Αντιγόνη


BUTTERFLEY EFFECT

Πόσο ασφαλής νιώθεις;Θεωρείς το βιοτικό σου επίπεδο δεδομένο;Τι χρειάζεται για να γίνει κανείς μετανάστης;Εξέτασε τα γεγονότα. Η καταστροφή μπορεί να είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις...

5,00€

ΖΩΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει κείμενα των Peter Singer, Tom Regan, Josephine Donovan και Lori Gruen, δηλαδή τεσσάρων από τους πιο καταξιωμένους φιλοσόφους που ασχολούνται με το πεδίο της ηθικής για τα ζώα (animal ethics). Τα κείμενα αυτής της σ..

8,96€

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια καλό τεκµηριωμένη συµβολή στη διερεύνηση του υδάτινου παρελθόντος της πόλης, το οποίο έχει κατά σηµαντικό µέρος του απωλεσθεί, ιδίως κατά την τελευταία πεντηκονταετία του 20ού αιώνα µε ασύδοτες πολεοδοµικές και αστικές πα..

19,91€

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η "Οικολογία της ελευθερίας" είναι το σημαντικότερο έργο του Μάρεϊ Μπούκτσιν, του μεγάλου αυτού αμερικανού στοχαστή που άνοιξε τον δρόμο της πολιτικής οικολογίας. Σ’ αυτό το βιβλίο ο Μπούκτσιν θέτει τις βάσεις της κοινωνικής οικολογίας, της θεωρίας τ..

24,88€

Η ΟΧΥΡΑ ΘΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ

“Σήμερα ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν πως, όταν αποσύρθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής το φθινόπωρο του 1944, σημαντική δύναμή τους με άφθονο βαρύ οπλισμό εγκλωβίστηκε στην Κρήτη γιατί δεν πρόλαβε να αποχωρήσει, καθώς η ραγδαία προέλαση του Κ..

15,00€

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το γεγονός ότι η παγκόσμια υπερθέρμανση οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι το ίδιο υπεύθυνοι γι' αυτήν. Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προέρχονται από τον βιομηχανικό Βορρά είναι δυσανάλογα μεγαλύτερες σε σχέ..

14,91€

ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Η μη βίαιη πολιτική ανυπακοή μπορεί να έχει διάφορες μορφές: το ξερίζωμα γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, το "κατέβασμα" διαφημιστικών πινακίδων, τους κλόουν ακτιβιστές, το ξεφούσκωμα ελαστικών σε μεγάλα 4Χ4 της πόλης, την επιθεώρηση πυρηνικών εργ..

8,96€

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Στη "Σκιά του ανθρώπου" η Τζέιν Γκούντολ καταγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις παρατηρήσεις της ζωής των άγριων χιμπατζήδων, αλλά και τις εμπειρίες από τη ζωή της στη ζούγκλα της Τανζανίας. Αυτή η αφήγηση είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες ..

24,88€

ΤΑ ΤΡΙΑ Ε (ΕΕΕ) ΚΑΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ

Το βιβλίο αναφέρεται σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της προπολεμικής Θεσσαλονίκης, που ερευνήθηκε με πληρότητα, ώστε να συμπληρωθούν σημαντικές σελίδες της ιστορίας της πόλης.Η "Εθνική Ένωσις 'Ελλάς'" (ΕΕΕ ή 3Ε) δεν υπήρξε μια απλή οργάνωση. Η εμφάνισή τη..

20,00€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)