Εκδόσεις Αθανάσιος Αλτιντζής


ECONOMIC AND BUSINESS ENGLISH IN A NUTSHELL

Το Economic and Business English in a Nutshell είναι ένα βιβλίο εκμάθησης Αγγλικών τόσο Γενικών όσο και Ειδικών - Ακαδημαϊκών, κατάλληλο για επίπεδο Β2+, το οποίο καλύπτει θεματολογικά ένα ευρύ φάσμα οικονομικών επιστημών, όπως για παράδειγμα Οικονομ..

57,00€

EΠΙΣΚΕΨΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

Όταν σε επισκεφθεί ένας άγιος όλα ηρεμούν. Μέσα σου και γύρω σου. Το γεγονός δεν εξηγείται. Όμως, συμβαίνει. Είναι θαύμα. Η επίσκεψις του Οσίου Παϊσίου είναι ένα βιβλίο-ανθολόγιο κειμένων, τα οποία συνέγραψαν άνθρωποι των γραμμάτων και αφορά το βίωμά..

12,00€

THE CHEMISTRY BETWEEN US

Το The Chemistry Between Us είναι ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα βασισμένο στη σύγχρονη γλωσσολογική θεωρία, έρευνα και διδακτική μεθοδολογία. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και επιστήμονες των χημικών επιστημών (π.χ. χημικούς, χημικούς μηχανικούς, μηχ..

59,00€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ

H παρούσα έκδοση συντρέχει με τη διαχρονική απήχηση του έργου του π. Γ. Φλωρόφσκυ, θεωρώντας ότι δεν είναι συμπτωματικό το σύγχρονο ευρύ ενδιαφέρον για τη θεολογική συγγραφή του. Με τη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα του συγκεκριμένου έργου προκρίνετα..

15,00€

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ EXCEL

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών. Ενδιαφέρει πρωτίστως τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων, οι οποίοι παρακολουθούν το γνωστικό αντικείμενο της ανάλυσης των οικονομικών καταστάσεων. Ενδιαφέρει επίσης και όλα τ..

31,85€

ΒΙΟΗΘΙΚΗ

..

23,00€

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ

Τα συστήματα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και σχέσεων με προμηθευτές έχουν τη μορφή ολοκληρωμένων πληροφορικών συστημάτων, βασίζονται όμως σε βασικά συμπεράσματα και σε επιστημονικές θεωρίες και έρευνες διαφόρων επιστημονικών περιοχών, όπως του ma..

24,88€

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η μελέτη του ρωσικού παρελθόντος με οδήγησε στην αδιάσειστη πεποίθηση ότι στις ημέρες μας ο ορθόδοξος θεολόγος μπορεί να βρει για τον εαυτό του το αληθινό μέτρο και τη ζωντανή πηγή της δημιουργικής έμπνευσης μόνο στην πατερική παράδοση. Έχω απόλυτα π..

30,00€

ΔΥΝΑΜΙΣ

Δον ευχέτηςΧρέος χρυσοποίκιλτο,σπαθί αφιλοκερδές,ακτημοσύνη.Δίχως άλογο,χιούμορ παράλογο.Ανεμόμυλοι.Ενίοτ' επιτιθέμενος. Καιανήφορων εραστής.Με την ειλικρίνεια στο πέτο και(περίγελος)με τα ταλέντα μου να παιχνιδίζουν σαν δελφίνια...

7,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑ

Το παρόν διδακτικό εγχειρίδιο συντάχθηκε με γνώμονα την παράδοση για να καλύψει άμεσες διδακτικές ανάγκες και απευθύνεται βασικά προς τους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Τμήματος Ποιμαντικής.Ο συγγραφέας στηρίχθηκε στην Στοιχειώδη διδασκαλία της ..

50,71€

ΕΜΜΟΡΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται, κυρίως, στους φοιτητές των ιατρικών εργαστηρίων, οι οποίοι θα εργαστούν σε κάποιο εργαστήριο ως τεχνολόγοι, αλλά και προς κάθε εργαστηριακό επιστήμονα, ο οποίος θα ήθελε να "φρεσκάρει" τις βασικές γνώσεις του και να μάθει..

25,25€

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το παρόν βιβλίο, απευθυνόμενο πρωτίστως στους φοιτητές του ΣΤ΄εξαμήνου των Ιατρικών εργαστηρίων αλλά και προς κάθε επιστήμονα που εργάζεται σε Αιματολογικό εργαστήριο, αναφέρεται σε τρία μεγάλα και σημαντικά κεφάλαια της Αιματολογίας: τις νεοπλασίες ..

43,65€

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

[...] Η αιμοληψία, η ποιότητα του δείγματος του αίματος, η μεταφορά του στο εργαστήριο, η προπαρασκευή και αποθήκευσή του, είναι παράγοντες που καθορίζουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων εξαρτάται από αυτό ..

32,00€

Η ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΝΖΙΑΝΖΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (1808-1810)

Η ανά τους αιώνες ιστορία του Ναού της Αναστάσεως αποτελεί ένα από τα γοητευτικότερα κεφάλαια της εκκλησιαστικής ιστορίας μας, αλλά και μία από τις πλέον ηρωϊκές σελίδες στην ιστορία της Ρωμηοσύνης. Με κόπους, πόνους, μόχθους και θυσίες προσωπικές οι..

20,50€

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

[...] Στο βιβλίο αυτό δίνονται στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας με την εξέταση βασικών θεμάτων της εξέλιξης του ελληνικού πολιτισμού, έτσι όπως αυτά φανερώνονται μέσα από τα υλικά του τεκμήρια, δηλαδή τα μνημεία.Η κατάταξη γίνεται χρ..

27,32€

Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΤΗ

Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι η μελέτη της γλώσσας του Γεωργίου Ακροπολίτη. Η μονογραφία αυτή φιλοδοξεί να καλύψει ένα μέρος ενός σημαντικού, κατά τη γνώμη μας, κενού στις βυζαντινολογικές σπουδές: λείπουν αναλυτικές ειδικές μονογραφίες, που να π..

29,04€

ΙΑΤΡΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Το βιβλίο αυτό εστιάζεται στο να παρουσιάσει βιογραφίες ιατρών που γεννήθηκαν τον δέκατο όγδοο αιώνα. Ο κύριος σκοπός της συγγραφής του δεν ήταν να βαθμολογήσει ούτε τις ιατρικές γνώσεις των ιατροφιλοσόφων εκείνης της εποχής, ούτε την αξία των ιατρικ..

14,00€

ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το βιβλίο ξεκινά με τη γνωριμία του σπουδαστή με τα βιολογικά δείγματα και τις αναλυτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται συνήθως στις βιοχημικές αναλύσεις. Ακολουθεί η μελέτη της νεφρικής λειτουργίας και οι αναλύσεις ούρων αναλυτικά. Δίνεται έμφαση σε..

24,40€

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΨΑΛΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΨΑΛΜΑΤΑ ΘΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ

Η "Λειτουργική ψαλτική" συγκροτήθηκε ως βοήθημα για το φροντιστήριο λειτουργικής και ψαλτικής της Θεολογικής Σχολής, για τις ασκήσεις των φοιτητών στις λειτουργίες και τις ακολουθίες του νυχθημέρου οι οποίες τελούνται στον πανεπιστημιακό Ναό σε κάθε ..

44,38€

ΛΥΤΡΟΝ ΛΥΠΗΣ

Η κατανόηση του Παύλου δεν αποτελεί απλώς θέμα μιας «συλλογιστικής». Δεν είναι να διαμορφώσουμε μια γνώμη για τον Παύλο ή να εγκωμιάσουμε το έργο του. Η καθημερινότητα του βίου μας ξεστρατίζει, και οι αντιλήψεις της εποχής μας, η οποία περιφρονεί την..

19,00€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε στα γενικά πλαίσια της σκοπιμότητας των εφαρμοσμένων μαθηματικών, αλλά με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Καθώς το βιβλίο θα αξιοποιηθεί και από πρωτοετείς φοιτητές Διοικητικών και Οικονομικών Τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρα..

56,00€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη. Το Α΄ μέρος περιλαμβάνει την ύλη που προβλέπετε στο αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος Οικονομικά Μαθηματικά, αντικείμενο το οποίο διδάσκεται στα τμήματα των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας των Ανώτατων Τεχνολογικ..

29,82€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε στα γενικά πλαίσια της σκοπιμότητας των εφαρμοσμένων μαθηματικών, αλλά με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Καθώς το βιβλίο θα αξιοποιηθεί και από πρωτοετείς φοιτητές Διοικητικών και Οικονομικών Τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρα..

56,00€

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να εισαγάγει κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή στις χρηματιστηριακές έννοιες και στις μεθόδους της διαχείρισης χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων τις οποίες χρησιμοποιούν οι μυημένοι του χώρου της χρηματιστηριακής αγοράς, ώστε να ..

27,25€

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται αναλυτικά εφαρμογές των πολυδιάστατων παραγωγικών μεθόδων. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται αναλυτικά και με παραδείγματα οι οδηγίες χρήσης του στατιστικού πακέτου MAD for Windows, που υλοποιεί τις προαναφερόμενες μεθόδ..

33,98€

ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Αιματολογία ΙΙΙ" και απευθύνεται κυρίως στους τεχνολόγους των ιατρικών εργαστηρίων. Ένας τεχνολόγος θα πάρει την εντολή να εκτελέσει μια εργαστηριακή εξέταση (γενική αίματος, πηκτολογική εξέταση ..

43,65€

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Θεσσαλονίκη συνδέθηκε ιδιαίτερα, σε όλη τη χριστιανική περίοδο του ιστορικού της βίου, με τα μέλη εκείνα της Εκκλησίας της που διακρίθηκαν, εν ζωή ή και μετά θάνατον, εξαιτίας της στέρεης πίστης τους που τα οδήγησε στο μαρτυρικό θάνατο ή της διακεκ..

26,80€

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Το παρόν σύγγραμμα πραγματεύεται ένα σημαντικό γνωστικό αντικείμενο τόσο για τους φοιτητές τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και για τους managers της σύγχρονης επιχείρησης, τη διοίκηση και διαχείριση έργων (Project Management).Καθώς όλο και περι..

13,62€

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σκοπός του βιβλίου, του οποίου η περιεχόμενη ύλη δεν καλύπτει ολόκληρη τη στατιστική μεθοδολογία, είναι να μεταδώσει σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, τις γενικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η στατιστική μελέτη ποσοτικών κυρίως μεγεθών στα πλαίσια..

29,15€

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 3

Περιέχονται οι θεματικές επικεφαλίδες:- Γενικά νοσήματα με εκδηλώσεις στις γνάθους- Νοσήματα των σιαλογόνων αδένων- Δυσαναλογίες του προσώπου- Ορθογναθική χειρουργική- Διατατική οστεογένεση- Προπροσθετική χειρουργική- Σχιστίες άνω χείλους και υπερώας..

100,48€

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων επεξεργάζονται δεδομένα με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και κατάλληλων για κάθε περίπτωση εφαρμογών και παρέχουν πληροφορίες με σκοπό την ορθή λήψη αποφάσεων από τους χρήστες τους. Αποτελούνται από τα βασι..

31,50€

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

"Οι συμμετοχές σε εμπορικές εκθέσεις αποτελούν το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την είσοδο σε νέες αγορές και ειδικότερα σε αυτές του εξωτερικού. Συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα συνεχούς..

16,00€

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SAP

Το SAP ERP είναι η εμπορική ονομασία ενός Συστήματος Σχεδιασμού Επιχειρησιακών Πόρων ή ERP. Η γερμανική εταιρεία SAP (Systems, Applications and Products in Data Processing), ιδρυθείσα το 1972 με την ονομασία Systemanalyse und Programmentwicklung, έχε..

52,85€

Εμφάνιση 1 έως 39 από 39 (1 Σελ.)