Εκδόσεις ΒΚΠ


ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ (ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΒΙΒΛΙΟ 210. ΣΥΛΛΟΓΗ 160 (210)

Βασίλης Γεωργιάδης, ιστορικός, κριτικός λογοτεχνίας:Ο Βασίλης Παππάς οραματίζεται και συνομιλεί με τον προαιώνιο Όμηρο, αλλά και με τον διαχρονικό Έλληνα-Άνθρωπο. Μια αρχοντόπρεπη ποιητική παρουσία, πρωτότυπη που θεάται τα μάτια της ψυχής του ανθρώπο..

9,00€

ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 159 (209)

Σοφία Σκλείδα, Ποιήτρια, Συγγραφέας , ΜΑ, PhD, Postdoc: Μεγάλη η τιμή, η χαρά αλλά και η ευθύνη προλόγισης του εξαιρετικού αυτού έργου, τόσο σε έκταση, όσο και βάθος και ψυχικό μεγαλείο.Οι μεγάλες αλήθειες σ’ αυτό το έργο διατυπώνονται με λόγο απλό κ..

9,00€

ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΝΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 157 (207)

Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών---Λογοτέχνης-Εικαστικός - Αθήνα 15/4/2021Ένα διαχρονικό ποιητικό άνοιγμα, στο μεγαλειώδες έργο των Ελλήνων. Συνομιλεί ο ποιητής, με ιδιάζοντα και πρωτότυπο τρόπο διαχρονικής εμβέλειας, με τον όπου..

9,00€

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 156 (206)

Βασιλική Καρατάσιου – Τσιώλη, Φιλόλογος, Λογοτέχνης, Συντηρήτρια Έργων Τέχνης, Γενική Γραμματέας της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας [Ε. ΛΟ. ΣΥ. Λ]Στην περίπτωση του Βασίλη Παππά κατανοούμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν σύγχρονο Οδυσσέα, ο οποίο..

9,00€

ΟΜΗΡΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. 156-160 (211)

Κριτική στο έργο υπ’ αριθ. 6 του Βασίλη Κ. Παππά «Όμηρος, Ουράνιο Τόξο που ενώνει τους αιώνες». Στην Εθνική μας ποιητική συλλογική παρακαταθήκη, ο πολυτάλαντος Έλλην ποιητής Βασίλης Κ. Παππάς πρόσθεσε ένα ακόμη μεγαλειώδες έργο. Η συγκεκριμένη συλλογ..

63,00€

ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΑ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΙΝΕ ΩΚΕΑΝΟΣ. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 158 (208)

Γεωργία – Γοργώ ΑλεξίουΠρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.)Ο Βασίλης Παππάς είναι ένας εξαιρετικός ιδιοφυής ποιητής. Η ποίησή του είναι εκρηκτικά δυναμική και γοητευτικά ωραία. Τα ποιήματά του ευαίσθητα, αισθησιακά, πλέρια από Ελ..

9,00€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)