Εκδόσεις Άγρια Δύση


CRIME AND HORROR (3) : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αφουγκραζόμενοι για μια ακόμη φορά τις επιθυμίες του κοινού, ακολουθήσαμε την παράκληση και τις προτροπές των αναγνωστών μας και, στο τρίτο τεύχος περιοδικής (διμηνιαίας) έκδοσης Crime and Horror, σας προσφέρουμε περισσότερα κείμενα νέων αλλά και κατ..

10,60€

CRIME AND HORROR (4) : Η ΑΓΑΥΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Crime & Horror 3, το τέταρτο τεύχος της σειράς δίνει μεγαλύτερο βήμα σε Έλληνες συγγραφείς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)..

10,60€

CRIME AND HORROR (6) :ΑΛΛΟΚΟΣΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΠΑΝΣΙΟΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το έκτο τεύχος του Crime and Horror σηματοδοτεί τη νέα εποχή του. Με περισσότερες σελίδες, εμπλουτισμένη και πιο ποικίλη ύλη και με δύο εξώφυλλα αντεστραμμένα, θα εκδίδεται πλέον μαζί με τις "Αλλόκοσμες Ιστορίες" του Θανάση Παπαγεωργίου και των συνερ..

12,73€

Ο ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΥ

Μια άγρια συμμορία Μεξικάνων ληστών καταδυναστεύει το Λαρέντο. Σπέρνει τον τρόμο ληστεύοντας, δολοφονώντας και απάγοντας ανθρώπους και στις δυο πλευρές του Ρίο Γκράντε.Ένας παλιός φίλος, θα εμφανιστεί ξανά συνδράμοντας τον Τζιμ Άνταμς στην αντιμετώπι..

8,48€

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Το Τέξας στις φλόγες. Ένας μεγαλομανής κακοποιός ξεκινάει μια δεύτερη επανάσταση, έναν νέο εμφύλιο στην αμερικάνικη άγρια Δύση.Ένας αιμοβόρος εγκληματίας συμμαχεί μαζί του στην προσπάθειά του να πάρει εκδίκηση από ανθρώπους του Νόμου με τους οποίους ..

14,84€

ΦΛΟΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ (ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΥ 14)

Ο Τζορτζ Άνταμς αντιμετωπίζει μια συμμορία φαντασμάτων και την ενηλικίωση του Τζιμ, στο Έλτζιν, ένα καλοκαίρι τρόμου, προλήψεων, αλλά και εξαιρετικών συναντήσεων.Μια περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, δράση και τρυφερότητα που θα κλέψει τις καρδιές μας και ..

10,60€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)