Εκδόσεις Καρυδάκη


ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω

Η γέννηση ενός μωρού μπορεί να προβληματίσει οποιονδήποτε γονιό και με τα δίδυμα οι ανησυχίες αυτές πολλαπλασιάζονται επί δύο. Τα δίδυμα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους γονείς, και η Κριστίνα Μπάγκλιβι Τινγκλόφ, ειδικός στο θέμα των διδύμων, προ..

16,90€

Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ

Ο ήρωας του βιβλίου, μια ευαίσθητη και παιχνιδιάρα καφέ αρκούδα, ξεκινά τη βόλτα της προς την αυτογνωσία μέσα από ένα μάλλον δυσάρεστο γεγονός. Ένα μεγάλο δέντρο πέφτει και πλακώνει τη μία άκρη από την αγαπημένη της τραμπάλα. Ένα παιχνίδι σύμβολο, αλ..

13,90€

Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Ο Κυριάκος είναι ένας άριστος µαθητής Δ’ δηµοτικού και ταυτόχρονα ένας µέτριος ποδοσφαιριστής. Η µαµά τον λατρεύει για τα "Άριστα" στην ορθογραφία, ο µπαµπάς είναι γιατρός και τα προσπερνάει, αφού ονειρεύεται για το γιο του µία ποδοσφαιρική καριέρα α..

8,90€

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

Χειμώνας και ένας πειρατής στεριώνει το κατάρτι του στην κορυφή μιας πορτοκαλιάς.Άνοιξη και μια νεράιδα οδηγεί με το ραβδάκι της τα βήματα των παιδιών στην άκρη του ουράνιου τόξου.Καλοκαίρι και ένας ιππότης κερνάει κεράσια και τραγούδια στις γειτονιέ..

11,90€

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Γνωρίστε τα προϊστορικά ζώα μέσα από ένα παιχνίδι με πολύχρωμα αυτοκόλλητα και διασκεδαστικά κείμενα.12 πολύχρωμες εικόνες, 12 διασκεδαστικά κείμενα, 72 αυτοκόλλητα θα γίνουν οι οδηγοί σας στην εξερεύνηση των προϊστορικών ζώων που βασίλευαν στη γη, σ..

5,50€

ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Γνωρίστε τα λουλούδια της ελληνικής φύσης μέσα από ένα παιχνίδι με πολύχρωμα αυτοκόλλητα και διασκεδαστικά κείμενα.12 πολύχρωμες εικόνες, 12 διασκεδαστικά κείμενα, 72 αυτοκόλλητα θα γίνουν οι οδηγοί σας στην εξερεύνηση των λουλουδιών, που θα συναντήσ..

5,50€

ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΕ

Ένα κουμπί και ένα κορίτσι.Ένα μικρό άσπρο κουμπί ξεπαγιασμένο από το κρύο, περιφρονημένο από τις κουμπότρυπες, κυνηγημένο από κοφτερά ψαλίδια και άγρια φερμουαρόφιδα προσπαθεί να βρει λίγη ζεστασιά στον άγνωστο και απειλητικό μεγάλο κόσμο.Και ένα κο..

14,90€

Η ΜΙΡΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

«Αύριο είναι τα γενέθλια της μαμάς. Η Μίρκα θέλει να της κάνει ένα δώρο πολύ διαφορετικό. Αποφάσισε να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και να της ετοιμάσει ένα πάρτι-έκπληξη. Θα καταφέρει άραγε να πραγματοποιήσει τα σχεδιά της; Θα γίνουν όλα όσα ..

8,90€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)