Εκδόσεις Μαυρίδη


100 ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη Βιολογία Κατεύθυνσης.Πιστεύουμε ότι σημαντικό εφόδιο για επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί ένα επαναληπτικό βιβλίο που θα παρουσιάζει στον μαθητή την εικόν..

14,92€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για τη σωστή επανάληψη της Βιολογίας Γενικής Παιδείας Γ΄ λυκείου.Με τη μέθοδο ερωτήσεων - απαντήσεων στόχος μας είναι η κατανόηση και η εμπέδωση της ύλης ώστε ο μαθητής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ..

14,92€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σκληρά εργαζόμενους μαθητές-υποψήφιους που, αρνούμενοι τη ρετσινιά της αριστείας, φιλοδοξούν να πετάξουν ψηλά, στοχεύοντας στο 100 των Πανελλαδικών εξετάσεων. Για την επίτευξη όμως αυτού του στόχου δεν αρκούν τα ξενύχ..

15,90€

ΑΛΓΕΒΡΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

12,51€

ΑΛΓΕΒΡΑ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Β' τάξης του γενικού λυκείου και φιλοδοξία του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο και χρηστικό βοήθημα στο μάθημα της Άλγεβρας Γενικής Παιδείας αλλά και μέσο μύησής τους στη γοητε..

11,77€

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ένα ακόμη από τα πολλά παράδοξα, που συμβαίνουν στη χώρα μας, είναι και το ακόλουθο: ενώ κυκλοφορούν πάρα πολύ καλά βοηθητικά βιβλία Μαθηματικών για την προετοιμασία των μαθητών στις εισαγωγικές εξετάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ωστόσο, ένα μεγ..

14,84€

Γ΄ΚΑΙ Δ΄ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε 4 μέρη: - Στο πρώτο μέρος περιέχονται επαναληπτικά θέματα που δημιουργήθηκαν από ασκήσεις του σχολικού βιβλίου ή που βρίσκονται εξ ολοκλήρου στο σχολικό βιβλίο. - Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει επαναληπτικά θέματα χωρισμένα..

7,95€

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Γεωμετρία είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα παρεξηγημένο μάθημα. Οι περισσότεροι στέκονται στη δυσκολία του, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί στο σχολικό πρόγραμμα. Φιλοδοξία μας είναι, σε τούτο το βιβλίο, μέσα από απλά γεωμετρικά προ..

15,23€

ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 162 Θέματα Ανάλυσης Γ' Λυκείου Προσανατολισμού.Οι ασκήσεις που παρουσιάζονται με χρονική σειρά είναι προσωπικές κατασκευές και συνθέσεις γύρω από ιδέες που γεννήθηκαν ή προέκυψαν κατά τη φροντιστηριακή μου ενασχόληση κα..

6,36€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει την ύλη των μαθηματικών που προβλέπεται από το νέο πρόγραμμα σπουδών της Α΄τάξης του γυμνασίου.Χωρίζεται σε δύο μέρη (Άλγεβρα, Γεωμετρία), που πρέπει να διδάσκονται παράλληλα, σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα.Κάθε κεφ..

19,70€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το βιβλίο αυτό συνιστά μια ολοκληρωμένη προσπάθεια προσέγγισης των Μαθηματικών κατεύθυνσης της Β' Λυκείου, τάξης νευραλγικής για τη σωστή προετοιμασία και καλή επίδοση του μαθητή στις πανελλαδικές εξετάσεις της επόμενης χρονιάς.Γράφτηκε με σκοπό να υ..

15,23€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - 35 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 150 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται:-35 Κριτήρια Αξιολόγησης ανά κεφάλαιο και επαναληπτικά με τις λύσεις τους και-150 Θέματα για λύση, με υποδείξεις.Οι ασκήσεις είναι προσωπικές κατασκευές και συνθέσεις γύρω από ιδέες που γεννήθηκαν ή προέκυψαν κατά τη φρ..

12,72€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - Α ΤΟΜΟΣ

Το βιβλίο αυτό είναι η νέα μας πρόταση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ' Λυκείου. Η φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει ένα βιβλίο βάσης, ένα χρήσιμο φροντιστηριακό βοήθημα, σταθερό σημείο αναφοράς, καθόλη τη σχολική χρονιά, τόσο για τον μαθητή όσο..

22,47€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ' ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α' ΤΟΜΟΣ

Το βιβλίο αυτό είναι η νέα μας πρόταση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ ́ Λυκείου. Η φιλοδοξία μας είνα να αποτελέσει ένα βιβλίο βάσης,ένα χρήσιμο φροντιστηριακό βοήθημα, σταθερό σημείο αναφοράς, καθόλη τη σχολική χρονιά, τόσο για τον μαθητή όσο ..

23,89€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ' ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Β' ΤΟΜΟΣ

Το βιβλίο αυτό είναι η νέα μας πρόταση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ ́ Λυκείου. Η φιλοδοξία μας είνα να αποτελέσει ένα βιβλίο βάσης,ένα χρήσιμο φροντιστηριακό βοήθημα, σταθερό σημείο αναφοράς, καθόλη τη σχολική χρονιά, τόσο για τον μαθητή όσο ..

23,89€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Γνωρίζουμε ότι σε κάθε δράση υπάρχει μία αντίδραση. Δεν γίνεται να αγγίξουμε κάτι χωρίς να μας αγγίξει και αυτό. Όταν διαμορφώνουμε κάτι, τότε μας διαμορφώνει και αυτό. Αυτά που νοιώθουμε διαμορφώνουν αυτά που σκεφτόμαστε, αλλά και αντίστροφα, αυτά π..

22,68€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΔΙΤΟΜΟ)(ΣΕΤ)

Το βιβλίο αυτό είναι η νέα μας πρόταση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ' Λυκείου. Η φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει ένα βιβλίο βάσης, ένα χρήσιμο φροντιστηριακό βοήθημα, σταθερό σημείο αναφοράς, καθόλη τη σχολική χρονιά, τόσο για τον μαθητή όσο..

29,68€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό συνιστά μία βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση της β΄ έκδοσης του 2002. Σ' αυτή τη νέα, ουσιαστικά, προσέγγιση θελήσαμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στην απλότητα και τη σαφήνεια των θεμάτων, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές της μαθηματι..

17,91€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΑ Α' Β' Γ' Δ'

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Έχει επαναληπτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιεί εργαλεία των Μαθηματικών που άπτονται της σχολικής και εξεταστέας ύλης. Είναι ένα βιβλίο που μπορεί να χρησιμοποιηθ..

12,72€

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Το βοήθημα, εναρμονιζόμενο με τις πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης του μαθήματος, φιλοδοξεί να μυήσει τον μαθητή στην κατανόηση - επεξεργασία κειμένων και στην παραγωγή λόγου με την κριτική σκέψη και τη συνδυαστική ικανότητα...

18,02€

ΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Απαραίτητο στοιχείο εκμάθησης των Μαθηματικών και των άλλων θεωρητικών επιστημών είναι η συστηματική ενασχόληση με την επίλυση προβλημάτων, όπως άλλωστε επισημαίνει ήδη από την αρχαιότητα ο Πλάτων όταν στην Πολιτεία του λέει "προβλήμασιν, άρα, ην δ' ..

17,00€

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ PISA

[...] Ο PISA διεξάγει κάθε τρία χρόνια έναν διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό για να αξιολογήσει, μεταξύ άλλων, το επίπεδο γνώσεων των μαθητών. Τα θέματα σε αυτό το διαγωνισμό, αν και απλά, είναι κάπως διαφορετικά από τα πιο θεωρητικού χαρακτήρα θέματα πο..

16,92€

ΦΥΣΙΚΗ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

..

25,02€

ΦΥΣΙΚΗ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

..

17,02€

ΦΥΣΙΚΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Το βοήθημα αυτό απευθύνεται: Στις μαθήτριες και στους μαθητές της Β’ Λυκείου με στόχο: •Την κατανόηση βασικών και θεμελιωδών εννοιών της Φυσικής Θετικού Προσανατολισμού. •Την εμπέδωση της θεωρίας και την χρήση της στην αντιμετώπιση ασκήσεων και προβλ..

23,88€

ΧΗΜΕΙΑ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Σ' αυτό το βιβλίο περιλαμβάνονται ερωτήσεις, ασκήσεις και προβλήματα που αναφέρονται σ' όλη τη διδακτέα ύλη της Χημείας της Α΄ Λυκείου καθώς και σύντομη αναφορά των βασικών εννοιών της αντίστοιχης θεωρίας.Τα κεφάλαια είναι γραμμένα με την ίδια σειρά ..

17,91€

ΧΗΜΕΙΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σ’ αυτό το βιβλίο περιλαμβάνονται ερωτήσεις και ασκήσεις που αναφέρονται σ’ όλη τη διδακτέα ύλη της Χημείας της Β΄ Γυμνασίου. Οι τέσσερις Γενικές Ενότητες είναι γραμμένες με την ίδια σειρά που αναφέρονται στο νέο αναλυτικό πρόγραμμα Σπουδών Χημείας Β..

16,92€

ΧΗΜΕΙΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σ’ αυτό το βιβλίο περιλαμβάνονται βασικές έννοιες της θεωρίας, ερωτήσεις και ασκήσεις που αναφέρονται σ’ όλη τη διδακτέα ύλη της Χημείας της Γ΄ Γυμνασίου. Οι τρεις Γενικές Ενότητες είναι γραμμένες με την ίδια σειρά που αναφέρονται στο νέο αναλυτικό π..

15,90€

ΧΗΜΕΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του ενιαίου Λυκείου Θετικής Kατεύθυνσης.Περιλαμβάνει ερωτήσεις, ασκήσεις και προβλήματα τα οποία αναφέρονται στην εξεταστέα ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της Γ΄ Λυκ..

19,61€

Εμφάνιση 1 έως 37 από 37 (1 Σελ.)