Αιγέας


NATURA CHIA

Η Χίος ονομάζεται "Μυροβόλος" από το λεπτό άρωμα των ανθέων των εσπεριδοειδών, την άνοιξη. Ακόμη και σήμερα τα περιβόλια του Κάμπου και των Λειβαδίων, σκορπούν την μυρωδιά τους, που αναμειγνύεται με το άρωμα του χιώτικου γιασεμιού. Στους λόφους και τ..

32,31€

ΑΝΑΡΡΑΜΟΙ

..

5,97€

ΜΠΙΛΗ Ο ΤΙΓΡΗΣ

... Ο Λάκης βλέπει τον σκούρο όγκο να πλησιάζει. Κάτω το κεφάλι, τα αυτιά σηκωμένα η καμπούρα της ράχης να προβάλει πάνω απ' τα χόρτα σαν πτερύγιο καρχαρία. Το θηρίο περπατάει αργά, με χάρη, σαν σε αργή κίνηση. Μια μεγάλη γάτα, μόνο που οι γάτες δεν ..

6,63€

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥΛΙ

Μια φορά κι έναν καιρό, ένας βασιλιάς που μισούσε τα βιβλία, έδωσε διαταγή να κατστραφούν όλα τα βιβία που υπήρχαν το βασίλειο του. Οι άγγελοι των βιβλίων, όμως, μάζεψαν όλες τις σχισμένες σελίδες και έφτιαξαν ένα μοναδικό βιβλίο, το οποίο μεγάλωνε… ..

9,00€

Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Η αρχιτεκτονική του "Κάμπου της Χίου" είναι μια σημαντική πτυχή της πολιτιστικής ιστορίας του τόπου μας. Εκφράζει εποχές ακμής της Χίου, όπου αναπτύχθηκε μια δυναμική σ' όλα τα επίπεδα, στο οικονομικό, κοινωνικό, μορφωτικό και καλλιτεχνικό.Εδώ συνδυά..

32,62€

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΑΜΥΑΛΗΣ ΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Εκεί ψηλά, πάνω από τα σύννεφα, υπάρχει ένας άλλος κόσμος διαφορετικός απ' το δικό μας. Εκεί, έχει το παλάτι του ο ήλιος που ζει με τις κόρες του τις λιαχτίδες. Κάθε πρωί, ξεκινούν το μεγάλο τους ταξίδι στον ουράνιο θόλο. Μια μέρα όμως, η Πολυξένη, η..

12,23€

ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Τα κείμενα που παρουσιάζονται στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνουν κυρίως καινούργιο υλικό για τη μαστίχα και το μαστιχόδεντρο. Στο χαρτί αναπαρίστανται με το λόγο οι εκφάνσεις του τεράστιου υφαδιού της μαστίχας σε σχέση με τον πολιτισμό. Νήματα που ξετ..

9,17€

ΧΙΟΣ

Το βιβλίο του Γεώργιου Δ. Ζερβούδη: "Χίος: Από τις χώρες και την πόλη, στη χώρα και τα χωριά" είναι καρπός πολυετούς και επίπονης έρευνας και μελέτης του συγγραφέα, ο οποίος μας παρουσιάζει, ολοκληρωμένα πλέον και επιστημονικά τεκμηριωμένη, την εικόν..

30,57€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)