεγάλες φουσκωτές μπάλες προσφέρουν ένα είδος αστάθειας, που δίνει τη δυνατότητα στους μυς που σταθεροποιούν το σώμα, να ρυθμίζουν συνεχώς τη σταθερότητα των αρθρώσεων και τη θέση του σώματος. Οι ασκήσεις σε Fit Ball χρησι..

22,90€

MINI ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣ

Εύχρηστος οδηγός καθημερινής χρήσης Πόσες θερμίδες έχει η μπριζόλα που φάγατε, η ζάχαρη που βάλατε στον καφέ, το αναψυκτικό που ήπιατε, το σνακ που μόλις τσιμπολογήσατε ή το γλυκό που απολαύσατε Θα το βρείτε με ακρίβεια στο θερμιδομετρητή που κρατάτε..

9,00€

PRESSING

O Massimo Lucchesi και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν μια περιεκτική περίληψη μιας από τις ευρύτερα χρησιμοποιούμενες ομαδικές αμυντικές τακτικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το "Pressing". Σκοπός της εφαρμογής του "Pressing" είναι η ελαχιστοποίηση το..

15,22€

SUPERSPORT WHO IS WHO 2002

Περιλαμβάνει: - Τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για τις περιόδους 2000-2001 και 2001-02, αλφαβητικά. - Την καριέρα τους χρόνο-χρόνο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. - 250 βιογραφικά. - Τα ρόστερ όλων των ομάδων Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνικής για την π..

8,98€

WHO IS WHO 2003

Περιλαμβάνει: -Τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για τις περιόδους 2001-02 και 2002-03, αλφαβητικά. -Την καριέρα τους χρόνο-χρόνο σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. -300 βιογραφικά -Τα ρόστερ όλων των ομάδων ΑΔ, ΒΔ και ΓΔ Εθνικής για την περίοδο ..

10,20€

WHO IS WHO 2004

Με την ίδια διάθεση και μεράκι, ο Δημήτρης Τσακίρης συνεχίζει την έκδοση του "Who is who - Έλληνες ποδοσφαιριστές", για τέταρτη συνεχή χρονιά. Και αυτή τη φορά η έκδοση είναι πιο πλούσια σε περιεχόμενο, αφού περιλαμβάνει και τις ταυτότητες των ομάδων..

12,23€

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

..

13,00€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

Γυμνάστε τους κοιλιακούς μύες με εστιασμένες ασκήσεις. Ακολουθήστε το πρόγραμμα εκγύμνασης που ταιριάζει στο επίπεδο εμπειρίας και φυσικής σας κατάστασης και δείτε άμεση, θεαματική βελτίωση σε σύντομο χρόνο. Αποκτήστε λεπτή μέση, σφιχτή κοιλιά, καλοσ..

12,00€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (ΔΕΔ

Περιέχει 200 εστιασμένες ασκήσεις με λάστιχο γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε παντού (στο σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο στάδιο, κ.α.), συμβουλές για να σχεδιάσετε το ατομικό σας πρόγραμμα ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας και επίσης, έ..

14,00€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΑΘΛΟΤΥΠΟ)

Το βιβλίο αυτό περιέχει τέσσερις ενότητες "ολοκληρωμένων" ποδοσφαιρικών ασκήσεων. Παρουσιάζονται και αναλύονται ασκήσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους προπονητές και τους γυμναστές, στην προπόνηση για τη βελτίωση της αερόβιας και της ..

17,00€

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

23,00€

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

..

29,86€

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΜΑ

Σχεδιασμένο για άντρες και γυναίκες, για όλα τα σπορ προσφέρει μια πρακτική, λεπτομερή εξήγηση του πώς οι αθλητές μπορούν να βελτιώσουν το κατακορυφο άλμα τους ακολουθώντας ένα οργανωμένο πρόγραμμα μυικής ανάπτυξης. Εμπλουτισμένο με πάμπολες φωτογραφ..

11,00€

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς Αθλητική Διατροφή έχει θέμα τη διατροφή του αθλητή και εξετάζει τη βελτίωση της αγωνιστικής του απόδοσης χωρίς χρήση φαρμάκων ή απαγορευμένων βοηθημάτων. Μεταξύ άλλων:- Αναλύονται οι θρεπτικές ανάγκες των αθλητών και προτ..

25,00€

ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Στόχος του βιβλίου "Διατροφογνωσία" είναι να δώσει απαντήσεις και πρακτικές λύσεις σε καθημερινά ερωτήματα που λίγο ως πολύ μας προβληματίζουν όλους, αθλητές και μη, όπως: -Ποια είναι η σωστή διατροφή; -Τι λάθη κάνω στη διατροφή μου; -Ποια συστ..

24,99€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ KICK BOXING

Η πρωταθλήτρια του Kick Boxing και εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Μαίρη Καβιέρη αναλύει μέσα από το βιβλίο της τις βασικές αρχές του Kick Boxing, δίνοντας την ευκαιρία να προσεγγίσουν το άθλημα και να το κατανοήσουν οι αθλούμενοι μαθητές. Στο βιβλί..

25,00€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το γεγονός ότι το βιβλίο αυτό έχει πραγματοποιήσει 14 συνεχόμενες εκδόσεις στη Γερμανία και έχει μεταφραστεί σε 5 γλώσσες αποτελεί την ασφαλέστερη ένδειξη ότι είναι ενδεχομένως ένα από τα αρτιότερα συγγράμματα κινητικής αγωγής. Το βιβλίο σκιαγραφε..

30,00€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ

Όλο το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά και η πρακτική εφαρμογή της Ψυχοκινητικής σε ένα Εγχειρίδιο! Αυτό είναι το "Εγχειρίδιο ψυχοκινητικής" της Renate Zimmer. Στο βιβλίο υπάρχουν όλες οι γνώσεις από την Ψυχολογία, την Παιδαγωγική και την Κινητική Ανάπτ..

30,00€

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Η τρίτη αυτή συγγραφική προσπάθεια του Χάρη Τσολάκη αφορά τα "Ειδικά θέματα ξιφασκίας", τα οποία στο παρελθόν αποτέλεσαν αντικείμενα ερευνητικής μελέτης και παρουσίασης σε ημερίδες, συνέδρια, σχολές προπονητών και στα μαθήματα της ειδικότητας ξιφασκί..

20,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πρώτη προσπάθεια που γίνεται στον ελληνικό χώρο για την έκδοση ενός συγγράμματος Κινητικής Ανάπτυξης που να συνοψίζει τα κυριότερα στοιχεία του γνωστικού αντικειμένου. Για τη συγγραφή του αξιοποιήθηκε ένας ..

27,20€

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2002-2003 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ(ΑΘΛΟΤΥΠΟ

Η έκδοση αυτή αποτελεί την πλήρη καταγραφή όλων των γεγονότων που σημάδεψαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2002-03 με βάρος στον αγωνιστικό τομέα. Στις 256 σελίδες του θα βρείτε: -Όλα τα παιχνίδια που έπαιξαν οι επαγγελματικές ομάδες στα πρωταθλήματά του..

10,25€

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2003-2004(ΑΘΛΟΤΥΠΟ

Για μια ακόμα φορά το "Ελληνικό ποδόσφαιρο - Ανασκόπηση" έρχεται να παρουσιάσει τα Αποτελέσματα, τα Γεγονότα, τα Στατιστικά και τους Πρωταγωνιστές της σεζόν 2003-2004. Φυσικά, από την έκδοση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και μια ευρύτατη αναφορά σ..

10,25€

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Στοιχηματίζουμε ότι θέλετε να κάψετε περιττό λίπος, να χάσετε πόντους από τους γοφούς και τους μηρούς, να αποκτήστε σφικτά οπίσθια, να δώσετε σχήμα στις γάμπες σας και να εξαφανίσετε ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Στοιχηματίζουμε επίσης ότι είστε δύσπιστη ..

11,94€

ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μπάσκετ, τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό για τους φιλάθλους και πιο καταστροφικό για τον αντίπαλο από τον αιφνιδιασμό. Αλλά τι συμβαίνει όταν μια ομάδα τον ξεκινά και πρέπει να τον εγκαταλείψει; Τότε είναι που χρειάζεται ένα καλό σύστημα επίθεσ..

12,00€

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΒΟΛΕΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14

Παρουσιάζονται 60 προπονητικές μονάδες χωρισμένες σε 5 διδακτικές φάσεις από 12 προπονήσεις η κάθε μία.Εάν υποτεθεί ότι πραγματοποιούνται 3 προπονήσεις την εβδομάδα, οι οποίες αντιμετωπίζουν ένα-δύο τεχνικά θέματα, η τρίτη προπόνηση είναι μια σύνθεση..

22,00€

Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλες τις εξειδικευμένες πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς και πολλά διαφορετικά προγράμματα άσκησης για να γυμναστείτε αποτελεσματικά και με ασφάλεια στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό διάδρομο. Το βιβλίο αποτελεί έν..

14,00€

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αυτό το βιβλίο για πρώτη φορά παρουσιάζεται αναλυτικά μια περίοδος ποδοσφαιρικής προετοιμασίας με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Περιγράφεται ένα ασκησιολόγιο επτά εβδομάδων από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ακριβώς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι ..

35,00€

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Η έκδοση αυτή μπορεί να θεωρηθεί σαν μέσον που θα μυήσει στον αθλητισμό τους μικρούς μαθητές και θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν απαραίτητα στοιχεία, να διδαχθούν απλές μορφές τεχνικής ασκήσεων και στιβικών αγωνισμάτων και να αποφύγουν τυχόντα λάθη ..

15,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 77 (2 Σελ.)