Εκδοτικός Όμιλος Ίων


E-TOURISM

Η ταχύτατη διείσδυση του διαδικτύου και των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων έχει αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στον τουρισμό. Πλέον μία τουριστική επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους δεν αρκεί να προσφέρει ικανοποιητικό value for money, αλλά θα πρέπει, αν επι..

14,84€

E-TOURISM - 2η ΕΚΔΟΣΗ

Η ταχύτατη διείσδυση του διαδικτύου και των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων έχει αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στον τουρισμό. Πλέον μία τουριστική επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους δεν αρκεί να προσφέρει ικανοποιητικό value for money, αλλά θα πρέπει, αν επ..

14,84€

INTERNATIONAL HANDBOOK OF TEACHER EDUCATION WORLD-WIDE - ΤΟΜΟΣ: 1

The present International Handbook is published in English, in 2 Volumes. It discuss current problems and policies, approaches and trends, recruitment conditions, pre-service teacher education policy, governance and quality control issues, research n..

199,06€

INTERNATIONAL HANDBOOK OF TEACHER EDUCATION WORLD-WIDE - ΤΟΜΟΣ: 2

The present International Handbook is published in English, in 2 Volumes. It discuss current problems and policies, approaches and trends, recruitment conditions, pre-service teacher education policy, governance and quality control issues, research n..

199,06€

TECHNICAL ENGLISH BASICS

Τα "Τεχνικά Αγγλικά - Βασικού επιπέδου" απευθύνονται σε μαθητευόμενους βιομηχανικών -τεχνικών επαγγελμάτων. Εκτός τούτου είναι κατάλληλα για τη διάθεση τους σε επαγγελματικές, τεχνικές και τεχνολογικές σχολές. Βασιζόμενο στις γνώσεις της αγγλικής οι ..

21,10€

TECHNICAL ENGLISH: CIVIL ENGINEERING AND CONSTRUCTION

Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί για φοιτητές Μηχανικών Ανώτερων & Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που επιθυμούν να βελτιώσουν και να συμπληρώσουν τη γενική γνώση των Αγγλικών τους, με την ανάλογη εξειδικευμένη ορολογία κυρίως από το χώρο των πολιτικ..

21,20€

THE GREEK INFLUENCE ON THE ENGLISH LANGUAGE

An examination of the historical background of the two languages.This book grew out of a great concern regarding the question of the influence of the Greek language on English. As many British lexicographers quite often point out, the full understand..

6,36€

TO WHOM IT MAY CONCERN

Μια συλλογή 272 δημοσιεύσεων του Ευδόκιμου Τσολακίδη στα κοινωνικά δίκτυα από το 2009 έως το 2019. Πολιτική, Ιστορία, Ανθρώπινες Ιστορίες, Χιούμορ, Ταξίδια, Θέατρο!"Όλα εδώ μέσα έχουν μια αλαφράδα και μια επιφανειακότητα διότι έτσι είμαι από ιδιοσυγκ..

15,00€

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο κλασικών και σύγχρονων θεωριών και ερευνών που ζωντανεύουν με ιστορίες για παιδιά και οικογένειες. Το κείμενο τονίζει την από κοινού συνεισφορά της βιολογίας και του περιβάλλοντος στο αναπτυσσόμενο παιδί, εξηγεί πώς η..

134,37€

ΑΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Εξαιτίας της αύξησης των ανοϊκών διαταραχών έχουν προκύψει καινούργιες απαιτήσεις και καθήκοντα για το επάγγελμα φροντίδας ηλικιωμένων. Γι αυτό ήδη στην εκπαίδευση πρέπει να παρέχονται επαρκείς γνώσεις για τις ανοϊκές διαταραχές και οι εκπαιδευόμενοι..

29,68€

ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Ο "Απειροστικός Λογισμός" αποτελεί μέρος της μαθηματικής παιδείας που πρέπει να λαμβάνει κάθε φοιτητής θετικών επιστημών.Το βιβλίο αυτό, που ολοκληρώνεται σε 2 τόμους, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο βιβλίο που πρωτοεκδόθηκε το 1982 και ανανεώνεται σ..

72,00€

ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Ο Απειροστικός Λογισμός αποτελεί μέρος της μαθηματικής παιδείας που πρέπει να λαμβάνει κάθε φοιτητής θετικών επιστημών. Το βιβλίο αυτό, που ολοκληρώνεται σε 2 τόμους, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο βιβλίο που πρωτοεκδόθηκε το 1982 και ανανεώνεται συ..

50,00€

ΑΠΟΛΥΤΗ JAVA

Το βιβλίο αυτό σχεδιάστηκε με στόχο να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εγχειρίδιο όσο και ως βοήθημα για τον προγραμματισμό σε γλώσσα Java. Αν και περιλαμβάνει προγραμματιστικές τεχνικές, έχειστοιχειοθετηθεί γύρω από τα χαρακτηριστικά της γλώσσας Java περισσό..

89,58€

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Το παρόν σύγγραμμα αναφέρεται στην ασφάλεια στη βιομηχανία, με παραδείγματα κυρίως από τη βιομηχανία αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου, όπου λόγω των συνθηκών εργασίας υπάρχει υψηλό επίπεδο κινδύνου.Για αυτό το λόγο η ασφάλεια στον εν λόγω βιομηχανικό ..

16,96€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Αυτό το έγκυρο πανεπιστημιακό βιβλίο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Στο πλαίσιο τη 7η έκδοσή του στη Γερμανική γλώσσα επικαιροποιήθηκε ως προ το περιεχόμενό του σύμφωνα με τι εξελίξει του επιστημονικού διαλόγου. Είναι σημαντικό για τι εξετάσει ό..

26,50€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Αυτό το έγκυρο πανεπιστημιακό βιβλίο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Στο πλαίσιο τη 7η έκδοσή του στη Γερμανική γλώσσα επικαιροποιήθηκε ως προ το περιεχόμενό του σύμφωνα με τι εξελίξει του επιστημονικού διαλόγου. Είναι σημαντικό για τι εξετάσει ό..

27,56€

ΓΑΛΑ

Ο συγγραφέας, μέσα από την εμπειρία του ως ερευνητής, εκπαιδευτικός και από τη συμμετοχή του σε ομάδες εργασίας και συσκέψεις της ΕΕ, της IDF και Διεθνών Οργανισμών έγραψε αυτό το βιβλίο που παρέχει όλες τις βασικές γνώσεις για την κατανόηση των νέων..

29,68€

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ

Η παρούσα έκδοση παρέχει ουσιαστική στήριξη τόσο στη διδασκαλία όσο και στη χρήση της τεχνολογίας στο μάθημα της Γραμμικής Άλγεβρας. Το υλικό απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν γνώση Ανάλυσης (Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού). Ένας συνδυασμός το..

92,84€

ΔΙΚΤΥΑ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Τα "Δίκτυα αερίων καυσίμων" στην Ελλάδα κατασκευάζονται και λειτουργούν με βάση τους Ελληνικούς Κανονισμούς που στηρίζονται στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (ΕΝ), των Ελληνικών Κανονισμών (ΕΛΟΤ) και άλλων εθνικών Κανονισμών κρατών - μελών της Ευ..

15,90€

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Οι "Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Ελλάδα" γίνονται σύμφωνα με τις ελάχιστες απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 1775 "Διανομή αερίου, σωληνώσεις αερίου για κτίρια - ΜΟΡ - 5 bar, Γενικές λειτουργικές υποδείξεις".... Ο Ελληνικός οργανισμός τυποπ..

21,20€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 3

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βοήθημα στα μαθήματα της Ηλεκτροτεχνίας και των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων. Η διδασκαλία των μαθημάτων αυτών αποτελεί βάση για έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό. Το βιβλίο περιέχει θεωρία αλλά και αντίστοιχα λυμένα παραδείγματα.Περιεχόμε..

21,20€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Στόχος του βιβλίου είναι να εισάγει τον αναγνώστη στην υπολογιστική επεξεργασία σωμάτων κειμένων. Μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τις εφαρμογές της επεξεργασίας σωμάτων κειμένων, προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητή ή ερευνητ..

19,08€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Το παρόν πόνημα απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές Αρχιτεκτονικής όσο και σε μελετητές των υπολοίπων μορφών Τέχνης. Ο συγγραφέας, προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τους βασικούς στόχους της Αρχιτεκτονικής μέσω της Ιστορίας της. Να αναδείξει την τέχνη..

15,90€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για κάθε φοιτητή Επιστημών της Αγωγής Παιδαγωγικά (μεταπτυχιακό και προπτυχιακό επίπεδο), ακαδημαϊκό προσωπικό, εκπαιδευτικό ηγέτη και μη. Στόχος είναι να αποτελέσει βασικό εγχειρίδιο γενικότερα για προπ..

23,32€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσει πώς προκαλούμαστε να διαμορφώσουμε το μέλλον της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Το πώς ανταποκρινόμαστε σε αυτή την πρόκληση καθορίζεται από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε ότι θα μας βοηθήσει να εκπληρώσου..

58,30€

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΤΑ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ

Ο τόμος αυτός αποτελείται από μελέτες οι περισσότερες από τις οποίες έχουν δημοσιευτεί σε ξένα περιοδικά ή πρακτικά συνεδρίων. Άλλες έχουνε εμφανιστεί σε περιοδικά - ηλεκτρονικά κυρίως- στην Ελλάδα και άλλες εκδίδονται για πρώτη φορά. Η ιδέα να συγκε..

28,62€

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Ο νοσηλευτής ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας υγείας, οφείλει να διαθέτει γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα εξασφαλίζουν την αρμονική λειτουργία της ομάδας υγείας αλλά κυρίως την παροχή ποιοτικής φροντίδας στον ασθενή που απειλείται άμεσα η ζωή του...

97,52€

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 1

Ο νοσηλευτής ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας υγείας, οφείλει να διαθέτει γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα εξασφαλίζουν την αρμονική λειτουργία της ομάδας υγείας αλλά κυρίως την παροχή ποιοτικής φροντίδας στον ασθενή που απειλείται άμεσα η ζωή του...

53,00€

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Καινοτομία αυτής της μελέτης είναι, ότι σε ερευνητικό επίπεδο κατέδειξε την αναγκαιότητα για θεσμοθέτηση της ΕΚΕ, ότι η στρατηγική επιλογής της ΕΚΕ δημιουργεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις, καθώς επίσης και ότι η ΕΚΕ είναι αναπόσπαστο..

11,66€

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗ

Το βιβλίο αυτό, συνδυάζει τα θεμελιώδη στοιχεία της Μηχανικής, της Πνευματικής, της Υδραυλικής, της Ηλεκτροτεχνίας, της Ηλεκτρονικής και των τεχνολογιών των Επικοινωνιών και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε έναν επίκαιρο γνωστικό τομέα, αυτόν της Μηχα..

61,71€

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LOGISTICS

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε υποψήφιους υπαλλήλους μεταφορικών εταιριών, επιχειρήσεων χονδρεμπορίου και εξωτερικού εμπορίου, σε βιομηχανικούς υπαλλήλους, σε οικονομικούς συμβούλους, σε σπουδαστές ειδικών επαγγελματικών σχολών και σε κάθε ενδιαφερόμε..

68,58€

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ

Ο μεγάλος αριθμός των υποχρεώσεων και καθηκόντων των προπονητών απαιτεί μια πολυδιάστατη παιδεία, μια ιδιαίτερη ικανότητα και διάθεση για προγραμματισμένη και σοβαρή δουλειά.Ο μοντέρνος και σύγχρονος προπονητής δεν αρκεί να είναι μόνο τεχνικός. Από τ..

23,32€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η Δυναμική έχει γραφτεί με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις αρχές και τις εφαρμογές της Μηχανικής.Γράψαμε αυτό το βιβλίο για δύο λόγους. Πρώτον, πιστεύουμε ότι η παιδαγωγία που έχουμε αναπτύξει έπειτα από πολλά χρόνια διδασκαλίας μπο..

68,58€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΟΥ - ΤΟΜΟΣ: 1

Στις μέρες μας ο ψηφιακός ήχος έχει εξελιχθεί αρκετά. Μια τεχνολογία που άνηκε σε "λίγους”, σήμερα έχει κατακτήσει κύρια θέση ως κινητήρια δύναμη στην παραγωγή ήχου της μουσικής βιομηχανίας. Αν και ο ψηφιακός ήχος είναι ένα ποικίλο και πολλές φορές σ..

31,80€

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ

Η παρούσα 14η έκδοση του γερμανικού βιβλίου Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής έχει υποστεί εξονυχιστική νέα επεξεργασία, ενώ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές.Η συνολική παρουσίαση της ύλης αποσκοπεί στην επαγγελματική κατάρτιση. Αυτό ισχύει για τα γενικά θέμ..

32,86€

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Στο βιβλίο παρουσιάζεται το σύνολο των κλασικών και νεότερων θεωριών και ερευνών μέσα από ιστορίες και φράσεις παιδιών και γονέων. Επισημαίνεται η συμβολή της βιολογίας και του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη του παιδιού, εξηγείται ο τρόπος με τον οποίο ..

100,70€

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ - Η ΤΕΧΝΗ ΤΣΑΜΠΑΚ

Η Τεχνική των 12 βημάτων της Ιβάνα Τσάμπακ που θα οδηγήσει τον ηθοποιό από το αρχικό σενάριο ως τη δόμηση ενός ολοζώντανου δυναμικού ρόλου, τώρα και στα ελληνικά, σε επιμέλεια και μετάφραση του Χρήστου Βασιλόπουλου & Γιώργου Καραμίχου.Η Τεχνική Τσάμπ..

18,00€

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ

Ο παρόν τόμος προλογίζεται από τον γνωστό παιδαγωγό Gaston Mialaret και ασχολείται με τα σημερινά προβλήματα, τις πολιτικές, τις προσεγγίσεις και τις τάσεις, τις συνθήκες προσλήψεων, τα ζητήματα πολιτικής διακυβέρνησης και ποιοτικού ελέγχου, τις ερευ..

99,53€

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η φιλοσοφία που καθοδήγησε τη συγγραφή αυτού του βιβλίου έχει δύο σκέλη. Πρώτον, η έρευνα εμπεριέχει μία διαδικασία αλληλοσχετιζόμενων δραστηριοτήτων αντί για την εφαρμογή απομονωμένων και άσχετων μεταξύ τους εννοιών και ιδεών. Οι εκπαιδευτικοί διεξά..

53,00€

Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το βιβλίο αποτελεί συλλογή ιστοριών, γραμμένες ως μελέτες περίπτωσης, με σκοπό να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διδασκαλία βασικών εννοιών του πεδίου της Εκπαιδευτικής Διοίκησης. Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομο στα πλαίσια μιας μετεκπ..

10,60€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 99 (3 Σελ.)