Ανάβαση


'ΟΛΥΜΠΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ

Πετάξαμε πάνω από τα 14.000 πόδια -ψηλότερα από τις κορυφές του Ολύμπου- στην καρδιά του χειμώνα, είδαμε το φως της δύσης να βάφει κόκκινα τα βράχια του Στεφανιού και του Μύτικα, σηκωθήκαμε στον αέρα πρωινά πριν την ανατολή, φέραμε γύρους το βουνό γι..

28,00€

ANCIENT ATHENS / MODERN ATHENS

Θεματικός χάρτης για την Αρχαία Αθήνα και Μοντέρνα Αθήνα με ιστορικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία. 2 χάρτες - μια πόλη. Για πρώτη φορά απεικονίζεται η Αθήνα στη διαχρονική της εξέλιξη, από τα πρώτα Θεμιστόκλεια τείχη ως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Ο χ..

9,90€

ATHENS

Ο νέος χάρτης της Αθήνας είναι γεγονός, το χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια κάθε επισκέπτη της μεγάλης πρωτεύουσας μόλις κυκλοφόρησε από την Ανάβαση. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε πληροφορίες για τα αξιοθέατα-μουσεία και μνημεία του κέντρου. Καθώς επίσης και ..

2,00€

CANYONING IN SAMOTHRAKI (ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ)

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τη Σαμοθράκη για την υπέροχη φύση της, το πράσινο, τα νερά, τα άγρια τοπία, και από τη αρχαίες μυστηριακές λατρείες των Καβείρων. Ο καινούργιος αυτός οδηγός μας αποκαλύπτει μια ακόμα πτυχή του νησιού, τα καταπληκτικά του φαράγγια..

9,90€

DOLPHINS AND WHALES OF THE GREEK SEAS (ΑΓΓΛΙΚΟ)

Ένας οδηγός για όσους αναζητούν να βρουν, να μελετήσουν και να εντοπίσουν τα δελφίνια και τις φάλαινες που παρατηρούνται τακτικά στα ελληνικά ύδατα.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ..

6,00€

THE CRETAN WAY

The Cretan Way is a 500 km walking route which takes you from east to west across the varied and spectacular landscapes of Crete. It is the ideal way to discover the rural, mountainous and coastal regions of this incredible island.This guidebook is t..

18,55€

ΑΓΡΑΦΑ

Ανάμεσα στον Ταυρωπό και τον Αχελώο, εκτείνονται δύο παράλληλες βουνοσειρές, τα δυτικά και τα ανατολικά Άγραφα και ανάμεσά τους ρέει ο Αγραφιώτης, παραπόταμος του Αχελώου.Τα δυτικά Άγραφα σχηματίζουν μια στενή κορυφογραμμή με ψηλότερο σημείο την απόκ..

9,50€

ΑΛΠΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)

Το βιβλίο Αλπική Αναρρίχηση στην Ελλάδα περιλαμβάνει μια επιλογή από τις πιο ενδιαφέρουσες αλπικές αναρριχήσεις στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές των βουνών μας. Η ύπαρξή του κρίθηκε απαραίτητη καθώς απουσιάζουν εμπεριστατωμένοι οδηγοί αναρρίχησης για ..

23,00€

ΑΜΟΡΓΟΣ

Τα κυκλαδονήσια αποτελούν τη μείζονα τουριστική ατραξιόν της Ελλάδας και ως τέτοια αντιμετωπίζονται συνήθως περιγραμματικά (άσπρα σπίτια, χρωματιστά καΐκια και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας). Ωστόσο καθένα από τα θραύσματα αυτά της παλαιάς αιγαιίδ..

7,50€

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ο οδηγός αυτός δεν περιορίζεται στην απλή περιγραφή των αναρριχητικών πεδίων της Αθήνας, αλλά αναφέρεται και στην ιστορία τους. Μέσα από τη δράση σε κάθε πίστα ξετυλίγεται η ιστορία της ελληνικής αναρρίχησης, όπως αυτή διαμορφώθηκε στα βράχια της Αθή..

9,90€

ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Ένας χρήσιμος οδηγός για τους αναρριχητές που επισκέπτονται την περιοχή των Χανίων, στην Κρήτη. Καλύπτει επτά αναρριχητικά πεδία, τέσσερα γύρω από την πόλη των Χανίων, ένα εκτεταμένο στο φαράγγι του Θέρισου, ένα στον εντυπωσιακό Γκίγκολο και τους Πύρ..

9,90€

ΑΝΑΦΗ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:25 000

Πεζοπορικός χάρτης της Ανάφης σε κλίμακα 1:25.000. Ο νέος πεζοπορικός χάρτης της Ανάφης [10.47] σε κλιμάκα 1:25 000 από την ΑΝΑΒΑΣΗ θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε όλα τα θαύματα του νησιού μέσα από το πρόσφατα συντηρημένο δίκτυο μονοπατιών. Η Ανάφη ..

5,50€

ΑΝΔΡΟΣ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:27.000

Πεζοπορικός χάρτης της Άνδρου σε κλίμακα 1:27.000.Πεζοπορικός και ποδηλατικός χάρτης της Άνδρου σε κλίμακα 1:27 000 εκδόθηκε σε συνεργασία με την τοπική ομάδα Andros Routes που έχει αναλάβει τη διάνοιξη, συντήρηση και σήμανση των μονοπατικών. Περιλαμ..

8,50€

ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ - ΦΑΙΣΤΟΣ (ΧΑΡΤΗΣ 1:25.000)

Με την πεδιάδα της Μεσαράς στα ανατολικά και τον Ψηλορείτη στα βόρεια, η Φαιστός κατέχει την ωραιότερη θέση από όλα μινωικά ανάκτορα. Το ανάκτορο της Φαιστού είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ανάκτορο της Κρήτης μετά την Κνωσό, και όπως και τα υπόλοιπα ανά..

8,50€

ΑΤΤΙΚΗ - ΒΟΙΩΤΙΑ

Στο νέο χάρτη της Αττικής και Βοιωτίας θα βρείτε 15 προτάσεις για εκδρομές και περιπάτους σε εξοχές στις παρυφές της μεγαλούπολης σε μέρη εξαιρετικά που διατηρούν τη δύναμη να μας αναβαπτίσουν στη μαγεία της Αττικής γης. Όλα αυτά στο πλάι ενός χάρτη ..

8,50€

ΑΧΑΙΑ

Κεφαλή της Πελοποννήσου, παρότι αποσπασμένη πλεόν μαζί με την Ηλεία στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, η Αχαΐα είναι προικισμένη με όλα τα καλά της πελοποννησιακής γης. Εύφορες πεδινές ζώνες και καλοπάτητα βουνά συνθέτουν τοπία όμορφα και γαλήνια π..

6,00€

ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ (ΧΑΡΤΗΣ 1:10.000)

Πεζοπορικός χάρτης του Βόρειου και Νότιου Υμηττού σε κλίμακα 1:10 000Ο νέος χάρτης του Υμηττού από τις εκδόσεις Ανάβαση, σε κλίμακα 1:10 000 καλύπτει το βουνό στο σύνολό του. Το έντυπο περιέχει δυο χάρτες σε χαρτονένιο εξώφυλλο: το χάρτη του Βόρειου ..

9,90€

ΓΕΡΑΝΕΙΑ

Η σειρά "Topo" αποτελεί το τελευταίο βήμα στη μακρόχρονη πορεία εξέλιξης των χαρτογραφικών εργασιών της "Ανάβασης". Η σειρά "Τopo" περιλαμβάνει χάρτες σε κλίμακες 1:100.000, 1:50.000, 1:25.000 και 1:10.000. Οι χάρτες είναι κατασκευασμένοι στο Ελληνικ..

8,50€

ΓΕΡΑΝΕΙΑ-ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ • ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:25.000

Πεζοπορικός χάρτης του Κιθαιρώνα,Πατέρα και Γεράνεια σε κλίμακα 1:25.000Οι ορεινοί όγκοι της δυτικής Αττικής, Κιθαιρώνας, Πατέρας και Γεράνεια είναι οι κατ’εξοχήν τόποι όπου μπορεί κανείς ακόμα να βιώσει τη γλυκύτητα της Αττικής γης, όπου συνυπάρχουν..

8,50€

ΓΚΙΩΝΑ - ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ο μικρός αυτός οδηγός θέλει να αναδείξει την ομορφιά και τις ιδιαιτερότητες των τριών ορεινών γιγάντων της Ρούμελης: της Γκιώνας, των Βαρδουσίων και του Παρνασσού. Κείμενα και φωτογραφίες για τη βλάστηση, τη χλωρίδα και την πανίδα διαδρομές στους οικ..

9,90€

ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Τα πολεμικά γεγονότα μιας δεκαετίας (μόνο), ιδίως το δράμα του Γράμμου στα 1949, αλλά και ο θρύλος της Πίνδου του 1940, είναι βαθειά ριζωμένα στη μνήμη, πολύ γνωστά. Εκείνα όμως που παραμένουν είναι τα ειρηνικά δρώμενα αιώνων των ανθρώπων τούτων των ..

22,00€

ΔΗΛΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΡΗΝΕΙΑ

Ένας λεπτομερής και ακριβής χάρτης του γνωστού νησιού της Μυκόνου και των δύο γειτονικών ακατοίκητων νησιών της Δήλου και της Ρήνειας.Στη δεύτερη πλευρά υπάρχει ένα λεπτομερές σχέδιο του αρχαιολογικού χώρου της Δήλου (σε κλίμακα 1: 1250) με κείμενα κ..

7,50€

ΔΙΚΤΗ - ΣΕΛΕΝΑ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:35 000

Πεζοπορικός χάρτης για την περιοχή Δίκτη - Σελένα 1:35 000.Γύρω από τη μεγάλη καρστική λεκάνη του Οροπεδίου Λασιθίου υψώνονται μια σειρά βουνών με ψηλότερο και πιο γνωστό τη Δίκτη με τις δύο ψηλές κορυφές, τον Αφέντη Χριστό και το Σπαθί. Την περιοχή ..

8,50€

ΕΛΛΑΔΑ

Η σειρά "Τopo" περιλαμβάνει χάρτες σε κλίμακες 1:100.000, 1:50.000, 1:25.000 και 1:10.000. Οι χάρτες είναι κατασκευασμένοι στο Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς (ΕΓΣΑ 87), το εθνικό γεωδαιτικό σύστημα που εφαρμόστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των..

4,00€

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Κυκλοφόρησε ο απαραίτητος σε όλους πολιτικός και γεωφυσικός χάρτης της Ελλάδας σε δυο εκδόσεις, μια διπλωμένη και μια αναρτήσεως με ελαφριά ανθεκτική πλαστικοποίηση. Η γεωφυσική όψη απεικονίζει σε απαλό γαλάζιο, πράσινο και καφέ το στεριανό και θαλασ..

3,00€

ΕΞΩ ΜΑΝΗ – ΒΕΡΓΑ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΤΡΑΧΗΛΑ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:20 000

Πεζοπορικός χάρτης της Έξω Μάνης σε κλίμακα 1:20 000Η Μάνη είναι το μεσαίο και νοτιότερο και πόδι της Πελοποννήσου και μοιράζεται ανάμεσα στη Λακωνία και τη Μεσσηνία. Έξω Μάνη ονομάζεται το βόρειο και δυτικό της τμήμα, που ανήκει στο νομό Μεσσηνίας. ..

7,00€

ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ

Στον χάρτη Topo25 του Ερυμάνθου (κλίμακας 1:25.000) αποτυπώνονται με ακρίβεια το οδικό δίκτυο και τα μονοπάτια (όλα περπατημένα μέσα στο 2005 και καταγεγραμμένα με GPS). Όπως και σε όλους τους χάρτες της σειράς Topo 25 στην πίσω πλευρά του χάρτη υπάρ..

6,50€

ΕΥΒΟΙΑ - ΣΚΥΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η Εύβοια έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή προορισμό, αποκαλύπτοντας στους επισκέπτες της έναν τεράστιο φυσικό πλούτο τοπίων και διαδρομών. Οι καταρράχτες του Δρυμώνα, το φαράγγι του Δημοσάρη και η Αρχάμπολη θα είναι σύντομα λέξεις κοινέ..

9,50€

ΖΑΓΟΡΙ

Το Ζαγόρι είναι ξακουστό για τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα πετρόχτιστα μνημεία του. Κυρίαρχο, ωστόσο, στοιχείo του τοπίου αλλά και κάθε έκφανσης της τοπικής ζωής είναι το βουνό. Στο μεγάλο ορεινό όγκο της Τύμφης, έχουν χαραχτεί από παλιά οι ορε..

8,50€

ΖΑΓΟΡΙ: ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Το Ζαγόρι είναι ξακουστό για τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα πετρόχτιστα μνημεία του. Κυρίαρχο, ωστόσο, στοιχείo του τοπίου αλλά και κάθε έκφανσης της τοπικής ζωής είναι το βουνό. Στο μεγάλο ορεινό όγκο της Τύμφης, έχουν χαραχτεί από παλιά οι ορε..

9,50€

ΖΑΚΡΟΣ-ΒΑΙ (ΑΝΑΒΑΣΗ)

Ο χάρτης Ζάκρο - Βάι καλύπτει την περιοχή όπου τελειώνει το πανευρωπαϊκό πεζοπορικό μονοπάτι Ε4, και την πανέμορφη και μοναδική στην Ευρώπη παραλία με φοινικόδεντρα, το Βάι...

8,50€

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ:ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ένας διαφορετικός ταξιδιωτικός οδηγός για τη δυτική Μικρά Ασία κατά την αρχαιότητα, από τον Ελλήσποντο και την Προποντίδα έως τη ΝΑ Μεσόγειο, τα όρια Παμφυλίας και Κιλικίας στα ανατολικά της Alanya/Αλάγια, χώρο που κατείχαν 500 ελληνικές πόλεις.Υπόβα..

26,50€

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Πριν χαρτογραφηθεί η Γη, ο άνθρωπος φανταζόταν ήδη τον νυχτερινό ουρανό επενδυμένο με εικόνες. Εικόνες από μύθους με ήρωες ή άγρια ζώα.Με οδηγό την Μεγάλη Εικόνα του Ουρανού θα ανιχνεύσουμε στον έναστρο θόλο, τους σχηματισμούς των άστρων και των αστε..

21,50€

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο δεύτερος χάρτης, μέρος της προσπάθειας της Ανάβασης να καλύψει την Κρήτηστην αναλυτική οδική κλίμακα 1:100 000.Οι καταγραφές των δρόμων έχουν γίνει με GPS και φτάνουν μέχρι τελευταίοχωματόδρομο. Ο χάρτης καλύπτει τη περιοχή από τον οικισμό Παραλία ..

8,50€

ΙΚΑΡΙΑ • ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:35.000

Πεζοπορικός χάρτης της Ικαρίας σε κλίμακα 1:35.000Ο νέος χάρτης της Ανάβασης για την Ικαρία σε κλίμακα 1: 35.000 αποτυπωνει δεκάδες μονοπάτια, όλο το οδικό δίκτυο και τις παραλίες του νησιού, το οποίο είναι επίσης γνωστό για τα πανηγύρια του αλλά και..

7,50€

ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:25.000

Πεζοπορικός χάρτης σε κλίμακα 1:25 000 για την Κάλυμνο.Η Κάλυμνος είναι γνωστή σαν αναρριχητικός προορισμός αλλά έχει και ένα πλούσιο δίκτυο μονοπατιών. Ο πεζοπορικός χάρτης Κάλυμνος σε κλίμακα 1:25 000, με το πλήρες τοπογραφικό του υπόβαθρο, δίνει π..

8,50€

ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΣΑΡΙΑ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:43 000

Πεζοπορικός χάρτης για την Κάρπαθο και Σαρία, στα Δωδεκάνησα σε κλίμακα 1:43 000.Η Κάρπαθος, ορεινό και δύσβατο νησί με θαυμάσια τοπία, είναι ένα από τα πιο αυθεντικά μέρη στην Ελλάδα. Έχει ατελείωτες αμμώδεις παραλίες στα νότια και απομονωμένους ορμ..

5,50€

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Καλύπτει τη μισή ηπειρωτική Ελλάδα, από την Κόνιτσα μέχρι την Κατερίνη στο βορρά και από το Μεσολόγγι μέχρι τη Θήβα στο νότο. Περιλαμβάνει όλους του νέους αυτοκινητόδρομους, τις προστατευόμενες περιοχές και το Δίκτυο Natura, τα ευρωπαϊκά και εθνικά μ..

9,50€

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 1:40 000ΧΑΡΤΗΣ 1:20 000

Πεζοπορικός χάρτης της Κέρκυρας σε κλίμακα 1:40.000Ένας νέος λεπτομερέστατος πεζοπορικός χάρτης για την Κέρκυρα σε 1:40 000 από τις εκδόσεις Ανάβαση με πληροφορίες για τα μνημεία και τις παραλίες της.Στο χάρτη αποτυπωνεται όλη την πορεία του Corfu Tr..

7,50€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 111 (3 Σελ.)