Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΒΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ

Ο καλλιτέχνης Γιώργος Δρίβας εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 57η Διεθνή Έκθεση Τέχνης - La Biennale di Venezia (13 Μαΐου - 26 Νοεμβρίου, 2017) με την βιντεοεγκατάσταση με τίτλο "Εργαστήριο διλημμάτων" σε επιμέλεια του Ορέστη Ανδρεαδάκη [http://laboratoryo..

9,95€

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ

Ο τόμος περιλαμβάνει εισαγωγικά-ημερολογιακά κείμενα του καλλιτέχνη για κάθε κύκλο του έργου του...

24,00€

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Η έκθεση υπό τον τίτλο "Διαπολιτισμοί", με την οποία το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συμμετέχει στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα 2001-2004, έχει ευθύς εξ αρχής συλληφθεί και ως συλλεκτικό σχέδιο. Η ιδέα ήταν να απευθυνθούμε σε ευάριθμους διεθνείς καλλιτ..

25,00€

ΚΩΣΤΗΣ ΒΕΛΩΝΗΣ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Kείμενα: Φλόριαν Βάλντφογκελ, Δάφνη Βιτάλη, Τσους Μαρτίνεζ, Μίλτος Φραγκόπουλος...

12,05€

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

..

15,28€

ΤΕΤΤΙΞ

Το έντυπο εκδόθηκε από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με την ευκαιρία του οπτικοακουστικού ποιητικού έργου "Τέττιξ" της Φοίβης Γιαννίση, που παρουσιάστηκε στο Media Lounge του Μουσείου από τις 5.12.2012 έως και τις 3.2.2013.Η νέα εγκατάσταση της ..

2,99€

ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

..

2,99€

ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κείμενα: Κοκέν Εργκούν, Κλεάνθη-Χριστίνα Βαλκανά, Δάφνη Βιτάλη, Βαγγέλης Βλάχος, Δάφνη Δραγώνα, Άννα Καφέτση, Kάρλος Μόττα, Άντρεα Μπάουερς, Τζoρτζ Οσόντι, Τίνα Πανδή, Φιλίπ Πιρότ, Oυαλίντ Ράαντ και Ομάδα Άτλας, Όλιβερ Ρέσλερ, Σταμάτης Σχιζάκης, Μέμο..

25,00€

ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ

"Είμαστε η Bic Generation" λέω, η πρώτη γενιά μετά το 1945 που υπηρετεί με διαφορετικά υλικά και τρόπο το σχέδιο. Με το bic δεν ξεμένεις, το βρίσκεις παντού, είναι ένα καθαρό υλικό και εξαντλεί μια γραφή περισσότερο γραμμική παρά τονική. Με εξυπηρέτη..

20,00€

ΧΡΟΝΗΣ ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ

Κείμενα: Γιώργος Βέλτσος, Αντρέας Ιωαννίδης, Χριστόφορος Μαρίνος, Τίνα Πανδή, Μάρθα Χριστοφόγλου...

30,14€

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΗΜΑ I-V

Ο κατάλογος περιλαμβάνει της ενότητες:- Άννα Καφέτση, Πρόλογος- Δάφνη Βιτάλη, "Αναζητώντας τον Εαυτό στη συνάντηση με το Άλλο"- Λίνα Θεοδώρου, "Αναγνώστρια/Θεατής"- Κατερίνα Γρέγου, "Κάρτες από το Βαρανάσι, 2009"- Κλάους Κέρτες, "Στη λεωφόρο της κατα..

24,88€

Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)