Αιγιαλός


LOUIS D'EST

Είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Ευαγγελάτος μας παρουσιάζει πεζογραφικό του έργο, μετά από μακρόχρονη ενασχόληση με τον ποιητικό λόγο, αποκαλύπτοντας μια ιδιαίτερη πτυχή της προσωπικής του ευαισθησίας.Μέσα από την ιστορία του Λούη, αγαπημένου σκύλου ..

4,98€

ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Ο ψηφιακός μας κόσμος είναι γεμάτος θορύβους. Θορύβους, που έχουν μουτζουρώσει την ουσία της ανθρώπινης επικοινωνίας. Που έχουν εκτραχύνει την ακοή μας, με αποτέλεσμα να ακούμε μόνο ό,τι κραυγάζει. Κι όσο αυτοί οι θόρυβοι δυναμώνουν, τόσο δυναμώνουν ..

5,00€

Η ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΔΟΥ

Μελέτη του Αρχ. Τζάννε Χαράλαμπου με θέμα την αντίληψη για τον Αδή και τη μετά θάνατο ζωή τόσο στην ορθόδοξη θρησκεία όσο και στις υπόλοιπες θρησκείες...

9,95€

Η ΨΥΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ

Από την πιο γλυκιά στιγμή της μέρας, εκείνη που λέμε καληνύχτα σε κάποιον που αγαπάμε, ως την πιο γλυκιά εξομολόγηση της πιο δυνατής αγάπης, εκείνης του γονιού προς το παιδί του, η "Ψυχή μιας Καληνύχτας" είναι μια χούφτα από χρωματιστές πέτρες που επ..

9,90€

ΘΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Η πτώση της Αυτοκρατορικής Ιαπωνίας μέσα από τα μάτια του Ναομίκι, ενός Ιάπωνα καμικάζι...

4,98€

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στην "Ιστορίας ενός γαλόπουλου" ο Λασκαράτος βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα ήθη και τις παθογένειες της εποχής του από τη σκοπιά ενός "ανεξάρτητου παρατηρητή", ενός ζώου, που δεν είναι το ίδιο "μολυσμένο" με τον υποκειμενισμό της ανθρώπινης μ..

4,98€

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΙΠΟΤΑ

... Τι σημαίνει "Τίποτα"; Γίνεται το "Τίποτα" να γεμίσει την ημέρα ενός παιδιού; Ποια είναι τελικά τα "Τίποτα" της ζωής και ποια τα μη "Τίποτα"; Με τι ένα παιδί θα γεμίσει την ημέρα του, αν αποφάσιζε μόνο του; Με τι οι γονείς και οι δάσκαλοι γεμίζουν..

4,88€

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΝΟΥ

Ο δράκος καταβρόχθισεΔυο βόγια κι ένα αρνίΔύο βατσέλια ερήμαξεΚαι δυο αμπέλια άτρυγαΤσι ελιές μας τσι ξαμπέλωσεΤα πρόβατά μας τρώειΤα καύκαλα απ' τσι γίδες μαςΤούτο το φοβερό και τρομερό Δράκο ξεπάστρεψαν οι αδελφοί Μπρεσσάν (Bresciani) κάπου στα 150..

2,99€

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εικοσιπέντε μικρές ιστορίες. Μικρές στιγμές, ολότελα αληθινές και ταυτόχρονα ολότελα παραμυθένιες. Η πρώτη μέρα στο Γυμνάσιο. Μια τηγανιά πατάτες. Ένα μπλε βανάκι που πάει βόλτες. Ένα φυλακισμένο πουλί που το σκάει από το κλουβί του. Ένας μικρός μάγο..

7,96€

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΥΘΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Όχι, ρε φίλε! Είσαι δεκαπέντε. Κι έρχονται οι βαθμοί. Έλεος. Και σου τη λένε όλοι. Μάνα, πατέρα, το ξέρω, δεν είμαι ο Μπάτμαν, ούτε καν ο Ρόμπιν. Και κανείς δεν σε καταλαβαίνει, και χαλιέσαι, και βαριέσαι, και λιώνεις στο ίντερνετ και το κινητό σου. ..

8,50€

ΠΟΙΗΜΑΤΑ

Δεν ήθελε να μπειΣτο πλοίο για την πατρίδαΔεν του κανε καρδιά Να χαραμίσειΌση ζωή του απόμεινεΣ' έναν χερσότοποΠου κάποιος ΌμηροςΤον αποκάλεσε Ιθάκη.....

4,00€

ΠΟΙΗΜΑΤΑ (2008-2012)

Στο λαβύρινθο που ζειςΤον έχτιζες από παιδίΟύτε Θησέας θα φανείΟύτε Μινώταυρος.....

3,98€

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

Στην πρώτη εκδοτική του απόπειρα ο Χριστόφορος Πολλάτος μας είχε ξεναγήσει με τον δικό του τρόπο σ' έναν κόσμο πολιτισμικά αλλιώτικο από τον δικό μας, έστω κι αν η χρονική στιγμή της ξενάγησής του ήταν κοντινή: Η Ιαπωνία του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμ..

5,00€

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ

Μεγαλώνει μέσα σ' ένα κλουβί, και το μόνο που ξέρει είναι να τραγουδά. Βρίσκει ανοιχτή την πόρτα, μα δεν ξέρει τί να κάνει με τα φτερά του. Κι όταν μαθαίνει, διαπιστώνει πως ο ουρανός είναι πολύ μεγάλος. Γεμάτος από φωνές, προκλήσεις, απειλές. Γεμάτο..

5,00€

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ

"Τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου, ουσιαστικά αυτόνομες ενότητες, γράφτηκαν σε ξέχωρους χρόνους, σε περιστάσεις διαφορετικές, χωρίς καμιά εννοιολογική σχέση μεταξύ τους. Αναφέρονται σε γεγονότα που δεν συνδέονται, σε εποχές που δεν ταυτίζονται, σε άτομα..

14,93€

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)