Εισέλιξη


ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ο δρ. Howard Fisher, με το βιβλίο του «Ακραία τοξικά φαινόμενα», προσπαθεί να κάνει ευρύτερα γνωστή τη νέα επαναστατική μέθοδο αποτοξίνωσης με τα επιθέματα πέλματος. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της εικοσιεξαετούς προσπάθειας των Ιαπώνων ερευνητών δρο..

10,65€

ΖΩΝ ΥΔΩΡ

O Victor Schauberger συγκαταλέγεται στην ομάδα εκείνη των ανεξάρτητων ερευνητών που αντιμετώπισαν τεράστιες δυσκολίες στην προσπάθειά τους να γνωστοποιήσουν και να εφαρμόσουν πρακτικά τις ανακαλύψεις τους, εξαιτίας της αντίδρασης του επιστημονικού κα..

18,02€

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΙΖΩΙΑΣ

Στο βιβλίο "Η αλχημεία της αειζωίας" περιγράφονται ασκήσεις αντιγήρανσης, αν και είναι πανάρχαιες, μας αποκαλύφθηκαν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να συμπέσουν με τη μεταβολή της παγκόσμιας συνείδησης που είναι γνωστή ως 12:12 (δώδεκα δωδεκάτου). Τη συγ..

9,07€

Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΑΙΣΣΑΝ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

18,10€

Η ΧΡΥΣΗ ΠΗΓΗ

Η ουροθεραπεία είναι παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο κατά την οποία τα ούρα του οργανισμού χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά, ως φάρμακο. Η προέλευσή της χάνεται στην παράδοση της Ανατολής, ενώ οι πλέον αφοσιωμένοι υποστηρικτές της ισχυρίζονται..

15,90€

ΚΟΜΠΟΥΧΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ένα εκπληκτικό θεραπευτικό ποτό που μπορούν εύκολα να παρασκευάσουν στο σπίτι τους σχεδόν με μηδενικό κόστος. Με ποιόν τρόπο; Από μία φιλική "καλλιέργεια" που λέγεται Κομπούχα (Kombucha), η οποία..

16,96€

Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των ΑΤΙΑ. Ο συγγραφέας αναφέρεται στην εκπληκτική θεωρία του ότι τα ΑΤΙΑ δεν είναι μόνο διαστημόπλοια, αλλά και ζωντανά πλάσματα, τα οποία μάλιστα πολλές φορές είναι αόρατα. Παραθέτει τις προσωπικές του εμπ..

25,44€

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)