Εκδόσεις Εαρ


DONUS

«Donus» σημαίνει «επιστροφή». Επιστροφή στην αλήθεια· την ιστορική, την προσωπική, την πνευματική.Με όχημα τα ντοκουμέντα της ίδιας της Τουρκίας και των συμμάχων της, η επιβεβλημένη ιστορική «πραγματικότητα» κατακρημνίζεται. Γενοκτονίες και διωγμοί τ..

22,00€

ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ Η ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΝΗ

Στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία του 18ου αιώνα, στο χωριό Ζαγκλιβέρι, μία νεαρή κοπέλα γίνεται Μάρτυρας προκειμένου να αποφύγει τον εξισλαμισμό. Το Άγιο Λείψανό της μεταφέρεται σε τόπο που παραμένει άγνωστος για πολλές δεκαετίες. Μόλις το 2012 η Αγία..

7,00€

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ

Ο πρώτος πλήρης και εκτενής βίος του μεγάλου Σέρβου Αγίου στην ελληνική βιβλιογραφία, διανθισμένος από ανθολόγιο απολογητικών και πνευματικών κειμένων του «Νέου Χρυσοστόμου», όπως πολύ επιτυχώς χαρακτηρίστηκε…..

12,00€

ΑΙ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΦΟΥΓΓΑΤΑΣ - ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

Στη μέση του Αιγαίου σε ένα νησί όμορφο σα ζωγραφιά, ο κάθε Άγιος έχει το ξωκλήσι του! Ταξιδεύουμε στη Σαντορίνη και γνωρίζουμε την ιστορία του Άι- Γιώργη του Σφουγγατά!..

8,00€

ΑΚΟΥ, ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Δύσκολο πράγμα να φύγει κανείς από τον τόπο του. Μα το χελιδόνι είχε πάρει την απόφασή του. Θα έφευγε. Θα πετούσε μακριά, όσο μακριά χρειαζόταν, να βρει τ΄ αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το ?χε, άλλωστε, υποσχεθεί στα χελιδονόπουλα..."Δείξε μου, Κύριε, π..

5,00€

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στην παρούσα μελέτη προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις σε λογικά και λογικοφανή ερωτήματα, καθώς και σε μύθους με τους οποίους η κυβερνητική παραπληροφόρηση επιχείρησε και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, για να πετύχει τον στόχο της, πο..

5,00€

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

Τι σημαίνει Μακεδονικός Αγώνας;Ποιος πλούσιος νέος αφήνει την άνεσή του για να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες του;Είναι εποχή για ήρωες σήμερα;Οι απαντήσεις περιμένουν να τις ανακαλύψεις στα 150 αυτοκόλλητα του βιβλίου!Και σε αυτό το τεύχος, τα παιδι..

10,00€

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ (ΑΛΜΠΟΥΜ 1821) – Α’

Η συσκευασία περιέχει 200 αυτοκόλλητα τοποθετημένα σε 20 φύλλα. Τα 20 φύλλα είναι τοποθετημένα σε πακέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου ΠεριγραφήΠατάμε στα ίδια χώματα που πάτησαν κι εκείνοι…Καταγόμαστε από τους ίδιους τόπους, τα ίδια χωριά…Άνθρωποι σαν ..

15,00€

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ

Τι είναι η προσευχή; Ποια είναι η θέση της στην εν Χριστώ ζωή; Ποιοι είναι οι καρποί της; Γιατί είναι απαραίτητη; Πώς μπορεί να καταστεί συνεχής και αδιάλειπτη; Με ποιες προϋποθέσεις θα την εισακούσει ο Θεός;Ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης μάς μυεί στ..

3,00€

ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την ευλογία της συναναστροφής των παιδιών με την γιαγιά και την προγιαγιά μέσα από όμορφα ποιήματα και δραστηριότητες...

8,00€

ΓΙΑΚΑΡΑΝΤΑ

Η Νίκη είναι πολύ θυμωμένη. Η μαμά της μόλις της ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές στο αγρόκτημα μιας άγνωστης θείας. Αυτές θα είναι σίγουρα οι χειρότερες διακοπές της ζωής της. Ή μήπως όχι; Κάτω από τη σκιά ενός εξωτικού ..

7,00€

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!

Θυμάστε τη φίλη μας τη Χαρά που είχε χάσει τη χαρά της; Αυτή τη φορά, η Χαρά φοβάται να κοιμηθεί μόνη της τα βράδια. Θέλει να κοιμάται μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά. Βλέπει στους τοίχους του δωματίου της τέρατα που είναι έτοιμα να την καταβροχθίσουν..

6,00€

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Συλλογή ομιλιών του π. Πλακίδα σε μοναχούς και σε απλούς πιστούς, που ξεκινούν από την εορτή των Εισοδίων, διέρχονται τις εορτές των Χριστουγέννων και των Θεοφανίων και καταλήγουν στην Υπαπαντή του Κυρίου...

7,00€

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

Μια εισαγωγή στην παράδοση του οικογενειακού τραπεζιού για παιδιά από 3 ετών.Ένα βιωματικό βιβλίο για να μετουσιώσουμε το οικογενειακό μας τραπέζι από απλή ανάγκη και συνήθεια σε ανάμνηση αγαπημένη, σε βίωση της οικογενειακής χαράς και ευτυχίας. Για ..

5,00€

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ, Ο ΕΝΑΣ

..

10,00€

ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Λόγος του Μεγάλου Βασιλείου που διαπραγματεύεται τα αίτια και τους καρπούς του ψυχοφθόρου πάθους του φθόνου, παρουσιάζει παραδείγματα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη και προσφέρει συμβουλές για τη θεραπεία του. Πρόκειται για μία βαθιά και εξονυχ..

5,00€

ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

-Γιαγιά, καρπούζι κρατάς εκεί;Μα είναι Φλεβάρης!Πώς βρέθηκε εδώ το καρπούζι;Ελάτε να μάθουμε για τον Άγιο Βλάσιο Σεβαστείας μέσα από την όμορφη διήγηση της κυρίας Δώρας, αλλά και για το... χειμωνιάτικο καρπούζι! Κι όλα αυτά πλαισιωμένα με παιχνίδια, ..

6,00€

ΕΞΩ Η ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΕΣΑ Η ΧΑΡΑ! (No 5)

Μόνο με το «ευχαριστώ»να βλέπω και να χαίρομαι μπορώ,γιατί είναι πινέλο ζωντανόμες στου Θεού το χέρι,που ζωγραφίζει την καρδιάμε αγάπη, ευτυχία και χαρά!Ένα βιβλίο που θυμίζει σε εμάς και μαθαίνει στα παιδιά να ζουν ευχαριστιακά, να χαίρονται απλά, ν..

5,00€

ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΑΚΙ

Η κοιλιά της μαμάς μου μεγαλώνει... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. Έγινε σαν ένα πολύχρωμο μπαλόνι! Ένα μωράκι έρχεται για μένα... πλησιάζει... Η οικογένειά μας πάλι αλλάζει!Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει με πολύ όμορφο τρόπο τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού στην οικογένεια, μ..

5,00€

ΕΧΩ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΕΟΣ!

Ο βίος και η πολιτεία της ανεπανάληπτης μορφής του Μεγάλου Βασιλείου από τον -εξίσου μεγάλο- καρδιακό φίλο του, άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο. Μία βιογραφία-προσωπογραφία με εξαιρετικές πνευματικές προεκτάσεις και αναγωγές, που αναδεικνύουν ως ξεχωριστό ..

10,00€

Η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Ελάτε να γνωρίσουμε τη μικρή Λουκία Νεγρεπόντη, τη μικρή παπαδοκόρη, που από τα δώδεκα χρόνια της έζησε μέσα στο Μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.Ποια μεγάλη τύχη και ευλογία την περίμενε εκεί; Ποιο μεγάλο θαύμα άλλαξε τη ζωή της, αλλά και τη ζωή..

8,00€

Η ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Μια ιστορία για την αγάπη που δίνει ζωήΈνα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία έχει ανάγκη από αίμα. Όπως και άλλοι ασθενείς από τροχαία ατυχήματα, χειρουργεία και ασθένειες του αίματος.Η Δώρα νιώθει ότι τους αγαπά όλους! Πολύ! Μπορεί να κάνει κάτι για να το..

8,00€

Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ

Στον παρόντα τόμο εκδίδονται ομιλίες του π. Πλακίδα στις εορτές του Καλοκαιριού· από το Γενέσιον του Τιμίου Προδρόμου μέχρι την εορτή του Τιμίου Σταυρού. Οι βαθιές τομές που με απλό τρόπο επιχειρεί ο π. Πλακίδας με τις ομιλίες του τούτες θα αποζημιώσ..

9,00€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ! (No 4)

Μια καρδούλα μικρή θέλει πολύ να ετοιμαστεί για τη μεγάλη των Χριστουγέννων γιορτή και με ολόλαμπρο φόρεμα να ντυθεί… Πώς μπορεί να προετοιμαστεί μία παιδική καρδιά για να γίνει φάτνη και να δεχθεί το Θείο Παιδί;..

5,00€

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ένας γέροντας και τρία παιδιά.Δυο φίλες δεμένες με άρρηκτο δεσμό φιλίας. Η ευαίσθητη Μαρία και η δυναμική Νίκη. Με κοινό στοιχείο την ορφάνια, στην οποία τις καταδίκασε η Μικρασιατική Καταστροφή, και μόνο εφόδιο την πίστη στον Θεό.Θα κατορθώσουν να ε..

13,00€

Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

-Η ομορφότερη μέρα του χρόνου είναι τα "γενέθλια"! δηλώνει ο Δημήτρης, έτοιμος να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του.-Υπάρχει μέρα πιο σημαντική από τη γιορτή μου; αναρωτιέται ο Νίκος, φορτωμένος και πάλι με δώρα πολλά.-Όλοι περιμένουν να ξημερώσουν Χ..

6,00€

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΛΕΞΗ

Με τη συγγνώμη η καρδιάείναι χαρούμενη ξανάόλους μπορεί να αγαπάκαι μέσα της να τους χωρά!Ένα βιβλίο που διδάσκει στις παιδικές ψυχές τη δύναμη της λέξης "Συγγνώμη"...

5,00€

Η ΧΑΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΧΑΡΑ

Η μικρή Χαρά είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς της για να την κάνουν χαρούμενη της αγοράζουν ό,τι ζητήσει. Τα δώρα που της φέρνουν δεν είναι αρκετά για να νιώσει χαρά κι έτσι αποφασίζουν να της φέρουν κι άλλα. Θα είναι αρκετά όμως για να την κάνουν χ..

6,00€

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ

Κάποτε ήταν ένας μικρός άγγελοςμε ένα φτερό κι ετοιμαζόταν να ζήσειτη γέννηση του Χριστού μας...Ο Χριστός γεννιόταν από ώρα σε ώρακι ο άγγελος ήθελε να Του προσφέρει κάτι!Κάτι μοναδικό και πολύτιμο,όπως και το Θείο Βρέφος...Πώς να βρει κάτι,αφού δεν ..

10,00€

ΗΛΙΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Μαθαίνω για τον κύκλο του νερού!!Μαθαίνω για τη φιλία!!Μέσα απ' αυτό το παραμύθι, με πολύ απλοϊκό και παιχνιδιάρικο τρόπο, τα παιδιά κατανοούν τον κύκλο του νερού και ανακαλύπτουν την αξία της ομαδικότητας.Ένα πρωτότυπο παραμύθι που συνδέει τον κύκλο..

6,00€

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι για τα μικρά παιδιά, τα οποία γνωρίζουν διάφορες εκκλησιαστικές εορτές του καλοκαιριού και παίρνουν όμορφα μηνύματα για τις ημέρες αυτές.Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για "καλοκαιρινή συντροφιά" των παιδιών, καθώς περιέχ..

7,00€

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Υπάρχει τρόπος…Οι γονείς ίσως διστάζουμε να αναλάβουμε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας….Καλύτερα να το έκανε κάποιος «ειδικός»…Όμως τι θα διδαχθούν τα παιδιά μας από τον «ειδικό»; Θα ωφεληθούν ή μήπως μπερδευτο..

5,00€

ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Πως νιώθει άραγε ένα μικρό παιδί όταν αρρωστήσει η μάνα του; Πόσο λυπάται, τι βασανίζει το νου του, πως προσπαθεί να μαντέψει αν θα γίνει καλά;Οι παράξενες σκέψεις, τα δυνατά αρώματα του νοσοκομείου, η αφόρητη ζέστη της πόλης στο κατακαλόκαιρο πονάνε..

6,00€

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ

Συλλογή από 30 αρτύσιμες και νηστίσιμες συνταγές αποκλειστικά για παιδιά!!Το βιβλίο είναι σε μορφή σπιράλ με όλες τις σελίδες πλαστικοποιημένες...

10,00€

ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Ταξιδέψτε με τον νου και την καρδιά στο ηρωικό κάστρο των Ιωαννίνων, στο φτωχικό της κυρα-Ζωής… Εκεί σας περιμένουν η Αγάπη και ο Αλέξανδρος να γνωρίσετε μαζί το παλληκάρι που ζωντάνεψε τις ελπίδες των τουρκοκρατούμενων Ελλήνων, τον Άγιο Γεώργιο εν Ι..

8,00€

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ

Μια αγκαλιά γεμάτη παιδιά – Ένας συλλογικός τόμος αφιερωμένος στην πολύτεκνη οικογένεια!21 βιωματικές διηγήσεις που προσπαθούν να προσεγγίσουν το θείο δώρο της πολυτεκνίας. Ιστορίες γεμάτες συναισθήματα που περιγράφουν τις ευκολίες, τις δυσκολίες αλλ..

16,00€

ΜΙΑ ΚΟΥΦΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Κλείστε τα μάτια σας και ελάτε να ταξιδέψουμε μέχρι τη γραφική Ζάκυνθο!Ακούτε κάτι; Για ακούστε καλύτερα!Ναι... ναι, αυτή τη νεογέννητη μελωδική φωνούλα!Μόλις γεννήθηκε μία καμπάνα! Μία πανέμορφη καμπάνα με κρυστάλλινη φωνούλα!Και ξέρετε, δε γεννήθηκ..

7,00€

ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ουρανός δεν είναι μονάχα εκεί πάνω!Ο Ουρανός μπαίνει στη ζωή μας απροειδοποίητα, σαν μια πόρτα που ανοίγει σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο, σαν τη λύση ενός αινίγματος που προκύπτει στα ξαφνικά όταν έχεις παραδεχτεί την ήττα σου.Ο Ουρανός, σαν μια σταγ..

12,00€

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ

Ένα μοναδικό βιβλίο δραστηριοτήτων και χειροτεχνίας!Γνωρίζουμε τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Νικηταρά… όταν ήταν μικρά παιδιά!Διαβάζουμε περιστατικά από την παιδική τους ηλικία και τους αρματώνο..

10,00€

ΜΟΝΑΧΑ 2 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Κώστας και η Λένα. Δυο πορείες δυναμικές, συνυφασμένες με την αμφισβήτηση, την απόρριψη, τη διεκδίκηση, την αποδοχή.Κι όμως! Μια ασυνήθιστη εργασία Λυκείου, ένα αναπάντεχο ταξίδι για την Πρωτεύουσα, μια δυνατή εμπειρία στη εντατική κι ένα βιβλίο με..

5,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 71 (2 Σελ.)