Εκδόσεις Λευκό Μελάνι


2804: Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

- Μια ξεχασμένη αποστολή από τα βάθη του χρόνου.- Ένας φανταστικός διαστημικός σταθμός.- Μια τεράστια καταστροφή.- Ένα σπουδαίο σκάφος.- Δύο ανέλπιστες επιστροφές.- Ένα άλλο είδος που φέρνει μπελάδες.- Και ένας έρωτας για το βιβλίο των ρεκόρ......φτι..

17,90€

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Σαράντα τέσσερα αδέσποτα ποιήματα που προέκυψαν είτε στην καρδιά είτε στην λογική, σε ανύποπτους χρόνους και βρήκαν σπίτι σε αυτή την συλλογή...

6,89€

ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ

Στιγμές, εικόνες, μνήμες, πρόσωπα αγαπημένα, ένα βλέμμα ξεχωριστό, μια πρόσκληση, μια πρόκληση! Και συναισθήματα μοναδικά και δάκρυα και γέλια αυθόρμητα και χαρές και τραγικά συμβάντα! Κι άλλα πολλά! Κι αγγίγματα πολύχρωμα στο μέσα της ψυχής, στο ανά..

12,00€

ΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ

Το παραμύθι «Γράμματα – Ακροβάτες», ή καλύτερα τα ίδια τα γράμματα – ακροβάτες, απευθύνονται σε μικρούς μαθητές, αλλά και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Σκοπός είναι να βοηθηθούν τα παιδιά να γράφουν τα γράμματα πάνω στη γραμμή και όχι εκτός των..

12,00€

ΕΚΜΑΓΕΥΣΗ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ

Ο πληρέστερος οδηγός για κάθε είδος καλλιτεχνικό καλούπι με πολλές και αναλυτικές φωτογραφίες.Όλα με τη σειρά, από ποια εργαλεία θα χρειαστεί κανείς μέχρι τον τρόπο που θα δουλέψει σε κάθε εργασία...

59,50€

ΕΚΦΡΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Μία ιστορία αγάπης, αγάπης για την ζωή μέσα σένα γήινο αγκάλιασμα της Αρσενικής και της Θηλυκής φύσης, η δίψα της ψυχής τους έτοιμη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες πέρα από τον μικρόκοσμο της καθημερινότητας έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις. Μια κόκκι..

19,00€

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Ένας κόσμος εξωφρενικός και απίθανος μαζί. Μία επουράνια σάτιρα με πρωταγωνιστές ουράνια αλλά και επίγεια όντα. Μια εξουσία δημιουργός με στερημένη έμπνευση καθώς όλα προϋπάρχουν, και στον αντίποδα ένα επιτελείο που απειλείται η αίγλη του με τα νέα δ..

13,80€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στα εκατομμύρια αφανών μαρτύρων του ελληνικού πολιτισμού.Είναι ακόμα αφιερωμένο σε ανθρώπους με ανοικτό πνεύμα, που είναι, ή θέλουν να ξαναγίνουν “Έλληνες”.Οι υπόλοιποι που κουβαλάνε μέσα τους βαριά μεσαιωνικά κατάλο..

16,96€

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο περιέχει μια μεγάλη σειρά ερωτήσεων Χημείας κλειστού κυρίως τύπου. Είναι απόλυτα συμβατό με την τελευταία ύλη εξετάσεων (2020-21) με ερωτήσεις σε 8 κεφάλαια.OΞEI∆OANAГΩГHΘEPMOXHMEIATAXYTHTA ANTI∆PAΣHΣXHMIKH IΣOPPOПIAIONTIKEΣ IΣOPPOПIEΣ∆OMH ..

23,80€

ΕΥΕΞΙΑ: ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Συνηθίσαμε να ασχολούμαστε με την υγεία μας, μόνο όταν τη χάνουμε. Αγνοούμε συστηματικά την απώλεια ευεξίας, που είναι η πρώτη προειδοποίηση που μας δίνει ο οργανισμός μας, ώστε να αντιληφθούμε, πως ο τρόπος που διαβιώνουμε δεν τον ωφελεί.Γιατί όμως,..

15,00€

Η ΝΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΝΟΣ

Ο έρωτας ενός λουλουδιού με ένα πουλί."Με αγαπάς;" αναφώνησε σχεδόν τρομαγμένη η Ντάλια. "Κανείς δε με αγάπησε ποτέ... νομίζω... Τι είναι η αγάπη;""Αγάπη καλή μου, είναι να θες να βρίσκεσαι συνεχώς με τον αγαπημένο σου, κοντά του, δίπλα του, και να ε..

5,90€

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΥΣΤΙΚΑ

Δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα του καρκίνου, αν δεν είχε χτυπήσει την πόρτα μου. Πιστεύω ότι κανείς δεν ασχολείται με κάτι, αν δεν τον αφορά προσωπικά. Πόσο μάλλον με ένα θέμα, που και μόνο το άκουσμά του σαν λέξη, προκαλεί πόνο, τρόμο και παγ..

19,10€

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Είναι ενιαίο στην έμπνευση και την όλη συγκρότησή του. Εδώ ο συγγραφέας με την δεξιοτεχνία της γραφής του μας αποκαλύπτει άλλες απόκρυφες πτυχές της προσωπικότητάς του, με μια λεπταίσθητη διείσδυση στα μυστικά του ανθρώπινου ψυχισμού, αναδεικνύει ανά..

12,40€

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Έχει περάσει ένας χρόνος πια που ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί τη διεθνή κοινότητα. Ένας διάχυτος φόβος μια έντονη ανασφάλεια αλλά και μια αγανάκτηση για όλο αυτό που ζούμε είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στη ζωή όλων μας.Ήρθε όμως ο κορωνοϊός στη ζωή μας για ν..

11,90€

ΜΥΛΑ Η ΚΑΜΗΛΑ

Μία ιστορία που δείχνει τη δύναμη που κρύβεται στην αποδοχή του εαυτού μας, όπως είναι. Τη δύναμη που κρύβει η βοήθεια ενός φίλου, την ώρα που την έχουμε ανάγκη. Ένα παραμύθι που θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν τις πρώτες ίσως εικόν..

7,70€

ΞΕΚΟΛΛΑ

Ίσως είναι φορές, που βρίσκεσαι σε μια κατάσταση άδεια από ουσιαστική ζωή. Ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις με κάποιο τρόπο, ότι πρέπει να προχωρήσεις από αυτό που ζεις και δε σε ικανοποιεί πλέον, προς αυτό που ονειρεύεσαι, που σου ταιριάζει, που σε γεμ..

7,50€

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ

..

8,48€

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΛΗ

Σε ένα φανταστικό κόσμο που δεν διαφέρει πολύ από τον πραγματικό, ένας χαρακτήρας προσπαθεί να βρει τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή του, μια ζωή δύσκολη για εκείνον αναζητώντας κάτι καλύτερο. Έτσι ξεκινά ένα ταξίδι στο άγνωστο με την ελπίδα να ανακαλύψ..

12,80€

ΟΔΥΝΗΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑ

Δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι να υπενθυμίζει στο κοινό του αυτά που επέλεξε να ξεχάσει.Η λέξη χάρισμα χρησιμοποιείται με τις βεμπεριανές εκδοχές της. Δηλαδή, το καθαρό χάρισμα, όπου εμφανίζεται αποτελεί μια έσωθεν αναδιαμόρφωση, ένα «κάλεσμα» με την ..

13,10€

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Μετά από την "Έκφραση ζωής κάτω από την κόκκινη ομπρέλα", το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, όπου το Αρσενικό και το Θηλυκό μέσα από την ένωση και τη συνύπαρξη "ξεγυμνώθηκαν" ο ένας στα μάτια του άλλου βγάζοντας ό,τι απωθημένα είχαν καλά φυλαγμένα στα σε..

19,00€

ΟΛΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Ο άνθρωπος είναι έτσι φτιαγμένος, ώστε να ζει μέσα σε έναν ψευδαισθητικό κόσμο, μη έχοντας ούτε συνείδηση της βαθύτερης ουσίας του, ούτε του ευρύτερου Όλου, περιορισμένος στην ατομικότητά του και αποσυνδεδεμένος από την Ολότητα. Ως ανθρώπινες συνειδή..

19,80€

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η γνώση, λένε, είναι δύναμη, ναι θα συμφωνήσω! Αλλά είναι δύναμη, μόνο όταν χρησιμοποιείται από το άτομο προς όφελός του, γιατί, αν υπάρχει και δεν αξιοποιείται σωστά, τότε ποια είναι η αξία της; Σήμερα, γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό ότι η λανθασμ..

19,40€

ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

Μία ιστορία που δείχνει τη δύναμη που κρύβει η βοήθεια ενός φίλου, την ώρα που την έχουμε ανάγκη.Ένα παραμύθι που θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν τις πρώτες ίσως εικόνες στο μυαλό τους για το περιβάλλον και τη ζωή στον Αρκτικό κύκλο..

7,70€

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 3

Καθόταν στον πάγκο της, η ταχύτητα της μνήμης της πριν την προσπέραση της της και στη συνέχεια να χαθεί με τις δεκάδες αυτοκίνητα που επιταχύνουν τη λεωφόρο.Από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της κοίταξε το τοπίο. Ήταν το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια ..

19,00€

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ: ΒΙΟΘΥΜΙΚΗ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κλινική ύπνωση στις διάφορες εκδοχές της, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας σαν μια πλήρης και αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση. Ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι μια βραχεία θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα..

49,90€

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Φιλίππου εργάζεται σε μια μικρής κυκλοφορίας εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.Κατόπιν εντολής του εκδότη της, επισκέπτεται τη Γουμένισσα για να κάνει ρεπορτάζ για τα κρασιά της περιοχής και την οινοποίηση.Εκεί, εντυπωσι..

15,90€

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ

Η πρόοδος της κοινωνίας προς την ευδαιμονία εξαρτάται από τον βαθμό στον οποίο η πολιτεία λειτουργεί με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Όσο περισσότερο η πολιτεία εφαρμόζει το κοινό συμφέρον τόσο μεγαλύτερη είναι η ευδαιμονία που απολαμβάνουν οι πολίτες τ..

24,80€

ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ : ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Οι χαρακτήρες του βιβλίου θα ψάξουν καθ’ όλη την αναζήτηση τους, να βρουν ποιοι πραγματικά είναι και τι πρέπει να πετύχουν.Θα χρειαστούν πολλές υπερβάσεις ώστε να πλησιάσουν στην ολοκλήρωση του στόχου τους.Από την Νέα Υόρκη ως το Λονδίνο και από το ν..

16,50€

ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ TESTSΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝΤο βοήθημα αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί για μια ποιοτική επανάληψη της εξεταστέας ύλης στην Χημεία. Είναι αναγκ..

31,80€

ΧΗΜΕΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ (USB MEMORY STICK)

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει ένα πλούσιο υλικό για την Χημεία (950 σελίδων δίχως τα θέματα εξετάσεων) χρήσιμο για τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή. Είναι εύχρηστο, απλό και αποτελεσματικό και να «τρέχει» σε όλους τους συμβατούς με windows υπολογιστές.Πε..

32,50€

ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ

Χρυσούς αιών. Τον ζήσατε; Ή μήπως όχι;Εάν τον ζήσατε, μείνετε εκεί!!Εάν νομίζετε ότι τον ζείτε κοιμηθείτε ήσυχα!Εάν δεν τον έχετε ζήσει, θα σας βοηθήσουμε να κοιμηθείτε!!!Γι' αυτό πετάξτε το κινητό το βράδυ, και ανοίξτε το βιβλίο!Μια εικόνα του ίσον ..

15,00€

Εμφάνιση 1 έως 33 από 33 (1 Σελ.)