Αρδηττός


ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ

Το βιβλίο φωτίζει και αναδεικνύει μια αδιόρατη παράμετρο της ιατρικής πράξης, η οποία επηρεάζει καθοριστικά, απ' ό,τι φαίνεται, την άσκηση αυτού του λειτουργήματος. Ο συγγραφέας, αξιοποιώντας τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία, εντοπίζει στην καθημερινή..

19,91€

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το ζήτημα της ελληνικής γλώσσας πραγματεύεται στο βιβλίο του "...Μην πυροβολείτε την ελληνική γλώσσα" ο κ. Θεοδώρου. H γλώσσα συνδέεται με την έλλογη ικανότητα του ανθρώπου, αποτελεί το υπόβαθρο κάθε δραστηριότητας, τη βάση πάνω στην οποία ριζώνει κα..

11,52€

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΙΕΣ

Το βιβλίο μας παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία του Βυζαντίου σε σχέση με αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα. Δεν πρόκειται για εξιστόρηση γραμμική και τυπική, αλλά για ένα έργο που επικεντρώνεται σε "αλλόκοτα", όπως τα ονομάζει ο κ. Θεοδώρου, πρόσωπα και..

17,60€

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ!

Ο συγγραφέας ασχολείται με την επιστολογραφία, πολιτισμικό στοιχείο άλλων εποχών που στις μέρες μας τείνει να εκλείψει. Το βιβλίο του κ. Θεοδώρου μάς δίνει το έναυσμα να θυμηθούμε την παλιά αυτή τέχνη της επιστολογραφίας, μια αχτίδα φωτός στη σύγχρον..

17,92€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)