Απρόβλεπτες Εκδόσεις


108 ΜΕΤΡΑ

Ένα γεροντοπρεζάκι βγαλμένο από σελίδες του Στήβενσον, ένας ξεβουλωτής καμπινέδων ερωτευμένος με την όπερα και ένας λοβοτομημένος βετεράνος σαιξπηρικός ηθοποιός. Ένας χούλιγκαν, ένας πιτσιρικάς από το Εκουαδόρ συνεχώς στην τσίτα και ένας κλεπταποδόχο..

12,72€

HOOLIFAN

Σκληρό, ειλικρινές και διασκεδαστικό το βιβλίο "Hoolifan" αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα: ένα κλασσικό έργο για την κουλτούρα της κερκίδας". "Τζον Κινγκ, συγγραφέας του βιβλίου "Εργοστάσιο Ποδοσφαίρου""Μετά από εκείνο το παιχνίδι της Τότεναμ εναντίον ..

14,84€

PURO FUTBOL

Οκτώ διηγήματα με φόντο το αργεντίνικο ποδόσφαιρο και τον ιδιαίτερο τρόπο που βιώνουν το πάθος για τη στρογγυλή θεά - εντός και εκτός γηπέδων - οι Αργεντίνοι. Διηγήματα βγαλμένα από τη ζωή και την μπάλα, μέσα από την κοινωνική ματιά, την ψυχολογική α..

11,66€

STILL LIFE

Φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο φόντο από ταξίδια, συναυλίες, περιπλανήσεις, γήπεδα και δρόμους μεγάλων πόλων της Ελλάδας και του εξωτερικού...

12,00€

YES, I SPIT FIRE

Καθ’ όλη τη δεκαετία του ‘90, οι Rage Against the Machine αποτέλεσαν ακλόνητο σημείο αναφοράς, τόσο για τις δαιμονικές νότες που παρήγαγαν όσο και για την κατ’ επιλογήν ταύτιση της τέχνης τους με το πολιτικό μήνυμα. Αυτό το ηλεκτρισμένο κράμα «ραπομ..

12,72€

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ;

"Περνάγανε αμάξια απ’ την πλατεία στα Εξάρχεια και χωνόμασταν μέσα στ’ αυτοκίνητο με το κεφάλι και τους τρομάζαμε! Μας βλέπαν έτσι, με τις μοϊκάνες, σου λένε 'Παναγία μου, τί ‘ναι τούτοι!'"...Το πανκ είναι μια μουσική νεανική υποκουλτούρα που εμφανίσ..

19,08€

ΟΛΤΡΕΤΟΡΕΝΤΕ

Ιταλία, 1922. Η φασιστική λαίλαπα έχει κατακλύσει σχεδόν όλη την ιταλική χερσόνησο. Οι ηρωικές εστίες αντίστασης σβήνουν η μία μετά την άλλη. Η απογοήτευση και η ανησυχία έχει κυριεύσει το αντιφασιστικό στρατόπεδο που τσακίζεται από την καταστολή και..

14,84€

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η κοινωνική ιστορία του ποδοσφαίρου στη Μαύρη Ήπειρο είναι πλούσια σε συγκρούσεις αντιαποικιακές, φυλετικές, εθνικιστικές, θρησκευτικές. Οι αφρικανικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις, όντας θεμελιωμένες στον ανταγωνισμό και στη δημιουργία αντιπαλοτήτων, ε..

15,90€

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑ

Για περίπου είκοσι χρόνια, οι νέοι στην Ελλάδα γίνονταν αντιληπτοί ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής. Η συμπεριφορά τους φάνταζε ανεξήγητη, ενώ η απόκλισή τους από τον τρόπο ζωής και τις αξίες που παραδοσιακά ρύθμιζαν τη ζωή των νέων ..

19,08€

ΤΟ ΡΟΚ ΠΕΘΑΝΕΖΗΤΩ ΤΟ ΡΟΚ!

Το ροκ είναι συνυφασμένο με τη νεανική ενεργητικότητα και την εφηβική αντίδραση. Τι κάνουν όμως οι ρόκερς όταν γεράσουν; Πόσο ζωντανή είναι η τέχνη που βγαίνει από το σώμα του απέθαντου ροκ; Αποτελεί ένα live ηλεκτρονικής μουσικής μεταανθρώπινο τελετ..

13,78€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)