Εκδόσεις Ξαρχάκος


CSS ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μ' αυτό το βιβλίο θα μάθετε τις βασικές εντολές της HTML καθώς και τα βασικά στοιχεία των CSS και CSS3.Μπορείτε να δημιουργήσετε μία ολόκληρη ιστοσελίδα από το μηδέν με τη χρήση των CSS.Το βιβλίο περιλαμβάνει:- Εντολές HTML- Εντόλες CSS και CSS3- 488..

33,00€

ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ JOOMLA 3.X

Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε τα πάντα για τη νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) στον κόσμο, Joomla! 3.Δείτε σε απλή και κατανοητή γλώσσα πως να προσθέτετε άρθρα χωρισμένα σε κατηγορίες, πως να δημιουργείτε μενού, π..

36,00€

ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ JOOMLA! 1.5.23

Το Joomla! είναι μία εφαρμογή, που την "κατεβάζουμε" από το Internet, για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων.Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για τον αρχάριο που θέλει να μάθει γρήγορα και εύκολα τις βασικές λειτουργίες, αλλά και για..

35,83€

ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ JOOMLA! 2.5

Δείτε σε απλή και κατανοητή γλώσσα πως να προσθέτετε άρθρα χωρισμένα σε κατηγορίες, πως να δημιουργείτε μενού, πως να εκμεταλλεύεστε τις πρόσθετες εφαρμογές, πως να κάνετε εγκατάσταση νέων εφαρμογών, πως να διαχειριστείτε τους χρήστες και τα δικαιώμα..

36,00€

ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ WORDPRESS 4.X

Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε τα πάντα για τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), WordPress 4.x.Δείτε σε απλή και κατανοητή γλώσσα πώς να προσθέτετε άρθρα χωρισμένα σε κατηγορίες, πώς να δημιουργείτε μενού, πώς να εκμετ..

19,90€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)