Αλφάβητο Ζωής


TELOS, Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ

Έχετε πια ξεκινήσει όλοι τη μεγαλύτερη από όλες τις περιπέτειες - την Ανάληψη.Προβλέπουμε πως οι διδασκαλίες μας θα ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να βοηθήσουν όσους συνδέονται μαζί μας, στο ταξίδι τους προς την πνευματική ελευθερία...

12,42€

ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΗ;

Κάθε βράδυ για δύο χρόνια, ο νονός του ελληνοαμερικανού συγγραφέα επισκεπτόταν μία άλλη διάσταση σε μια ενεργή ονειρώδη κατάσταση. Δήλωνε, ότι αυτός ήταν ένας "Άλλος Πλανήτης", αλλά η σχετική έρευνα που επακολούθησε μάς υποδεικνύει ότι πρόκειται για ..

12,91€

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Από αφοσίωση και βαθειά αγάπη προς την οικογένειά μας, αναλαμβάνουμε υποσυνείδητα, ως παιδιά, βάρη και ρόλους που δεν μας ανήκουν. Αυτό επηρεάζει τη δυνατότητα που έχουμε να ζήσουμε στο έπακρο, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας. Με τη βοήθεια της μεθ..

16,91€

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Υπάρχει ένας κόσμος μαγικός που ολοένα και περισσότερο λησμονούμε την ύπαρξή του, το παραμύθι. Το παραμύθι μπορεί να μας λυτρώσει από το βάρος της ζωής. Το παραμύθι μπορεί να βαστάξει τα αβάσταχτα. Από καρδιά σε καρδιά, κυλάει το παραμύθι και γνωρίζε..

15,90€

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το βιβλίο αυτό περιγράφει τη βάση για να κάνουμε κάτι μαζί με τους συνανθρώπους μας, κυρίως με τους νέους, έτσι ώστε να σταματήσουμε τη βία και να μετατρέψουμε τη Σύγκρουση σε Συνεργασία. Με την κατάλληλη καθοδήγηση από τους μεγάλους, μπορούν οι νέοι..

16,90€

ΑΧ! ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!

Κάθε ένας από εμάς μπορεί να θυμηθεί γνωστά παραμύθια, ταινίες, μυθιστορήματα και άλλες λογοτεχνικές ιστορίες που υπήρξαν σημαντικές για τη ζωή του. Η Μπριγκίτε Γκρος και ο Γιάκομπ Σνάιντερ μας δείχνουν στο βιβλίο τους, ότι τέτοιες ιστορίες συχνά καθ..

19,90€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Η παρούσα εργασία έχει σκοπό να παρουσιάσει σε κωδικοποιημένη φόρμα τις σημαντικότερες θεωρήσεις και αρχές της συστημικής αναπαράστασης, της καινοτομικής αυτής φαινομενολογικής μεθόδου που θεμελίωσε κι ανέπτυξε ο Γερμανός Bert Hellinger για την αποκα..

8,00€

ΓΑΙΑ

Ζούμε σε μια εποχή, που ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τη μαγεία της φύσης. Ο άνθρωπος μιλά για τη Γη, λες και είναι κάτι ξεχωριστό από αυτόν, λες και έχει αποκοπεί εντελώς από την ενέργειά της. Ας θεραπεύσουμε αυτό το διαχωρισμό και ας αρχίσουμε να ..

13,90€

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ;

Η προσφορά της αρωγής είναι μια σχετικά δύσκολη υπόθεση. Πολλοί άνθρωποι, που αφοσιώθηκαν σε επίπεδο ζωής και επαγγέλματος στην παροχή βοήθειας, φτάνουν στα όριά τους με το πέρασμα των χρόνων. Αυτό που προσέφερε στον αρωγό χαρά και εκπλήρωση, μετατρά..

15,91€

ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το βιβλίο αυτό συνδέει τρεις διαχρονικές ποιότητες :1. Τη Σαντορίνη (όχι στην τουριστική της έκδοση αλά καρτ-ποστάλ...), μιάς και το βιβλίο αποτελεί κιβωτό συνταγών της Σαντοριναίϊκης πολιτιστικής κληρονομιάς. Κάθε συνταγή είναι μια γέφυρα μνήμης με ..

20,00€

ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ

Υπάρχουν πολλές αιτίες που αρρωσταίνουμε. Δεν θα πρέπει όμως να αφήνουμε να γεννηθούν μέσα μας υπερβολικοί φόβοι για το καθετί και για διάφορες ασθένειες, γιατί και αυτό θα μας κάνει να αρρωστήσουμε. Πρέπει να ενημερωνόμαστε για το πώς μπορούμε να ζο..

15,90€

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μέσα στην έννοια της λέξης Διαλογισμός κρύβεται μια πανανθρώπινη ανάγκη υπέρβασης των φαινομένων του νου. Έτσι, με την υπέρβαση αυτή, ο άνθρωπος προσπαθεί να αντιληφθεί εκείνη την άναρχη ουσία, η οποία εμπεριέχει και εμπεριέχεται στα πάντα. Αν "σκίσ..

11,69€

ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΨΥΧΗΣ

Ο Alberto Villoldo Ph.D. καθηγητής ψυχολογίας και ιατρικής ανθρωπολογίας του San Francisco University, USA, εξηγεί την άσκηση θεραπείας εκτός του συνηθισμένου σε εμάς χρόνου και τόπου. Δείχνει πώς να εισέλθετε στο άχρονο παρόν για να θεραπεύσετε γεγο..

23,38€

ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ

Η Επαναγέννηση/Rebirthing αποτελεί άσκηση, καθώς και επιστημονική μέθοδο, για την προσωπική και την πνευματική μας ολοκλήρωση αλλά και για την βελτίωση της υγείας.Μέσα από συνεδρίες που περιλαμβάνουν τεχνικές ενεργητικής αναπνοής και διεργασίες πνευμ..

16,91€

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ 21 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ CD 2-7)

Κασετίνα με 6 CD.Η κασετίνα περιλαμβάνει τα CD 2-7, Το πρώτο cd δίνεται με το βιβλίο "Η εξέλιξη της Ψυχής" το οποίο βιβλίο πωλείται χωριστά από τη κασετίνα...

35,31€

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Ένας περιεκτικός οδηγός για να κατανοή-σουμε τις μη συνειδητές στρατηγικές που ακολουθούμε, προκειμένου να συνάψουμε σχέσεις. Πώς σχετιζόμαστε σε ψυχικό και ενεργειακό επίπεδο και τι καινούργιο μπορούμε να πράξουμε, για να συναντήσουμε την ολοκλήρωση..

12,19€

Η ΘΕΑ ΕΝΤΟΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

17,90€

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Αυτό το συστημικό τετράδιο μάς αποκωδικοποιεί το μηχανισμό και τη λειτουργία της οικογενειακής αναπαράστασης κατά Bert Hellinger. Στις σελίδες του, περιγράφονται με ιδιαίτερη πληρότητα όλες οι επιμέρους κινήσεις, διαδικασίες, στάσεις και δεξιότητες π..

12,93€

Η ΤΣΑΚΡΗ ΚΑΙ Η ΑΥΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μια υπέροχη φιλία, μάς εισάγει στο κόσμο των χρωμάτων, όπως αυτά συνδέονται με την ενέργεια και τα συναισθήματα των ανθρώπων. Διαβάζοντας το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες, με την έμφυτη περιέργειά τους, θα μάθουν να παρατηρούν τα χρώματα, τις ιδιότητέ..

11,02€

Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BERT HELLINGER

Ο Bert Hellinger παρατηρεί. Παρατηρεί για περισσότερο από μισό αιώνα. Παρατηρεί την οικογένεια, την προσωπική συνείδηση, τη σχέση του ζευγαριού, την τυφλή αγάπη, την εναργή αγάπη, την αγάπη άνευ όρων. Παρατηρεί την πραγματικότητα, όπως εκτυλίσσεται μ..

12,93€

Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η "Φόρμουλα μεταστροφής" είναι ένα πνευματικό εργαλείο ανεκτίμητης χρησιμότητας: με την εφαρμογή της, μπορούμε, μεταξύ άλλων, να ενεργοποιούμε το νερό και διάφορα άλλα ροφήματα, τα φαγητά και τα τρόφιμα, καθώς και να αδρανοποιούμε τις βλαβερές ουσίες..

12,54€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

..

32,75€

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο για τη θεραπεία και την πρόληψη των πόνων της πλάτης, που βασίζεται στην ενεργειακή ιατρική. Δείχνει τους συσχετισμούς μεταξύ όλων των πιθανών αιτίων των πόνων της σπονδυλικής στήλης - φυσικών, συναισθηματικών και ενεργειακ..

22,89€

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μια έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής - καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία (Albigensian Crusade), εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος ..

19,90€

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

«Έχετε, μερικές φορές, μια ελαφριά αίσθηση ότι κάτι κρύβεται πίσω από ένα δύσκολο γεγονός στη ζωή μιας οικογένειας που μόλις κάποιος σας έχει περιγράψει με λεπτομέρειες; Αυτό που ακούτε, βασίζεται στις σκέψεις και στα συναισθήματα που έχει ο αφηγητής..

14,88€

ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!

Είναι διαδεδομένο στην κοινωνία μας ότι οι γονείς πρέπει να είναι τέλειοι και να δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους... Ή τουλάχιστον, όλα όσα περιμένουν τα παιδιά, αλλιώς τούς απορρίπτουμε σαν γονείς... Αλλά είναι άνθρωποι, δεν είναι τέλειοι, τί μπορούμ..

19,61€

ΚΟΣΜΟΣ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Το μέγα έργο της Anne Baring, χρειάστηκε 20 χρόνια να ολοκληρωθεί, αποτελεί το εκδοτικόγεγονός της χρονιάς: λαμπρό, βαθύ και επιβλητικό στο αντικείμενό του. Σε αυτό, αναφέρεταιστις πραγματικές πολιτισμικές ρίζες της πολύπλευρης κρίσης μας - πνευματικ..

24,78€

ΜΕΛΙ, ΓΥΡΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

1 κιλό μέλι ισοδυναμεί με: 3150 θερμίδες, 3 kg κρέας, 3 kg ψάρι, 60 φρέσκα αυγά, 2,5 kg γάλα, 5 kg χυμό πορτοκαλιών. Το έντομο αυτό κινείται αθόρυβα με υπόδειγμα εργατικότητας και μαζεύει σιωπηλά το νέκταρ της γης, που είναι γεμάτο από πλούσιες φυσικ..

9,50€

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΑ! ( PLUS CD)

Συστάσεις Το πρόγραμμα Συγυρίσματα και χτενίσματα! Το χόμπι μου Παιχνίδια!!! Ένα πάθημα με πολλά φωτάκια! Ένα πάθημα χωρίς πολλά φωτάκια! Ο άλλος μου εαυτός! (1ο, 2ο, 3ο μέρος) Τα κόκκινα πατουσάκια Εσείς πώς λέτε σ'αγαπώ; Η οικογένεια μεγαλώνει (1ο,..

14,95€

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Πρόκειται για την τεράστια επιτυχία της αναβίωσης της Λεμούριας Συνειδητότητας στον πλανήτη τούτο, μια συνειδητότητα που δημιουργήθηκε κατευθείαν από την Πηγή της Αγάπης (Source of Love) εκατομμύρια χρόνια πριν. Αυτή η πεμπτοδιάστατη επίγνωση, την οπ..

17,42€

ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

Εκεί λοιπόν, στην καρδιά του κήπου είχαν στήσει τις κοινωνίες τους τρία μελισσοσμή-νη* μέσα σε ένα γέρικο δένδρο που το είχε καπνίσει ο κεραυνός και ήταν γεμάτο από κουφάλες...Στο θρόνο του δικού μας κερένιου παλατιού βασίλευε μία βασίλισσα αλλιώτικη..

12,89€

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το "Μονοπάτια της αγάπης" απέκτησε τα τελευταία χρόνια το χαρακτήρα ενός θεμελιώδους έργου, το οποίο, πέρα από τον τομέα της ψυχοθεραπείας, έγινε για πολλούς βοήθημα στην καθημερινότητά τους. Αυτό το βιβλίο μιλά για την τάξη, η οποία είναι δεδομένη σ..

21,89€

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΑ

Ένας συμβουλευτικός οδηγός για κάθε άνδρα, αλλά και κάθε γυναίκα, που επιθυμεί να ενσωματώσει και να αναγνωρίσει τις αρχετυπικές δομές της ανδρικής υπόστασης. Πώς μέσα από την αλληλεπίδραση με τις δομές αυτές, θα προσεγγίσουμε την αυτοπραγμάτωση του ..

12,25€

Ο ΕΥΧΟΥΛΗΣ

Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο μαγεία και αλληγορικές σημασίες, που θα σας κρατήσει σε αγωνία ως το τέλος... Μια ιστορία που θα λατρέψετε...

16,42€

Ο ΦΡΑΦΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΜΕΛΗ

"Λαό της θάλασσας", έτσι ονόμαζαν οι Αρχαίοι Έλληνες τον κόσμο των δελφινιών, όπου ο "Φραφράτος και η Σεμέλη" ανήκουν.Σαν αρχαίος ναύτης, ποιητής, η συγγραφέας μάς παίρνει από το χέρι στη μυθοπλαστική ιστορία της,για να μας οδηγήσει μαζί με τους τραν..

14,83€

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο από έναν έμπειρο θεραπευτεή και σύμβολο ψυχικής υγείας, που αν μη τι άλλο, έχει ερευνήσει βιωματικά, για περισσότερα από 20 χρόνια, τις μεθόδους του συνειδητού ονειρέμματος τόσο της δυτικής όσο και της ανατολικής πρακτικ..

15,88€

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΗΛΟ

Αν ζητάτε προσωπικές λύσεις σε πιεστικά φαι-νόμενα που βιώνετε στην επαγγελματική σας και διαιρωτάσθε:- Πώς η Οικογένεια, από την οποία προερχό-μαστε, επηρεάζει την Επαγγελματική μας Επι-τυχία!- Πώς αυτο-υπονομεύεται η προσωπική μας Καριέρα- Πώς έχου..

22,40€

ΡΕΙΚΙ

Tώρα και στην ελληνική βιβλιογραφία του ρέικι, ένας ολοκληρωμένος και κατατοπιστικός οδηγός γνώσης και άσκησης, τόσο για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία του ρέικι, όσο και για όποιον μαθητεύει στην αυτο-θεραπευτική άσ..

21,89€

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε άτομα με διάθεση για επέκταση στη ζωή, πέρα από τα προκαθορισμένα πλαίσια. Απευθύνεται σε "δημιουργικούς επαναστάτες", που έχουν βάλει σκοπό τους να μετασχηματίσουν τον τρόπο που συμμετέχουν στη ζωή -που θέλουν να ζήσουν..

24,38€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 59 (2 Σελ.)