Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη


(ΣΕΤ) ΠΟΥ ΠΗΓΕ; - ΑΝ ΜΕΙΝΩ

ΑΝ ΜΕΙΝΩΗ δεκαεφτάχρονη Μία βρίσκεται αντιμέτωπη με μερικές δύσκολες επιλογές. Να μείνει πιστή στην πρώτη της αγάπη, τη μουσική, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το αγόρι της και θα αφήσει πίσω της την οικογένεια και τους φίλους της; Τότε, ένα ..

9,90€

13 ΜΥΣΤΙΚΑ

Η Ρεντ ζει πλέον στο Αρχοντικό των Έλβεσντεν, χρησιμοποιώντας το αληθινό της όνομα, Ρόουαν. Προσπαθεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο νόμιζε...Κυνηγημένη από αυτούς που θέλουν τη συμμετοχή της στις ανταλλαγές παιδ..

11,95€

1492 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

9,86€

1910-2010, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ

Το 1909 η Επανάσταση του Γουδί δημιούργησε μια νέα πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Τον Μάρτιο του 1910 μια από τις πρώτες ενέργειές της ήταν η απόλυση πέντε εισαγγελέων Εφετών, που προκάλεσε σάλο. Ανάμεσα τους, και ο Κωνσταντίνος Λυκουρέζος, ο ο..

20,19€

1922 Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ

..

14,00€

1961-1981 ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

«Ξαναγυρίζω στον Ανδρέα. Ένα ερώτημα κρίσιμο ερχόταν στη σκέψη μου, αλλά τότε το έδιωχνα. Τώρα με απασχολεί ως ερώτημα για την ιστορία. Απέβλεπε και αυτός όσο και ο πατέρας του, όσο και όλοι μας, ή πάντως οι περισσότεροι της τότε Ένωσης Κέντρου, στην..

16,30€

1984

Τα σύµβολα αφθονούν σε αυτό το πασίγνωστο, δυστοπικό έργο του Τζορτζ Όργουελ: το γυάλινο πρες παπιέ, οι τηλεοθόνες και ο Big Brother –ο Μεγάλος Αδελφός–, που συµβολίζει το Κόµµα και τους κινδύνους των ολοκληρωτικών καθεστώτων. Ο Μεγάλος Αδελφός είναι..

14,40€

1D ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ(ONE DIRECTION)

Ανακαλύψτε τα πάντα για μας εδώ, στο επίσημο βιβλίο μας:τις τρελές ιδέες μας για την παγκόσμια περιοδεία μας,τους καταπληκτικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει, τα απίθανα μέρη που έχουμε επισκεφτεί και τις στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι μαζί.Σας ευχ..

15,83€

2012, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ

Μία φορά ανά είκοσι έξι χιλιάδες χρόνια, η Γη ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του Γαλαξία. Βάσει των αρχαίων Μάγια, 21 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11:11 π.μ. -ημερομηνία ιδιαιτέρως "παρατηρημένη" ιστορικά-, αυτό θα ξανασυμβεί, σημαίνοντας το τέλος της εποχής, ..

19,27€

21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Αποδεδειγμένα πλέον διανύουμε μια ιστορική περίοδο κατά την οποία ο δυτικός κόσμος όπως και άλλες περιοχές του πλανήτη έχουν περιέλθει σε μια πολύπλευρη κρίση. Τα συστήματα αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού κλυδωνίζονται μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο μ..

19,81€

24/7, Ο ΥΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

Το "24/7: Ο ύστερος καπιταλισμός και το τέλος του ύπνου" διερευνά μερικές από τις ολέθριες επιπτώσεις των επεκτεινόμενων, αδιάκοπων διαδικασιών του καπιταλισμού του 21ου αιώνα. Οι αγορές λειτουργούν πλέον 24 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα, ε..

9,86€

3 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ-ΛΙΒΑΝΗΣ)

Τα "Τρία ζητούμενα - Σκέψεις και απόψεις για τη νέα αναθεώρηση του Συντάγματος" επιδιώκουν να φέρουν στην επιφάνεια την ανάγκη συζήτησης για το μέλλον, τη μορφή και τις αξίες μιας σύγχρονης ελληνικής πολιτείας. Τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη δη..

5,07€

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΛΙΒΑΝΗ)

Ο τόμος αυτός περιέχει κείμενα ενός μεγάλου αριθμού έγκριτων μελετητών πάνω σε όψεις της εμπειρίας από τα τριάντα τελευταία χρόνια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Βάση τους αποτελούν οι εισηγήσεις που είχαν παρουσιαστεί σε Συνέδριο του Ινστιτούτο..

30,43€

6 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΡΑΚΗ

Πραγματικότητα και φαντασία μπλέκονται σε έξι περιπέτειες μυστηρίου. Εξαφανισμένοι πίνακες, κλεμμένοι αρχαιολογικοί και μουσικοί θησαυροί, άφαντα θεατρικά σημειωματάρια και η απαγωγή μιας ανθρωπολόγου που μελετά την πρωτόγονη τέχνη!Η μικρή Μουσίτσα κ..

10,00€

7 ΑΣΤΡΑ

Η αγάπη είναι περίεργο συναίσθημα. Μπορεί και να καταστρέψει όταν δεν έχει καταφέρει ο άνθρωπος να νικήσει τους φόβους του.Υπάρχει και ένα τρίτο είδος επιμονής. Είναι αυτό που δίνει στον άλλο την αίσθηση ότι δεν έχει άλλη επιλογή τη δεδομένη χρονική ..

10,00€

7 ΑΣΤΡΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε για να κρατηθούν οι ιδέες μας ζωντανές ακόμα και όταν το ταξίδι της ζωής μας τελειώσει. Ας μην αφήσουμε στις οικογένειές μας μόνο υλικά αγαθά και αναμνήσεις, αλλά και τον τρόπο που βλέπαμε τη ζωή. Μόνο οι ιδέες μας μπορού..

10,00€

7 ΑΣΤΡΑ: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τα μάτια μας αντιλαμβάνονται την ομορφιά του κόσμου όταν τα ελευθερώνουμε από τα θέλω μας. Σαν στρατός η ψυχή μου αντιμάχεται τα θέλω του σώματος και του πνεύματός μου, μέχρι να γίνει αυτή κυρίαρχος και των δύο.Να τα καθοδηγήσω στην υπέρτατη μάχη του..

10,00€

7 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Ποιες είναι οι 7 λέξεις με τις οποίες σχεδόν όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι σε κάποια στιγμή της ζωής μας; Η Μανταλένα Μαρία Διαμαντή τις αποκαλύπτει και τις κωδικοποιεί. Έρωτας, Αγάπη, Μητρότητα, Προδοσία (& Αχαριστία), Θλίψη, Ελπίδα και Ευτυχία.Με τον ..

13,90€

7 ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ

Σε ένα χωριό στην άκρη της ερήμου, η Νουρ περιμένει την τιμωρία της: ένοχη μοιχείας και καταδικασμένη από ένα φετφά, πρέπει να λιθοβοληθεί. Στην πλατεία, οι πέτρες είναι ήδη έτοιμες. Η Νουρ δε φαντάζεται ότι μπορεί να αποφύγει την απονομή δικαιοσύνης..

15,21€

8 ΜΗΝΕΣ

Αποφάσισα να γράψω αυτό το βιβλίο, γιατί, ακόμη και σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στη χώρα το 2009 δεν έχει αναδειχθεί σε όλες της τις διαστάσεις. Τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της π..

15,00€

A GOLDFISH IN A FISHBALL

I need space, I need light, I need friends,I need love, and I need adventure!Cried the little goldfish which was all alone in the fishball.Then something magical happened and its life changed forever!..

12,00€

AFTER (1): ΜΕΤΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ Η ΤΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΝΤΙΝ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΖΩΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΗ Τέσα έχει ήδη το τέλειο αγόρι. Γιατί, λοιπόν, προσπαθεί τόσο πολύ να ξεπεράσει τη δική της πληγωμένη περηφάνια και την προκατάληψη του Χάρ..

14,37€

AFTER (2): ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Μετά τη θυελλώδη αρχή της σχέσης τους, η Τέσα και ο Χάρντιν είχαν σχεδόν βρει τρόπο να την κάνουν να πετύχει.Η Τέσα ήξερε ότι ο Χάρντιν μπορούσε να γίνει σκληρός, όταν όμως πέφτει σαν βόμβα μια αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους -και για το μυ..

15,48€

AFTER (3): ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ

Τη στιγμή που η Τέσα παίρνει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της, τα πάντα αλλάζουν. Αποκαλύψεις κάνουν το μέλλον που τόσο κόπιασαν για να κατακτήσουν να φαντάζει άπιαστο.Η ζωή της Τέσα αρχίζει να διαλύεται. Τίποτα δεν είναι αυτό που εκείνη νόμιζε. Ού..

16,49€

AFTER (4): ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

Η ζωή δε θα είναι ποτέ πια η ίδια Η Τέσα δεν είναι πια το γλυκό, απλό, καλό κορίτσι που ήταν όταν γνώρισε τον Χάρντιν, ούτε αυτός είναι το σκληρό, κυκλοθυμικό αγόρι που εκείνη ερωτεύτηκε τρελά. Η Τέσα κατανοεί όλα τα συναισθήματα που τον βασανίζουν κ..

14,30€

ANGELINA JOLIE ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ

Εδώ τα παιδιά σε αρπάζουν απ’ το χέρι και περπατούν μαζί σου χαμογελώντας και τραγουδώντας. Δεν έχουν τίποτα. Φορούν σκισμένα, σκονισμένα ρούχα και χαμογελούν... Νιώθω δέος γι' αυτούς τους ανθρώπους. Για τη θέλησή τους. Την ελπίδα τους... Στον κόσμ..

15,21€

AVATAR: Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΒΙ

Στο φουτουριστικό κόσμο του Avatar του Τζέιμς Κάμερον, ο νεαρός Τζέικ γίνεται μέλος μιας ομάδας που αποστολή της είναι να εξερευνήσει τον πλανήτη Πανδώρα, ο οποίος κατοικείται από τους εξωτικούς Νάβι. Οι επιστήμονες δημιούργησαν ένα άβαταρ - ένα σώμα..

6,12€

BEFORE - ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ συναντήσει την Τέσα, ο Χάρντιν ήταν μια μαινόμενη θύελλα.ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των πρώτων λεπτών της γνωριμίας τους, συνειδητοποίησε την ανάγκη του να την κρατήσει μόνο δική του - ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου.ΜΕΤΑ το σμίξιμό τους, ο κόσμος δε θα ήταν ποτ..

15,90€

BELIEVE - ΠΙΣΤΕΨΕ

Υπάρχουν δύο τρόποι για να µεταδώσεις το φως. Ο ένας είναι να είσαι το κερί και ο άλλος να είσαι ο καθρέφτης που το αντανακλά...

9,90€

BLUR

..

9,18€

CAN - ΜΠΟΡΕΙΣ

Μπορείς να βρεις µια διαδροµή ή µπορείς να τη δηµιουργήσεις...

9,90€

CAROUSEL (ΚΑΡΟΥΣΕΛ)

Το µόνο που ζήτησα από τη ζωή ήταν ησυχία. Δεν ήμουν εξάλλου σε θέση να ζητήσω περισσότερα. Ήμουν από νωρίς πολύ κουρασμένη, εξουθενωμένη. Μόνο λίγη ηρεμία. Τίποτ' άλλο! Να χάνομαι µέσα στα λαμπερά τοπία, στα κύματα της θάλασσας, στις κορυφές των βου..

15,21€

CELEBRATE

To "Celebrate" περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενός δείπνου ή πάρτι, από ένα απλό δείπνο με φίλους έως πιο επίσημα δείπνα ή cocktail parties, brunches και tea parties, σε συνδυασμό με party planning και dining etiquette όπως: Οργάν..

28,00€

CRETAN CUISINE OVER THE YEARS

The Cretan diet is unique in the world.It is a culture.It dates back to the Minoan era.And… its gift is longevity...

8,90€

DESTINY PREVAILS

"The Onassis Foundation was built with flesh and blood! Therefore it is very important that this witness, Paul Ioannides, the last one alive to see and hear these events, is here to depose the true facts, frankly and boldly." Dr. Anthony S. Papad..

24,88€

EIGHTΙΛΑ

Ένα αφιέρωμα-οδηγός στα χρόνια που έμοιαζαν με ατέλειωτο πάρτι. Μια καλή επανάληψη και ένα test γνώσεων για την αξέχαστη δεκαετία που είναι πάλι στη μόδα και μας κλείνει πονηρά το μάτι. "Ένα βιβλίο-ντοκιμαντέρ για τη δεκαετία του ’80 από τον άνθ..

15,21€

EVERNEATH: ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Την περασμένη άνοιξη η Νίκι Μπέκετ εξαφανίστηκε. Την άρπαξε το Έβερνιθ, η Κάτω Γη... Τώρα έχει επιστρέψει στην παλιά της ζωή, την οικογένεια και το φίλο της, πριν εξοριστεί ξανά στο Έβερνιθ... αυτή τη φορά για πάντα. Έχει έξι μήνες πριν γυρίσει, ..

9,86€

EXPANSION CHRONICLES: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μια προφητεία και μια ψυχοσωματική ασθένεια φέρνουν τον Αργύρη στο κρεβάτι του νοσοκομείου να παλεύει για τη ζωή του. Αντιμέτωπος με τις φοβίες του, τον εγωισμό του, τον ίδιο του τον εαυτό, θα αφήσει την τελευταία πνοή της παλιάς του ζωής, για να του..

15,00€

FIDO DIDO 101

..

8,66€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 1861 (47 Σελ.)