Εκδόσεις Νικολάου Α. Μαργιωρή


ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Είναι το εικοστό όγδοο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος του τόμος εκδόθηκε το 1991.Το Τρίτομο αυτό Μεταφυσικό φιλοσοφικό σύγγραμμα βαφτίστηκε Αποκρυφολογία γιατί ασχολείται αποκλειστικά με τους κρυμμένους και αφανέρω..

20,00€

ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 3

Είναι το τριακοστό τέταρτο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο τρίτος του τόμος εκδόθηκε το 1998.Πρόκειται για το τελευταίο έργο (σε μορφή βιβλίου) του συγγραφέα που συνέγραφε μέχρι και την ημέρα της μετάστασής του (6 Μαΐου 19..

10,80€

ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΜΟΣ 2

Είναι το εικοστό ένατο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο δεύτερός του τόμος εκδόθηκε το 1992. Αναλύεται η Αποκρυφολογία η οποία εξετάζει τα φαινόμενα και γεγονότα, τα συμβάντα και τις Γνώσεις από μια άλλη πλευρά, αντίθετη π..

20,14€

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

Ο αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας αφιερούται στη νέα ελληνική γενιά, που μ’ ενθουσιασμό αποζητάει τις γνώσεις των προγόνων της, γνώσεις που ξύπνησαν τον άνθρωπο και σχημάτισαν τον πανανθρώπινο πολιτισμό, που σαν πνευματικό σκοπό του έχει, να ..

25,00€

ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Είναι το δέκατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις).Σ’ αυτό ο συγγραφέας δίνει απάντηση προσωπική, απόλυτα δική του, στο μέγα θέμα κάθε εποχής, το εσχατολογικό. Η μυστικιστική ψυχή του φανερώνει τις εμπειρίες της και προσπ..

18,02€

ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι το δέκατο τρίτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (τρεις εκδόσεις). Ασχολείται με τους προγόνους των Ελλήνων, τους Δραβίδες. Πρόκειται για μια εποχή που έληξε γύρω στα δώδεκα έως δεκάξι χιλιάδες χρόνια προ Χριστού. Σ’ αυτή την μ..

15,00€

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ

(...) Αντικειμενικός σκοπός της Εσωτερικής Θεραπευτικής είναι να κατορθώνει πρώτα να διατηρεί τις εσωτερικές δονήσεις των στοιχείων που αποτελούν το σώμα μας, τη φυσική τους απόδοση. Αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται η γνώση της ποσολογίας των στοιχε..

10,00€

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΟΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ(ΜΑΡ

Είναι το τέταρτο έργο του Ν. Α. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1976 (δύο εκδόσεις). Ήταν η εποχή που ο Νταίνικεν είχε εκθαμβώσει το ανήσυχο αναγνωστικό κοινό. Τότε ο συγγραφέας θέλησε να δώσει την Εσωτερική πλευρά των παρουσιαζομένων στα βιβλία του Ντ..

15,00€

Η ΘΕΟΥΡΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Έγραφον το βιβλίον τούτο, βάσει σημειώσεων από τας πολυετείς έρευνάς μου επί των φαινομένων του Μυστικισμού και του Αποκρυφισμού, δηλαδή του Εσωτερισμού εν γένει, εις Αλεξάνδρειαν της Αιγύπτου, όπου από νεαρωτάτης ηλικίας, ηξιώθην σπουδαίων διδασκάλω..

16,20€

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Πρόκειται για το εικοστό δεύτερο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος τόμος του εκδόθηκε το 1991.Σκοπός του πρώτου τόμου του μεταφυσικού αυτού έργου είναι η λεπτομερής ανάλυση των αποκρυφιστικών και μυστικιστικών φαινομέ..

25,00€

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 2

Πρόκειται για το τριακοστό πρώτο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο δεύτερος τόμος του εκδόθηκε το 1993.Ο δεύτερος τόμος της Μυστικής Διδασκαλίας περιέχει τις θέσεις του Θεού και των Μεγάλων Τέκνων Του. Ο αναγνώστης θα παρακο..

25,00€

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 3

Πρόκειται για το τριακοστό δεύτερο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο τρίτος τόμος του εκδόθηκε το 1994.Ο τρίτος τόμος της Μυστικής Διδασκαλίας είναι το τελευταίο ολοκληρωμένο έργο (σε μορφή βιβλίου) του Μαργιωρή. Γράφηκε και..

25,00€

Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ

Πρωτοεκδόθηκε το 1977 (τρεις εκδόσεις). Η χρονολογία έκδοσής του μας δίνει τα εξής: 1+9+7+7=24=2+4=6. Είναι το έκτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και το αποτέλεσμα του χρόνου έκδοσής του είναι επίσης ο αριθμός έξι. Κατά τον Θείο Πυθαγόρα ο αριθμός έξι είναι..

20,00€

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ

Είναι το όγδοο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Παρουσιάζει τον αληθινό Πλατωνικό Σωκράτη, που με τις τελευταίες του ομολογίες αποδεικνύει το μεγάλο του πιστεύω για την αιωνιότητα της πνευματοψυχής του, γελοιοποιώντας ..

9,18€

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΧΕΙΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 1

Είναι το εικοστό πέμπτο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος του τόμος εκδόθηκε το 1990.Το Τρίτομο και άμεσα πρακτικό αυτό σύγγραμμα βαφτίστηκε Χειροπλαστική Θεραπευτική χωρίς φάρμακα για να υποδηλώσει την θεραπεία μόνον..

27,08€

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΧΕΙΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 2

Είναι το τριακοστό έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο δεύτερός του τόμος εκδόθηκε το 1993.Το Τρίτομο και άμεσα πρακτικό αυτό σύγγραμμα βαφτίστηκε Χειροπλαστική Θεραπευτική χωρίς φάρμακα για να υποδηλώσει την θεραπεία μόνο με ..

21,68€

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΧΕΙΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 3

Είναι το τριακοστό τρίτο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο τρίτος του τόμος εκδόθηκε το 1996.Το Τρίτομο και άμεσα πρακτικό αυτό σύγγραμμα βαφτίστηκε Χειροπλαστική Θεραπευτική χωρίς φάρμακα για να υποδηλώσει την θεραπεία μόνο..

16,26€

ΚΑΡΜΑ

Είναι το εικοστό τρίτο βιβλίο του Νικολάου Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1989.Ο συγγραφέας μέσα απ’ αυτό το βιβλίο αποτείνεται στους συνανθρώπους της εποχής του και στους μέλλοντες να ζήσουν, υποδεικνύοντας ένα τρόπο ζωής, που σαν βάση του, θα έχει τ..

18,00€

ΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ

Είναι το δέκατο ένατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1988, το οποίο μας παρουσιάζει μια αρχαιότατη μέθοδο θεραπευτικής, ψυχής και σώματος, που φέρνει την υγεία στον αρρωστημένο άνθρωπο.Οι ασκήσεις των μελών του σώματος με την αυστηρά ρυθ..

25,00€

ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Είναι το δέκατο τέταρτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις). Σ’ αυτό γίνεται σαφέστατη και ξεκάθαρη διάκριση ανάμεσα στην λευκή και μαύρη μαγεία. Μια διεξοδική ανάλυση που δείχνει το αγαθό και την διαφορά του από το αιώνι..

18,02€

ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Διάφορες μελέτες πάνω σε καυτά θέματα φυσικά και μεταφυσικά που έγραψε ο Διδάσκαλος ΝικόλαοςΑ. Μαργιωρής. Οι μελέτες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ακούραστο μελετητή.Η μελέτη Νο 4 ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, παρ' όλο που είναι μικρή και περιορισμένης ανάπτ..

10,00€

ΜΕΘΟΔΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Είναι το εικοστό έκτο βιβλίο του Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1991 και κατευθύνει τον αναγνώστη σε αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία ιδίως των ψυχικών ασθενειών -πάντα χωρίς φάρμακα-.Πού όμως βασίζεται η αφάρμακη θεραπευτική μέθοδος της ψυχοπάθειας; Στ..

13,01€

ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ

..

24,38€

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΩΝ

Είναι το εικοστό τέταρτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1990. Σκοπός του συγγραφέα είναι μέσα από τις σελίδες του εν λόγω βιβλίου να φέρει στην γνώση του κάθε συνανθρώπου, πως η ζωή δεν είναι όπως εξωτερικά τη βλέπουμε, αλλά κατέχει μέσα..

18,00€

ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Είναι το εικοστό έβδομο βιβλίο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Πρωτοεκδόθηκε το 1991.Στις σελίδες του ξετυλίγεται -μέσα και από πολλά χωρία της Βίβλου- ένας καινούργιος κόσμος που είναι κατά κανόνα άγνωστος στο μέσο άνθρωπο και περιγράφεται από έν..

18,02€

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Κατ' αρχήν, οι δύο λέξεις Έρωτας και Αγάπη, μπορεί να σοκάρουν έναν μη μυημένο στις Εσωτερικές αλήθειες των πραγμάτων. Στο βάθος όμως θα δείτε εσείς οι σημερινοί ακροατές μου, ότι το μεγαλείο της Δημιουργίας, στηρίζεται πάνω στις δύο αυτές απλές και ..

10,00€

ΟΙ ΦΑΡΑΩ

Είναι το ένατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Είναι η άλλη πλευρά της Ελληνοαιγυπτιακής μύησης. Ο αναγνώστης έπρεπε να συμμεθέξει στο σύστημα της Αιγυπτιακής μύησης μια και υπάγεται στο ίδιο κύκλωμα της Εσωτερικής Αλ..

18,02€

ΡΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ

Αναρωτήθηκα κατ' επανάληψη, αγαπητέ αναγνώστη, και ίσως είναι και δική σου απορία, σε μια εποχή ισοπεδωτικής ψηφιοποίησης και καταλυτικής επιβολής του ηλεκτρονικού Τύπου που έχει εξωθήσει το βιβλίο σε παρατεταμένη περίοδο ισχνών αγελάδων, ποιος να 'τ..

23,00€

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΝΩΑ

Είναι το δωδέκατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις).Σ’ αυτό περιγράφεται ο Μινωικός πολιτισμός που είναι και ο μόνος που μπορεί με τα δικά του όπλα να σταθεί, σαν ο αρχαιότερος πολιτισμός της Μεσογείου και ολόκληρης της ..

12,00€

ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ

Η ομιλία μας απόψε περιλαμβάνει την Τάξη από το Χάος. Θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, θα φύγουμε από τον ορθολογισμό και την "τρέχουσα" κουλτούρα και θα μπούμε σε μια άλλη περιοχή, όπου ο ανθρώπινος νους υπερίπταται των προσκολλήσεων της ζωής κ..

10,00€

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

Έχουν γραφεί συγγράμματα και χιλιάδες άνθρωποι έχουν μελετήσει το θέμα αυτό. Δυστυχώς η εξωτερική πλευρά δεν κατόρθωσε μέχρι τη μέρα μας να βρει εκείνη την γραμμή, με την οποία θα μπορούσε να φύγει από τη ζωή της ανθρωπότητας αυτό που ονομάζουμε κακό..

10,00€

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΘΑ-ΓΙΟΓΚΑ

Είναι το πέμπτο βιβλίο του συγγραφέα και πρωτοεκδόθηκε το 1976 (δύο εκδόσεις). Είναι η απαρχή του ολοκληρωμένου έργου της Γιόγκα του Ν. Μαργιωρή στην Ελλάδα. Σ’ αυτό αναφέρεται συνέχεια στην Κρίγια Γιόγκα, που μετά από λίγα χρόνια παρουσίασε και επίσ..

15,00€

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Είναι το εικοστό πρώτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1989. Σ’ αυτό εξιστορείται και διδάσκεται η ύπαρξη από επιστημονικής πλευράς, του αοράτου ή κατά την επιστήμη, τετραδιαστάτου κόσμου.Μέσα στις επιστημονικές και μυστικιστικές σελίδες ..

15,00€

ΦΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου εγένετο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 1.7.74 και 30.9.74 εν Αθήναις και υπό ανωμάλους σχεδόν συνθήκας, λόγω των Κυπριακών γεγονότων.Η μέθοδος της συγγραφής είναι ολίγον τι περίεργος και πρωτότυπος, αλλά ενδείκνυτ..

21,00€

Εμφάνιση 1 έως 36 από 36 (1 Σελ.)