Εκδόσεις Νεκτάριος Παναγόπουλος Δ.


UFO-ΞΕΝΑ ΟΝΤΑ: ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

Ένα ζήτημα το οποίο ενδιαφέρει πάρα πολλούς ανθρώπους στη σύγχρονη εποχή μας θίγεται στο βιβλίο αυτό. Με την ευκαιρία του ζητήματος αυτού, δίδονται απαντήσεις και σε πολλά άλλα θέματα που απασχόλούν τον κάθε ερευνητή του Άγνωστου. Πιστεύουμε ότι ο αν..

18,00€

ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 1

[...] Αυτές οι ομιλίες του αλησμόνητου Γέροντός μας Διονυσίου, δεν είναι γραμμένες επάνω στον τύπο των γνωστών ομιλιών των ιεροκηρύκων της τελευταίας εξηκονταετίας, με τα συνήθη γνωρίσματα της καθηκοντολογίας, της κοινωνιολογίας, της τυπικής ευσέβεια..

14,00€

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ

Η άνοιξη... Το κορίτσι...Η άνοιξη είναι η νιότη.Το κορίτσι λέγεται Άννα.Η Άννα δε μπήκε σε κανένα κήπο να κόψει λουλούδια.Η ζωή δεν της άφηνε περιθώρια για ρομαντισμούς. Ανακάλυπτε καθημερινά άλλα λουλούδια γύρω της, μέσα της.Λουλούδια της προσφοράς ..

10,60€

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ο μουσικολογιώτατος Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, κ. Σπυρ. Ψάχος, θέλων να επεκτείνη την προσφοράν του εις τον τομέα της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής ημών Μουσικής, δεν αρκείται εις την από του «αναλογίου» τ..

25,00€

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η θρησκευτική Ιστορία της Αίγινας -μύθοι-παραδόσεις-Χριστιανική Αίγινα-Παλαιοχώρα-Αιγινήτες Αγιοι-Χαιρετισμοί των Αιγινητών Αγίων...

19,91€

Κ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕΝ

Μια συλλογή 50 έργων του γνωστού αγιογράφου - συγγραφέα Κωνσταντίνου Ξενόπουλου, από προσωπογραφίες σε διάφορα είδη τεχνικών, αντίγραφα εικόνων του Πανσελήνου από το Πρωτάτο και τον Άγιο Κλήμη Αχρίδος, καθώς και συνθέσεις έργων από την καθημερινότητα..

12,94€

ΜΙΚΡΟΝ ΤΥΠΙΚΟΝ 2022

Μικρόν Τυπικόν 2022 κατά το Τυπικόν της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. Περιέχει πλήρη τυπική διάταξι όλων των Σαββάτων, των Κυριακών, εορτών και πολλών άλλων ημερών του χρόνου, με πολλά υμνολογικά συμπληρώματα και επεξηγήσεις.Περιέχεται Συμπλήρωσις ..

10,80€

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟΝ(ΒΑΠΤΙΣΗ-ΓΑΜΟΣ-ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ)

Μουσικόν Ευχολόγιον του Γεωργίου Επαμ. Χατζηχρόνογλου, Άρχοντος Υμνωδού της Μ.Τ.Χ.Ε. Περιέχει τις ακολουθίες Βαπτίσματος, Γάμου και Νεκρώσιμο με πλήρη τυπική διάταξη. Τα μουσικά κείμενα είναι του συγγραφέα και ανέκδοτα παλαιών διδασκάλων.Το βιβλίο συ..

20,00€

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

[Β΄ Έκδοση Επηυξημένη]Ο βίος, ακολουθίες, η παράκληση και οι χαιρετισμοί του αγίου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μουσικό παράρτημα...

17,00€

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Ο αϊ-Βασίλης και το Βασιλοψωμί. Η ιστορία της βασιλόπιττας και μια σύντομη βιογραφία του αγίου Βασιλείου.Όλα δοσμένα με γλαφυρό τρόπο από την πένα της Άννας Μαρίνη. Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι από το Σπύρο Καρδαμάκη.«Ἄς εὐχηθοῦμε ἀπ' τήν καρδιά..

5,00€

ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Tο βιβλίο «ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ» του Καθηγητού Stephen Bertman μας δείχνει τον τρόπο να φέρουμε πάθος και ποιότητα στο κέντρο της καθημερινής μας ζωής, ακριβώς όπως οι αρχαίοι μας πρόγονοι το εννοούσαν. Εκείνα που αυτοί διαπίστωσαν πο..

15,79€

ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ

Μια γλαφυρή καρδιακή μετάφραση του βιβλίου των Ψαλμών σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο στίχο από την Ελένη Παναγιωτοπούλου-Κουρτίδου...

14,00€

ΟΣΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

..

28,00€

ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑ

Ένας καλαίσθητος, καλλιτεχνικά βιβλιοδετημένος τόμος που περιλαμβάνει 30 παρακλητικούς κανόνες σε διάφορους αγίους. Οι παρακλητικοί κανόνες που περιλαμβάνει είναι:1. Κανών εις την αγίαν και ομοούσιον Τριάδα.2. Κανών ικετήριος εις τον Κύριον ημών Ιησο..

15,00€

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Πρόλογος πρώτης εκδόσεως 5Α. Ονομασίες και ενέργειες που έχουν διάφορα βότανα 9Β. Πώς να κάνεις διάφορα φάρμακα 14Γιατρικά για διάφορες συνηθισμένες παθήσεις 24Αρρώστιες των ματιών 32Άλλες συνηθισμένες αρρώστιες 35Γιατρικά για τις πληγές 53Γιατρικά γ..

2,86€

ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω

Tα τελευταία χρόνια στο κορμί της Ελληνικής κοινωνίας έχει συντελεστεί ένα προμελετημένο έγκλημα. Η ελληνική κοινωνία δέχθηκε μεγάλα χτυπήματα στη Παράδοση, στην οικογένεια και την πατρίδα. Η δε ανεργία έφτασε και ξεπέρασε τα όρια χρόνων, που προηγήθ..

15,00€

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ

Αττάλεια, ένα όμορφο κομμάτι της Μικρασίας, λίγο πριν την Καταστροφή. Ένα ταιριασμένο ζευγάρι, ο Νικηφόρος και η Αφροδίτη. Τα τέσσερα παιδιά τους. Ανάμεσά τους ο Αντρέας και η Ελένη. Η μοιραία φιλία του αγοριού με ένα Τουρκάκι, τον Αχμέτ. Το αινιγματ..

12,72€

ΤΥΠΙΚΟΝ ΕΝΟΡΙΩΝ

Περιέχεται πλήρης τυπική διάταξη του Όρθρου μετά επεξηγηματικών σχολίων. Πλήρες εγκόλπιο του Όρθρου και αναλυτικές ημερομηνίες Αγίου μη εορταζομένου σύμφωνα με το Μηναίο...

8,00€

ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Με σεβασμό, τιμή και αγάπη για το πρόσωπο και το έργο του μεγάλου αγίου του αιώνος μας, παραδίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα το περισπούδαστο έργο του "ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ".Αν και η πρώτη του έκδοσις έγινε το 1900, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα έργο επίκαιρο..

13,36€

Εμφάνιση 1 έως 34 από 34 (1 Σελ.)