Αναγνώστης


900 ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ PETAR DEUNOV (BEINGA DEUNO)

Ο Διδάσκαλος Πέταρ Ντένωφ γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1864 στο χωριό Νικολάεβκα, στην περιοχή της Βάρνας. Σπούδασε θεολογία και Ιατρική στην Βοστόνη των Η.Π.Α. Επέστρεψε στην Βουλγαρία το 1895, όπου πέρασε πέντε χρόνια μέσα σε βαθιά περισυλλογή, προσευ..

15,00€

MEMORY MAN

Όταν ο Έιμος Ντέκερ επέστρεψε σπίτι του πριν από δεκαέξι μήνες για να βρει τα πτώματα της γυναίκας και της μοναχοκόρης του, δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει. Κυριευμένος από θλίψη, είδε τη ζωή του να βγαίνει εκτός ελέγχου, να χάνει τη ..

19,90€

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΟ

Θετικές, Στοργικές και Ευγενικές ΚάρτεςΤο Ταρό θεωρείται από παλιά ότι κάνει λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις. Η Doreen Virtue και ο Radleigh Valentine δημιούργησαν την πρώτη τράπουλα Ταρό που είναι 100 τοις εκατό ευγενής, ασφαλής και αξιόπιστη! Ό..

26,00€

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟ ΦΩΣ

Η Μπάρμπαρα Ανν Μπρένναν είναι συγγραφέας του best seller "Χέρια Όλο Φως", που την καθιέρωσε σαν μια από τις πιο χαρισματικές θεραπεύτριες και δασκάλες του κόσμου. Τώρα εκδίδεται το δεύτερο, από καιρό αναμενόμενο έργο της με το οποίο συνεχίζει την πρ..

35,00€

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Εκτός από τα φιλοσοφικά, θρησκευτικά, απόκρυφα, εθνικά, επιστημονικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα, ο Διδάσκαλος Πέταρ Ντένωφ ασχολείται συχνά, κατά την διάρκεια των διαλέξεων του και των μαθημάτων του, με μια σειρά ερωτημάτων από τον τομέα της ιατρ..

22,00€

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ο δρ. Ηλίας Πέτρου, ένας Έλληνας ιατρός και φυσικοθεραπευτής, ήρθε το 1935 από την Αμερική όπου σπούδασε και με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και αντίστοιχων διαλέξεων κατάφερε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια. Οι ίδιες του οι πράξ..

12,00€

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ - ΤΟΜΟΣ: 2 (1)

Παλαιότερα διάβαζα παντού τα ίδια: δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις τη μοίρα σου και να ξεφύγεις από αυτήν. Μετά από έρευνες πολλών ετών, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί έμπρακτα με τη θεραπεία ασθενών, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι, αλλάζοντας τον χαρακτήρα κα..

19,00€

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ - ΤΟΜΟΣ: 2 (2)

Παλαιότερα διάβαζα παντού τα ίδια: δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις τη μοίρα σου καινά ξεφύγεις από αυτήν. Μετά από έρευνες πολλών ετών, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί έμπρακτα με τη θεραπεία ασθενών, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι, αλλάζοντας τον χαρακτήρα και..

19,00€

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ 3

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς "Διαγνωστική του Κάρμα" περιγράφω το τρίτο σύστημα αξιών που είναι η αγάπη για τους ανθρώπους και για τον κόσμο γύρω μας. Καταλαβαίνω ότι όσοι έχουν διαβάσει το πρώτο και το δεύτερο βιβλίο δεν θα είναι πλέον προσκολλημένοι..

19,00€

ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΝΙΖΑ

Η Αικατερίνη αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο τη ζωή τη δική της και της φίλης της, της Αφροδίτης, στα χρόνια της εφηβείας, με διάθεση αυτοσαρκασμού και πολύ χιούμορ. Και οι δυο είναι τα "φυτά" του Σχολείου και οι "...Μεγάλες" του σπιτιού. Πρότυπα με "πι" ..

12,00€

ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΩΗ

Ποιοι είμαστε; Γιατί είμαστε στη Γη; Που πάμε; Τι συμβαίνει μετά το θάνατο; Αιώνια ερωτήματα που έχουν βασανίσει το μυαλό όλων μας κάποια στιγμή της ζωής μας. Έχουν γίνει βέβαια πολλές προσπάθειες να απαντηθούν, όμως σε καμιά απ' αυτές τις προσπάθειε..

22,00€

Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Από τα αρχαία χρόνια οι αριθμοί χρησιμοποιούνται με τέσσερεις βασικούς τρόπους. Κατ` αρχάς οι άνθρωποι μετράνε το μέγεθος, τον αριθμό, τους κύκλους, τη σχέση χρόνου και χώρου. Οι επιστημονικοί νόμοι και αρχές μπορούν να εκφραστούν με μαθηματικά σύμβο..

20,00€

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ

Το Ρέικι είναι μια ολιστική, μη επιθετική θεραπευτική τεχνική που καθοδηγεί την φυσική ζωτική ενέργεια. Αυτό το περιεκτικό βιβλίο περιέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με το θέμα, περιλαμβανομένης της ιστορίας και της εξέλιξής του, καθώς κ..

22,01€

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Η "Βίβλος των κρυστάλλων" έχει γίνει ο πιο δημοφιλής οδηγός αναφοράς για κρυστάλλους στον κόσμο έχοντας πωλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Είναι έτσι φτιαγμένος ώστε σας επιτρέπει να βρείτε αμέσως έναν γνωστό λίθο ή να εντοπίσετε κάποιον άγνωστ..

22,01€

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 2

Ο δεύτερος τόμος της σειράς H Bίβλος των Κρυστάλλων περιέχει πάνω από 200 νέους λίθους, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται λίθοι υψηλής δόνησης για πνευματική αλχημεία και οι πρόσφατα ανακαλυφθέντες λίθοι της Γροιλανδίας. Με όμορφες εικόνες, είναι..

22,01€

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ο Masaru Emoto εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για τη ζωτική ενέργεια που έχει το νερό και έτσι ξεκίνησε να ερευνά τους κρυστάλλους που σχηματίζονται από το καθαρό και το μολυσμένο νερό. Οι πειραματισμοί του τον οδήγησαν να ανακαλύψει ότι οι κρυσταλλικοί ..

30,00€

Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (2)

Μετά το βιβλίο των Douglas Preston και Lincoln Child Χαμένα Οστά, αυτό το δεύτερο πολυαναμενόμενο θρίλερ της σειράς παρουσιάζει τη Νόρα Κέλι, αρχαιολόγο στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Σάντα Φε, και την αρχάρια πράκτορα του FBI Κόρι Σουάνσον, καθώς σ..

19,00€

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ.Μία δολοφονία εν ψυχρώ, η οποία έλαβε χώρα έξω από τα κεντρικά γραφεία του FBI στην Ουάσινγκτον, καταλήγει με τον δολοφόνο να δίνει τέλος στην ίδια του τη ζωή.Ανάμεσα στους πολλού..

19,90€

ΘΑ ΧΑΘΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μία λεπτομερής αναφορά σχετικά με τον Δολοφόνο της Χρυσής Πολιτείας - τον ασύλληπτο κατά συρροήν βιαστή που κατέληξε δολοφόνος και τρομοκρατούσε την Καλιφόρνια για πάνω από μία δεκαετία - από τη Μισέλ Μακναμάρα, μία ταλαντούχα δημοσιογράφο που πέθανε..

22,00€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών θα σας δώσει τα γενικά νοήματα των 44 καρτών αυτογνωσίας του σετ "Θεραπεία με τη βοήθεια των αγγέλων". Θα μάθετε επίσης αρκετές μεθόδους για να διαβάζετε τις κάρτες των αγγέλων για εσάς και για άλλους...

22,00€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Περιβάλλεστε από στοργικούς και ισχυρούς αγγέλους, οι οποίοι θέλουν να σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Στο βιβλίο "Θεραπεία με τη βοήθεια των αγγέλων", η Doreen Virtue διδάσκει εσωτερικές και πρακτικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν ..

18,00€

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΟ

Το έργο Θεραπευτικός Έρωτας μέσω του Τάο αποκαλύπτει τις παραδοσιακές ταοϊστικές μεθόδους που επιτρέπουν στη γυναίκα να καλλιεργήσει και να ενισχύσει τη σεξουαλική της ενέργεια, μεταμορφώνοντάς τη σε δημιουργική δύναμη, θεραπευτική δύναμη και πνευματ..

27,00€

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσετε σαν λεξικό. Προορίζεται γι' αυτούς που αναζητούν το αίτιο της ασθένειάς τους. Εξετάζει την ασθένεια από την ψυχοσωματική άποψη, δηλαδή σε ό,τι αφορά την ψυχή και το σώμα. Το να περιθάλπεις το αιθερικό σώμα πριν τ..

18,00€

ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Πέταρ Ντένωφ (1864-1944) αναβίωσε την Διδασκαλία της Παγκόσμιας Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Το μήνυμά του -το οποίο περιέχει την γνώση του ανθρώπου στο σύνολό του, του ορατού και αοράτου σύμπαντος, και του θείου- που αφορά κάθε ον το οποίο, με πλήρ..

19,80€

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ

Όταν καθαρίζετε τα υπολείμματα της αρνητικής ενέργειας του φόβου και της αγωνίας, η φυσική σας πνευματική ικανότητα αφυπνίζεται. Αυτή η έμφυτη δύναμη σας επιτρέπει να γνωρίσετε το μέλλον, να επικοινωνείτε ελεύθερα με το Θεό και τους αγγέλους, καθώς κ..

10,00€

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΙΣΗ;

Ο Αϊ-Βασίλης, αιώνες τώρα, άλλο δεν κάνει απ' το να νοιάζεται το γέλιο και τη χαρά των παιδιών της γης με νάνους βοηθούς, που δουλεύουν ασταμάτητα όλο το χρόνο για να ναι τα πάντα έτοιμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα τελευταία χρόνια, όμως, διάφο..

16,00€

ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

Το στίγμαΣτο Νίκο ΚαββαδίαΣτ' απόνερα του καραβιού του Νίκου ΚαββαδίαΑκροβατώ ρισκάροντας με βάρκα των αφρώνΠορεία επικίνδυνη, ποιητική αδείαΈνα φτερό στον άνεμο των άστατων καιρών.Χαμού σινιάλο έβαλες Ελλάδα για πανιάΣτο Αιγαίο θα φουντάρουμε κρεσέν..

22,00€

ΛΟΥΛΙΜΠΕΡΙΝΗ

Τ' Όνειρο Ζει στη Σιωπή...και η Σιωπή του αποκτά Ήχο γίνεται Θόρυβος...Θόρυβος που γίνεται Ψίθυρος,Ψίθυρος που γίνεται ένας σιωπηλός ΔιάλογοςΑνάμεσα στις Σκιές,Του Χτες, του Τώρα, του Μετά.Ο Άνεμος που μου ψιθύρισε την ιστορία αυτή μου μίλησε για την..

12,00€

ΜΑΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ

Τράπουλα 44 καρτών και εγχειρίδιο. Αυτή η εύκολη στην χρήση της τράπουλα μαντικών καρτών είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους στις μαντικές κάρτες. Οι νεράιδες είναι αγαπημένοι "άγγελοι της φύσης" οι οποίοι, επειδή βρίσκονται τόσο..

22,00€

ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ

Τράπουλα 45 καρτών και εγχειρίδιο. Οι αρχάγγελοι είναι πολύ, σοφοί και στοργικοί οδηγοί, οι οποίοι μπορούν να σας παρακινήσουν και να σας θεραπευόσουν με αξιοθαύμαστους τρόπους. Αυτή η τράπουλα των 45 καρτών της Ντορίν Βίρτσιου θα σας φέρει κοντά με ..

22,00€

ΝΕΚΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ουδέτερη ζώνη του κόσμου δεν είναι ούτε βουνό ούτε πεδιάδα· είναι κάτι που μοιάζει με έρημο· είναι η ψυχική και πνευματική έρημος του κόσμου. Ο ίδιος ο Χριστός κατέφυγε στην έρημο αυτή όπου νήστεψε σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες και υπέστη τους π..

11,94€

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Η ψυχή ήρθε από την πηγή, περνώντας τα διάφορα στάδια, και ενώθηκε με το έμβρυο στην μήτρα της μητέρας. Τώρα ο άνθρωπος καλείται να πάει προς τα πάνω, μέσω των κρυστάλλινων πυραμίδων της 5ης διάστασης, και πιο πέρα. Να πάει μέχρι την κορυφαία πυραμίδ..

16,00€

Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ

Ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος της μνήμης, ανίκανος να ξεχάσει το οτιδήποτε.Οι μικρές πόλεις που έχουν παρακμάσει οικονομικά δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Αλλά τα μυστηριώδη γεγονότα στο Μπάρονβιλ της Πενσιλβάνια τραβούν την προσοχή του Πράκτορα Έιμος Ντέκ..

21,00€

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Προς τις ψυχές που περιμένουν...Αυτό το οποίο επί μακρόν ποθούσατε, πρόκειται να έρθει!Αυτό που περιθάλπετε μέσα στις ψυχές σας είναι η πραγματικότητα του αύριο!Ελάτε στη χώρα της αιώνιας Άνοιξης!Ελάτε στη χώρα της αιώνιας ανανέωσης!Ελάτε στη χώρα τη..

10,80€

ΟΡΦΑΝΟ Χ

"Χρειάζεσαι τη βοήθειά μου;"Ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε.Τον καλούσαν, όταν δεν είχαν πουθενά αλλού να στραφούν.Τον Έβαν Σμόουκ τον είχαν πάρει από το ορφανοτροφείο, όταν ήταν παιδί. Αφού τον ανέθρεψαν και τον εκπαίδευσαν σε ένα άκρως απόρρητο πρόγ..

18,00€

ΟΥΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

"Να σκέφτεσαι σωστά και να εφαρμόζεις την σκέψη σου σωστά - να η καινούργια επιστήμη, η καινούργια φιλοσοφία, η καινούργια θρησκεία στον κόσμο! Το καινούργιο σε όλες τις σφαίρες, σε όλες τις κατευθύνσεις, δίνει νόημα στην ζωή. Ο παλιός πολιτισμός πρέ..

22,00€

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ

"Τι ζωή είναι αυτή, στην οποία η διάνοια, η καρδιά και η ψυχή δεν συμμετέχουν; Εκφρασθείτε ελεύθερα, δίχως ψέμα, κλοπή ή φόνο, διότι ο καθένας παίρνει ό, τι του αξίζει Κάθε διαστρεβλωμένη και στραβή σκέψη, γέννημα του ανθρώπου, θα τον ακολουθεί σε όλ..

22,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 65 (2 Σελ.)