Εκδόσεις Λέξη


ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΙΣΤΑ & ΠΕΡΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (No 2)

Τι επίρρημα είναι η λέξη «επιτέλους»; Ποιος είναι ο μικρότερος φυσικός αριθμός; Πώς σχηματίζεται ο υπερσυντέλικος του ρήματος «διαβάζω»; Πού λειτουργεί στα Δωδεκάνησα Μουσείο Μέλισσας; Πώς ονομάζεται ο χώρος που καταλαμβάνει ένα σώμα; Σε ποιο πέλαγος..

8,50€

ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΙΣΤΑ & ΠΕΡΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (No 1)

Πώς λέγεται το σχεδόν σφαιρικό σχήμα του πλανήτη μας; Ποιος θαλασσοπόρος συνδέεται με τον πρώτο περίπλου της Γης; Τι χρώμα έχει το ρουμπίνι; Ποιος φυσικός αριθμός δεν έχει προηγούμενο φυσικό αριθμό; Τι χρώματος σώματα απορροφούν περισσότερη θερμότητα..

8,50€

QUIZ 600! ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πότε κυκλοφόρησε η πρώτη υδρόγειος σφαίρα; Ποιο είναι το πιο φιλικό στο περιβάλλον μεταφορικό μέσο; Πόσα μάτια έχει μια μέλισσα; Ποιο βουνό της Αττικής αποτελεί εθνικό δρυμό; Πώς λέγεται η πεδιάδα που περιβάλλεται από βουνά; Με πόσες χώρες έχει χερσα..

6,25€

QUIZ 600! ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πού λειτουργεί το Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών; Τι χρώμα έχει το ρουμπίνι; Πότε άνοιξε για το κοινό το Μουσείο της Ακρόπολης; Ποιο μέταλλο είναι το κύριο συστατικό του ατσαλιού; Ποιον μήνα γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Κινούμενου Σχεδίου; Από πόσους πλαν..

6,25€

QUIZ 600! ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ & ΙΣΤΟΡΙΑ

Πόσων ετών ήταν ο Θησέας όταν παιδί γνώρισε τον Ηρακλή; Περίπου πότε τελείωσε η Εποχή του Χαλκού; Από τι ηλικία συμμετείχαν στην Εκκλησία του Δήμου οι Αθηναίοι; Ποιας θεάς του Ολύμπου ήταν σύμβολο το ελάφι; Ποια ήταν η δεύτερη σημαντικότερη πόλη της ..

6,25€

QUIZ 600! ΦΥΤΑ & ΖΩΑ

Ποιο φυτό λέγεται και κρίνο των Ίνκας; Ποιο είναι το πρώτο σε ύψος πτηνό της Γης; Τι βάρος έχει ένα νεογέννητο γιγάντιο πάντα; Ποιο λουλούδι ήταν έμβλημα των βασιλέων της Γαλλίας; Πόσα είδη χελιδονιού ζουν στην Ελλάδα; Ποιο είναι το πιο δημοφιλές λου..

6,25€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)