Εκδόσεις Λοράνδου


12 ΙΣΤΟΡΙΕΣ Σ' ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

12 λιτές ιστορίες για ισάριθμους μήνες, που αποτυπώθηκαν με απλό τρόπο στο χαρτί, χάριν ενός έτους, και εκφράζουν αισιοδοξία. Στις ιστορίες αυτές υπάρχουν χαρακτήρες καλοκάγαθοι, αυστηροί, συναισθηματικοί, αδύναμοι μα και γενναιόδωροι, με ανάγκη για ..

8,48€

A SMALL HISTORY OF THE OLD TOWN OF CORFU

The "Small History of the Old Town of Corfu" is written for children and adults as well and wishes to give an understanding of Corfu's rich history from ancient times untill the unification with Greece. Illustrated, condensed, written in language und..

17,92€

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΑ

Η Κατίνα Βλάχου, συγγραφέας του εξαιρετικού ενδιαφέροντος μυθιστορήματος Ψίθυροι στους τοίχους (Ροές, 2009), εξέδωσε το βιβλίο Ατάκτως Ειρημένα, ποιητική συλλογή με ενότητες διαφορετικές ως προς το θέμα, το ύφος, την ανάπτυξη και τις προθέσεις. Ωστόσ..

11,94€

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΒΥΡΩΝΑ

Ο Jimmy Jamar, μέσω ρομαντικών επιστολών που απευθύνει στον Λόρδο Βύρωνα, τον αγωνιστή για την Ελληνική Ανεξαρτησία, αναλύει το παρελθόν της Ελλάδας και την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μετά την εκδήλωση της κρίσης του 2008.Ταξιδεύουμε μαζί του απ..

16,00€

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

Η πρόοδος της φυσικής και της βιολογίας έχει αλλάξει τα δεδομένα επάνω στα οποία στηρίζεται μέχρι τις ημέρες μας η κλασική ιατρική. Η ενεργειακή φύση του ανθρώπινου οργανισμού, όχι μόνον δεν αμφισβητείται πλέον, αλλά ερευνάται όλο και περισσότερο, η ..

15,00€

ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ( PLUS CD)

Τρία ποντικάκια κάνουν σκανταλιές. Το μικρότερο από αυτά, ο Χουρχούρης, πέφτει στον υπόνομο. Τι λέτε, θα καταφέρουν τα αδέλφια του να το σώσουν; Μόνα τους σίγουρα όχι! Θα τους βοηθήσουν άραγε και άλλα ζώα; Ο Ερνέστο και ο Μελίτο, τα μεγαλύτερα αδέλφι..

14,00€

ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΗΣ

Ένα βιβλίο σαν παραμύθι όπου ο Θεόφιλος Κουτσούρης αφηγείται με περίσσεια ευαισθησίας την ιστορία του πατέρα του και μαζί την ιστορία των ανθρώπων της Κασσιόπης Κέρκυρας τρεις γενιές πίσω...

9,95€

ΠΟΙΗΜΑΤΑ

Κι είχα τόσο ποθήσει μια γλαυκήν ημέρα,στον κήπο των ονείρων μου να βγω, να σεργιανίσω,στης θύμησης το δάσος να διαβώ, της παιδικής αφροντισιάςνα ξαναβρώ τ’ αθώα παιχνίδια:Το τρίροδο ποδήλατο, τη μπάλα, τη σφεντόνα.....

9,95€

ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. NI PLUS NI MOINS

Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο - Ni plus nimoins - από ένα χαϊκού της Κατίνας Βλάχου και μία φωτογραφία της Bernadette Mergaerts το ένα δίπλα στο άλλο. Όταν το βλέμμα τα αγκαλιάζει μαζί, συλλαμβάνει το μυστήριο μιας συνάντησης.Είναι ένας τόπο..

14,00€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)