Ακακία


ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

"Η σειρά «Κρύσταλλοι» - όπως ίσως γνωρίζετε - ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρωθεί σε μια δεκαλογία η οποία θα ξεκινάει από την δημιουργία του σύμπαντος, θα διαπερνά ολόκληρο τον πανανθρώπινο πολιτισμό, θα φθάνει στο παρόν και θα συνεχίζει στο μέλλον, παρ..

18,91€

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Γ1 ΤΟΜΟΣ Α

ΣΕΙΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣΣτόχος της σειράς εκμάθησης της ελληνικής ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ είναι να παράσχει στον ξενόγλωσσο σπουδαστή μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, ιδωμένης από πολλ..

23,00€

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ V

Η σειρά «Κρύσταλλοι» ξεκινάει από τις απαρχές της δημιουργίας του σύμπαντος και την εμφάνιση της ζωής στη Γη, διαπερνά ολόκληρο τον πανανθρώπινο πολιτισμό, φθάνει στο παρόν και θα συνεχίσει στο μέλλον, παρακολουθώντας περιληπτικά την εξέλιξη του ανθρ..

15,00€

ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

..

19,00€

ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Πεταλούδα... αρχέτυπο σύμβολο... η ομορφιά της και η εξέλιξη της δεν άφησε κανέναν λαό ασυγκίνητο... σύμβολο της ψυχής, των αδιάκοπων αλλαγών, της εξέλιξης... ένα σύμβολο που μας υπενθυμίζει το δίδαγμα των αλλαγών... είναι μια πανέμορφη ύπαρξη συνδεδ..

18,60€

ΜΕΛΙΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

Η ενασχόλησή μου με τη μελισσοκομία είχε ως αποτέλεσμα να βιώσω διάφορες καταστάσεις. Ειδικά τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκα με αυτή ως νέος μελισσοκόμος έζησα διάφορα ευτράπελα αλλά και στιγμές που με συγκίνησαν και έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μου. ..

9,48€

ΜΝΗΜΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ

Οι «Μνήμες Σκοτεινά Αναδυόμενες» είναι ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας με “new age” στοιχεία. Ο Δημήτρης Σολέγγας είναι ένας επιστήμονας, που πραγματοποιεί ένα μυστικό πείραμα στις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής εταιρίας, στην οποία εργάζετα..

16,00€

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Μυθιστόρημα μυστηρίου.Ο έρωτας είναι αποκλειστικότητα, τύφλωση, μαγεία, μανία. Κλείνει όλο τον κόσμο έξω. Δεν μπορεί να εισχωρήσει κανένας και τίποτα...Συγχωρεί ο έρωτας; Ο Μάριο πρέπει να μάθει αν άργησε. Θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη του 1916. Τίποτα δ..

16,80€

ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

Η ζωή από την πρώτη μέρα που γεννηθήκαμε, είναι μια ανάβαση στο βουνό που ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Όλοι μας μπορούμε μια μέρα να γίνουμε πρωταγωνιστές μέσα από κάποια αληθινή ιστορία, ακόμη και πίσω από ένα παράξενο παραμύθι. Καθώς όμως απο..

21,60€

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

"Νέο-ιστορικό, ρεαλιστικό, κοινωνικό-πολιτικό μυθιστόρημα, ιδιαίτερα επίκαιρο, μια δυνατή αναφορά στην προσφυγική κρίση, που χτυπά κυρίως τα παιδιά, τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Το φθινόπωρο του 2014, η Λητώ, φιλόλογος, τοποθετείται ως αναπληρώτρια κ..

17,00€

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ

«Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Πολύ αμφιβάλλω! Αν ο έρωτας ακολουθεί κάποιο μονοπάτι, τότε το στομάχι είναι, ίσως, ο τελευταίος προορισμός, μετά από πολλές στροφές, στάσεις και σταυροδρόμια»...«Τραντάζει τα μέσα σου και το τσιτωμένο δέρμα..

17,50€

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΛΟΥ I

Ένας νέος με ικανότητες ονειρομαντείας διαβάζει ένα περίεργο βιβλίο για τη ζωή ενός γνωστού εξερευνητή του Βορείου Πόλου. Το βιβλίο μιλά για ένα μεγάλο, μυστικό κοίτασμα χρυσού κάπου στα βόρεια του πλανήτη...Συγχρόνως, η ειδική ομάδα μελέτης κοιτασμά..

12,00€

ΦΛΟΥΦΛΑ Η ΑΤΙΘΑΣΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ

Κάποτε ζούσε μια γουρούνα που βρέθηκε με την παρέα της στο χοιροτρόφειο. Στο χοιροτροφείο συζητάγε με τα αλλά ζωάκια για το προκαθορισμένο μελλόν της. Ήρθε η μέρα που ηταν η σειρά της για το σφαγείο. Σφαγέας και γιος τη μεταφέρουν στο σπίτι ζωντάνη. ..

15,83€

Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)