Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών


1000 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ

Το βιβλίο αυτό περιέχει περισσότερες από 1000 ασκήσεις σε μορφή πολλαπλών επιλογών με τις απαντήσεις και τις λύσεις τους. Απευθύνεται στους υποψηφίους μαθηματικούς του ΑΣΕΠ, με ασκήσεις κλιμακωτού επιπέδου δυσκολίας, πάνω σε όλη τη σχετική ύλη. Φ..

20,00€

19 ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το βιβλίο αυτό περιέχει 19 Κριτήρια αξιολόγησης, τα οποία καλύπτουν την ύλη της Φυσικής Γενικής Παιδείας Γ' Λυκείου. Τα Κριτήρια είναι πρωτότυπα και στο επίπεδο των Πανελληνίων εξετάσεων, οπού κάποια ερωτήματα ξεπερνούν το μέσο επίπεδο δυσκολία. Οι α..

12,00€

ΑΛΓΕΒΡΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το βιβλίο αυτό περιέχει 127 προτώτυπα και συνδιαστικά προβλήματα που καλύπτουν όλη την ύλη της Άλγεβρας Β' Λυκείου Γ/Π και αποβλέπουν στο να καλλιεργήσουν την κριτική ικανότητα και τη "μαθηματική" σκέψη των μαθητών. Σε όλα τα προβλήματα έχουν δοθεί σ..

8,96€

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το νέο αυτό βιβλίο έρχεται να βοηθήσει το σχολικο βιβλίο και να λειτουργήσει παράλληλα. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους μαθητές στην καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές..

15,23€

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΦΟΚΛΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών για ένα σύγχρονο βοήθημα στο οποίο μπορούν να στηριχθούν. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτομίες στο χώρο των σχολικών βοηθημάτων:Ερωτήσεις στην εισαγωγή ..

15,30€

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το προηγούμενο βιβλίο με τίτλο "Αριστοτέλη Ηθικά Νικομάχεια και Πολιτικά", που κυκλοφόρησε από τη σειρά "Η Βιβλιοθήκη της Αξιολόγησης", εμπλουτίστηκε και αποτελεί πλέον ένα πλήρες βοήθημα για το μαθητή της Θεωρητικής κατεύθυνσης και για το εκπαιδευτι..

18,71€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βοήθημα αυτό είναι σύμφωνο με το νέο σχολικό εγχειρίδιο 2007-2008. Περιλαμβάνει:1. μεταφράσεις όλων των αρχαίων κειμένων απο πρωτότυπο (18 ενότητες του βιβλίου και επίμετρο), 2. πίνακες με τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα, 3. συνοπτική παρου..

14,00€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Η μετάφραση, ο σχολιασμός και η κατανόηση ενός αρχαίου κειμένου από τους μαθητές του γυμνασίου, απαιτεί σωστή και μεθοδική οργάνωση διδασκαλίας εκ μέρους του καθηγητή και συστηματική μελέτη εκ μέρους του μαθητή.Γι' αυτό, στο βοήθημα αυτό, προσπαθήσαμ..

16,00€

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το βιβλίο αυτό περιέχει:νέες ταξινομημένες λυμένες ασκήσεις και απαντήμένεςερωτήσεις που καλύπτουν ολόκληρη την εξεταστέα ύληβασικές επισημάνσεις,προβλήματα, διαγωνίσματα,τα δύσκολα σημεία,στο τέλος κάθε κεφαλαίου θέματα για την επανάληψη,θέματα εξετ..

19,61€

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

To σχολικό βοήθημα, που κρατάτε στα χέρια σας, απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ λυκείου, τεχνολογικής κατεύθυνσης, με σκοπό να τους βοηθήσει να προετοιμαστούν καλύτερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να έχουν τις μέγιστες βαθμολογικές επιδόσεις ..

17,99€

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

To σχολικό βοήθημα, που κρατάτε στα χέρια σας, απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ λυκείου, τεχνολογικής κατεύθυνσης, με σκοπό να τους βοηθήσει να προετοιμαστούν καλύτερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να έχουν τις μέγιστες βαθμολογικές επιδόσεις ..

18,00€

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το παρόν Β΄ τεύχος του βιβλίου "Αυτοαξιολόγηση στη φυσική" αναφέρεται στα θέματα Σύγχρονης Φυσικής, στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι καθηγητές (φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει 252 ερωτήσεις πολλαπλής επιλ..

12,33€

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΟΜΟΣ: 1

Το βιβλίο αυτό καλύπτει πλήρως την ύλη που περιέχεται στο 1ο κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου. Η ύλη του είναι χωρισμένη σε δύο ενότητες. Κάθε ενότητα χωρίζεται σε μαθήματα. Κάθε μάθημα περιέχει: σχέδιο μαθήματος, έλεγχο γνώσης της ορολογίας και των ενν..

14,92€

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το βιβλίο αυτό καλύπτει πλήρως την ύλη που περιέχεται στο δεύτερο κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου της Βιολογίας Γ/Π Γ' Λυκείου. Η ύλη είναι χωρισμένη σε 3 ενότητες και κάθε ενότητα σε μαθήματα, καθένα απο οποία περιέχει:- Σχέδιο μαθήματος που περιλαμβά..

15,92€

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βοήθημα αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης, με στόχο να συμβάλει στην αρτιότερη προετοιμασία τους. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει: Χρήσιμες επισημάνσεις, μεθοδολογία ασκήσεων, απαντήσεις των ερωτήσεων απο την τράπεζα θεμ..

18,80€

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Το παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να βοηθήσει τους μαθητές να ανταπεξέλθουν στις ασκήσεις που περιέχει το βιβλίο "Γλωσσικές ασκήσεις" και δίνεται σε συνδυασμό με τα βιβλία "Νεοελληνική γλώσσα για το γυμνάσιο". Οι απαντήσεις που δίνονται στηρίζονται ως επι το..

13,95€

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ Ι

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές πολυτεχνείων και πανεπιστημίων. Είναι το δεύτερο βιβλίο μιας σειράς βοηθημάτων για τον έλληνα φοιτητή. Στόχος του είναι να βοηθήσει τον φοιτητή ώστε μαζί με το βιβλίο της σχολής του να κατανοήσει τις έννοιες και..

16,00€

ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΤΑΝΟΩ, ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Γ' Λυκείου και είναι δομημένο ως εξής:- Προηγείται η θεωρία η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο μαθητής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ασκήσεων.- Δίνονται επεξεργασμένα ..

12,00€

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Στο πρώτο μέρος της συγγραφής αναπτύσσεται η προβληματική η σχετική με τη διδακτική πράξη, με τη γραφειοκρατική οργάνωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, με την κοινωνική θέση, το ρόλο και τις μορφές ελέγχου του εκπαιδευτικού, με το θεσμικό ρόλο των..

15,42€

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Το βιβλίο αυτό περιέχει τις ερωτήσεις του φυλλαδίου με τίτλο "ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ" που στράλθηκε απο το Κ.Ε.Ε. σε όλους τους μαθητές της Β' και Γ΄Λυκείου, καθώς και τις απαντήσεις τους. Καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε οι απαντήσεις να είναι απλές κ..

2,83€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί εισαγωγή στη Σύγχρονη Φυσική (μετακλασική Φυσική) στα πλαίσια της Γενικής Φυσικής.Απευθύνεται στους προπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Φυσικής, αλλά και άλλων τμημάτων που διδάσκονται τη Γενική Φυσική.Περιλαμβάνει επίσης ..

35,50€

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο απαντά στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου με τρόπο όσο το δυνατόν πιο εύληπτο και σύντομο. Στη συνέχεια περιλαμβάνει κάποιες πρόσθετες ερωτήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να ζητηθούν στα πλαίσια της σχολικής τάξης ή σε γραπτ..

10,00€

ΕΚΘΕΣΗ-ΕΚΦΡΑΣΗ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Ο δεύτερος τόμος της σειράς περιέχει τις ερωτήσεις του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας που αναφέρονται στο σχολικό βιβλίο "Έκθεση - Έκφραση" Β Λυκείου, με τις απαντήσεις τους. Περιλαμβάνει δυο διδακτικές ενότητες:Ι. Βιογραφικά είδηΙΙ. Κριτική - Παρουσί..

15,92€

ΕΚΘΕΣΙΟΔΡΟΜΙΟ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το βιβλίο αυτο θεωρείται απαραίτητο γαι τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, τους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων, τους υποψηφίους των Διαγωνισμών Δημοσίου (ΑΣΕΠ) και τους διδάκοντες Καθηγητές.Βασικός στόχος του είναι να καλλιεργήσει τα τρία βα..

10,00€

ΕΚΜΑΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο, ίσως το σημαντικότερο, περιέχεται το θεωρητικό υλικό με πολλά παραδείγματα. Η σωστή μελέτη του θα σημάνει και την αξιοποίηση των άλλων δύο μερών. Στο δεύτερο μέρος καλύπτονται αναλυτικά κάποιοι κύκλοι θεμά..

10,00€

ΕΚΦΡΑΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το εγχειρίδιο αυτό, της ενότητας "Η Βιβλιοθήκη της Αξιολόγησης", απαντά στις ερωτήσεις του πρώτου τεύχους που εξέδωσε το Κ.Ε.Ε. και αναφέρεται σε τρείς ενότητες του σχολικού βιβλίου:Η είδηση και το σχόλιοΗ οργάνωση και η παρουσίαση της είδησηςΣημειώσ..

13,00€

ΕΚΦΡΑΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό της Έκθεσης- Έκφρασης απευθύνεται στους μαθητές όλων των κατευθύνσεων, καθώς και στους διδάσκοντες το συγκεκριμένο μάθημα. Αναλυτικά περιλαμβάνει: οδηγίες για τη δημιουργία της περιληψης, τυπολόγιο ασκήσεων (με όλα τα είδη ασκήσεων που..

13,45€

ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια να αξιοποιηθούν δημιουργικά όλες οι πληροφορίες του σχολικού βιβλίου και του βιβλίου του καθηγητή, ώστε να γίνει ευκολότερη η προσέγγιση της τραγωδίας από το μαθητή και μεθοδικότερος ο σχεδιασμός της διδασκαλίας..

15,00€

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1832

Στην προσπάθεια ανταπόκρισης και προσαρμογής σχολαστικές λεπτομερείς οδηγίες της όλης καθημερινής δράσης στο σχολείο και την κοινωνία, ο δάσκαλος διαμόρφωσε χαρακτήρα σχαλαστικό. Το ήδη χαμηνλό κοινωνικό-οικονομικό-μορφωτικό επίπεδό του, σε συνδιασμό..

6,50€

Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΟΥΣ

Για φυσικούς, χημικούς και γεωλόγους. Το 2ο μέρος της σειράς "Η φυσική του ΑΣΕΠ" του συγγραφέα Σωτήρη Μαρτίνου, περιλαμβάνει την ύλη του διαγωνισμού του 2007 και αναφέρεται σε: Οπτική, θερμοδυναμική, σύγχρονη φυσική. Το βοήθημα περιέχει 300 θέματα πο..

15,00€

Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΜΕΡΟΣ 1Ο

Το βοήθημα αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους τους διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στους πτυχιούχους φυσικούς. Περιλαμβάνει δηλαδή την ύλη και κινείται στο επίπεδο του κυρίου μαθήματος ειδικότητας. Η ύλη που περιλαμβάνεται αντιστοιχεί στο διαγων..

19,00€

ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθήσει τον μαθητή να αξιολογεί τις γνώσεις του σε κάθε κεφάλαιο της τρέχουσας διδακτικής ύλης, καθώς και στην τελική επανάληψη. Για το σκοπό αυτό περιέχει: θέματα που περιλαμβάνουν τις βασικές τεχνικές κάθε ενότητα..

11,20€

ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το βιβλίο απευθύνεσαι σε μαθητές της Γ΄ λυκείου Θ/Τ Κατεύθυνσης και στους συναδέλφους Μαθηματικούς που επιζητούν ένα πλήρες και αξιόπιστο βοήθημα με θέματα στο επίπεδο των εξετάσεων. Στόχος του είναι να βοηθήσει το μαθητή να αξιολογεί τις γνώσεις του..

13,43€

ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Στο βιβλίο περιέχεται:Πλήρης θεωρία, η οποία πολλές φορές συμπληρώνει και αναλύει τη θεωρία του σχολικού βιβλίου, εστιάζοντας στα καίρια σημεία της ύλης. Μεθοδολογίες, με παραδείγματα και εφαρμογές που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοή..

21,50€

ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Πρόκειται για ένα χρήσιμο βοήθημα για μαθητές και καθηγητές που περιέχει: - πλήρες τυπολόγιο κατά κεφάλαιο, - 190 ερωτήσεις ανοιχτού τύπου με δικαιολόγηση της απάντησης, - 105 προβλήματα για λύση στο πνεύμα των πανελλαδικών εξετάσεων,- 65 λυμένα προβ..

18,92€

ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το πόνημα αυτό, καρπός το ίδιο μακρόχρονης διδακτικής εμπειρίας, επιχειρεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση ορισμένων σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φιλόλογοι αλλά και οι μαθητές κατά τη διδασκαλία και εκμάθηση του αδίδακτου κειμένου. Και μ..

16,92€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 104 (3 Σελ.)