Εκδόσεις Κούρος


ΑΛΙΚΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Συναντήθηκαν για μια στιγμή μέσα στο χρόνο.Οι ζωές τους όμως άλλαξαν για πάντα, όπως και ο κόσμος.Έχει άραγε ο έρωτας τη δύναμη να μεταμορφώνει τις καρδιές των ανθρώπων;Μπορεί μια μοιραία συνάντηση να καθορίσει ολόκληρο το πεπρωμένο;Τι επικράτησε τε..

15,00€

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Η ποιητική συλλογή “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” περιλαμβάνει 51 ποιήματα εκ των οποίων τα περισσότερα είναι γραμμένα σε ελεύθερο στίχο, λιγότερα με ρίμα και μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι θεατρικοί μονόλογοι. Τα ποιήματα αυτά πραγματεύονται το κοινωνικό γίγνε..

12,00€

ΕΙΡΗΝΗ

Το έργο “Ειρήνη” περιλαμβάνει πέντε θεατρικούς μονολόγους που ενσαρκώνει η Ειρήνη προσωποποιημένη από μία γυναίκα ταλαιπωρημένη, κουρασμένη που αφηγείται τα βάσανά της σε έναν άνθρωπο πήγε να συναντήσει για να ζητήσει τη βοήθειά του, προκειμένου να μ..

5,00€

ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Η ποιητική συλλογή "Επ' αόριστον", είναι μία συλλογή με βαθιά συναισθήματα!Η εξαιρετική πένα της συγγραφέως, κεντά υπέροχες εικόνες που ταξιδεύουν το νουκαι τη φαντασία μας!Οι τρυφεροί στίχοι της, αγγίζουν και τις πιο ευαίσθητες πτυχές της καρδιάς μα..

12,00€

ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΨΥΧΗΣ. ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ

Η ποιητική συλλογή «Στοχασμοί Ψυχής, Ονείρου Σκέψεις» αποτελείται από 46 ανάλεκτα ποιήματα. Τα περισσότερα διαθέτουν ρίμα, κάποια είναι σε ελεύθερο στίχο. Με ένα επιδέξιο παιχνίδι λέξεων και εκφράσεων πηγάζει ρυθμός και μουσικότητα που ταιριάζουν στη..

15,00€

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

“Τα Δικαιώματα του Παιδιού” αποτελούνται από 2 τόμους.Οι 2 τόμοι περιλαμβάνουν 12 παιδικές ιστορίες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα των παιδιών μας, που στόχο έχουν να μας διδάξουν τα Δικαιώματά τους.Οι ιστορίες εξηγούν γιατί όλα τα παιδιά είναι ..

120,00€

ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Η ποιητική συλλογή “Της ποίησης τα μονοπάτια” με ένα τρόπο περίτεχνο εισχωρεί στα μύχια της ψυχής και βρίσκει κομμάτια της δικής μας...Στίχοι βαθιά ανθρώπινοι, που αναδεικνύουν χιλιάδες συναισθήματα, την αγάπη, τον έρωτα, τη λύπη, τη μοναξιά, τη φιλί..

15,00€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)