Εκδόσεις Άρωμα


ΑΝΑΔΡΟΜΑ ΤΡΕΝΑ

Αν ήμουν, νεκρώνει η θάλασσα τις χούφτες μου. Στις σταματημένες μου παλάμες κύλησαν τα κλειδιά κι οι ράγες μου ανισορρόπησαν στην τρέλα των βροχών. Αν ήμουν Κύκλωπας, στις κενές μου βαλίτσες θα κρατούσα τα ακοίμητα καφενεία των σταθμών και τα ξυλοπόδ..

10,00€

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Στην τρίτη μου ποιητική συλλογή ακολουθώ πιστά το ύφος που έχω επιλέξει να ντύνω τις σκέψεις μου που από πάντα έχω συνηθίσει να τις παρομοιάζω με θάλασσες, άλλοτε φουρτουνιασμένες και άλλοτε ήρεμες και γαλήνιες. Μα πάντα μοιάζουν απέραντες και κρύβου..

10,00€

ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ

Αγαπήθηκαν με πάθος και ύφαναν όνειρα, με στημόνι την αθωότητα της νιότης για το ταξίδι που αγκυροβολεί στην ευτυχία!Απρόβλεπτη η ζωή, ρινίματα οι στιγμές κι οι συμπτώσεις.Άραγε είχαν τη δύναμη αυτές οι στιγμές κι οι συμπτώσεις να διαβρώσουν τον κρίκ..

18,00€

ΕΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ

Αν τα νοήματα αλλάζουν,είναι που οι σκέψειςμένουν σιωπηλές,στο απύθμενο είναι μας.Ας δούμε λίγο ή πολύ μαζί,όσο η ψυχή σου αντέχει,πτυχές ανθρώπινης ζωήςΕν Περιλήψει!..

10,00€

ΗΡΑ, ΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ

Στα τέλη του 19ου αιώνα στην Κέρκυρα, η Ήρα μια εμπνευσμένη νεαρή πιανίστρια αναγκάζεται να ακολουθήσει τη μοίρα που ορίζουν οι δικοί της και να παντρευτεί έναν πλούσιο καπετάνιο. Γρήγορα θα ερωτευτεί τον σύζυγό της και θα ξεχάσει κάθε εφηβικό σκίρτη..

15,00€

ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ

Ο ήρωας προσπαθεί να ισορροπήσει στα 24 διηγήματα της μεθυσμένης αλφαβήτας. Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Μέσα από τα ποτά και τα κοκτέιλ, περνάει από το τούνελ της ζωής, με ταχύτητα ή με βραδύτητα. Παρατηρεί, συμπεραίνει, πράττει. Ανακαλύπτει ..

12,08€

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όλοι μας κρύβουμε έναν ποιητή μέσα μας κι ας μην το παραδεχόμαστε. Η αγάπη, η μοναξιά, η θλίψη, η απώλεια, η αμφιβολία, η χαρά, η ελπίδα... ερωτοτροπούν με τον λογισμό μας κι αυτός κοιλοπονά... γεννάει λέξεις, γεννάει ποιήματα...

10,00€

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ

Η συλλογή αυτή, περιέχει διάφορα ποιήματα γραμμένα από το 2013 και έπειτα. Ο συγγραφέας, στην πρώτη του εκδοθείσα ποιητική συλλογή, πραγματεύεται τη ζωή, την αγάπη, τον έρωτα, την αναζήτηση του εγώ και βλέπει με σκωπτική ματιά την κοινωνία του σήμερα..

10,00€

ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΔΕΡΜΑ

Πανάρχαιο δέρμα που γεννήθηκες μαζί με τα άλλα που πορεύονταν σωστά και σπιλώθηκες και εξορίστηκες. Πανάρχαιο δέρμα που ζαρώθηκες από το φόβο του αίματος και που πόνεσες με τη γέννα της ύπαρξης κι αναρίγησες σε τρυφερά βελούδινα κρεβάτια.Πανάρχαιο δέ..

10,00€

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η συγγραφέας σχολιάζοντας με τον δικό της τρόπο το "κοινωνικό γίγνεσθαι", καταγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, τους φόβους, τις αγωνίες και τις ελπίδες της για όλα όσα την απασχολούν. Μιλάει γι' αυτά που την πληγώνουν και της προκαλούν θυμ..

10,00€

ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Η Βιργινία Μαρουλά στη δεύτερη ποιητική της συλλογή μιλάει με ευαισθησία και σθένος, απευθυνόμενη τόσο στον εαυτό της, όσο και στον αναγνώστη, για τη μοναξιά, και την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου, για την ανάγκη του να ανακαλύψει τον εαυτό του κ..

10,07€

ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια συλλογή διηγημάτων. Κάθε διήγημα παρουσιάζει μια ξεχωριστή ιστορία που μαρτυρά ότι ο άνθρωπος έχει μια περίπλοκη ψυχοσύνθεση, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι αντοχές του δοκιμάζονται και υποφέρουν πολλά. Πολυποίκιλοι και πολυεπ..

10,00€

Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)