Εκδόσεις Πηγή


1352Μ.: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ

Μια καλά οργανωμένη ληστεία στη Λάρισα δείχνει να στέφεται με επιτυχία. Εντούτοις, λίγες ώρες μετά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται νεκροί στην ορεινή διάβαση της Κατάρας, σε υψόμετρο γύρω στα 1350 μ. Δύο Αστυνόμο..

12,00€

18 ΣΚΑΛΙΑ

Μία συμφωνία «Σαββατοκύριακου» για τον Τζούλιαν και την Ολίβια, της μεσοτοιχίας του ισογείου. Ένας γάμος μεταξύ αγνώστων για τον Κάρτερ και την Έμμα, του δευτέρου ορόφου.Ενοχλητική μουσική, ένας σκύλος και οι προσωπικές σχέσεις των ενοίκων του κτιρίο..

12,00€

30 ΗΜΕΡΕΣ

Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, γράφω ένα γράμμα. Έχω μαζέψει πολλά και τα φυλάω σε ένα συρτάρι.Όταν κάποια μέρα τον αντικρίσω θα του τα δώσω στα χέρια του, θα τον αφήσω να με διαβάσει και να με νιώσει.Ίσως έτσι με μάθει καλύτερα, στο χαρτί επάνω με κοι..

10,00€

33 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Κάθε φορά που θέλω να ταξιδέψω με όχημα το συναίσθημα και να βιώσω κάθε μορφή συναισθήματος, διαβάζω ποίηση.Genny Gemma..

10,00€

39 PLUS 1 ΧΑΙΚΟΥ

Χαϊκού,ιδεόγραμμα,καλλίγραμμα σε αλληλοεπίδρασηπασχίζοντας,με τη μοναδική ανάσαπου απαιτείταιγια την ανάγνωση του πρώτου,να οριοθετήσουν τη λογικήαφήνοντας ελεύθερεςτις πέντε αισθήσεις...

9,95€

APRÈS-MIDI / POMERIGGIO / ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Λένε ότι η διήγηση είναι ένας τρόπος για να χειριστεί κανείς τον χρόνο. Πως μπορεί να τον συντομεύσει ή να τον επιμηκύνει όπως θέλει και, ακόμη περισσότερο, τον χρόνο της ίδιας της ζωής του να τον απλώσει ή να τον περιορίσει...Raccontare ? un modo di..

9,95€

CAVALLINO

Το CAVALLINO είναι ένα συνονθύλευμα σκέψεων και συναισθημάτων, ταϊζόμενων από έρωτα, δευτερόλεπτα και λάθη. Κουβέντες απλές, βαθύτερες, περίπλοκες, κατανοητές, αλλά και φόρμες σουρεαλιστικές, με εσάνς ντανταϊσμού.Μη αποσκοπώντας πουθενά και μη ελπίζο..

8,00€

DE PROFUNDIS, ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Στο "καταφύγιο", κοντά στο τριζοβόληµα της φωτιάς, στον ήχο της βροχής και στης άνοιξης τις αύρες, ανδρώθηκε η φιλία του Μητροπολίτη Νικόλαου µε τον άθεο µηχανικό Κορνήλιο Βερόνη, µια καθαρή συναναστροφή, απαλλαγµένη από µικρότητες και φθηνές παραστά..

18,00€

ESTELARION - ΤΟΜΟΣ: 1

Alfred is just another ordinary teenager. Or so he thinks until his life turns upside down. His father is found dead, his mother is murdered and his brother is abducted. Alfred is the only one who can save him. But how? What should he do? What can he..

16,00€

FAKE NEWS

Διάβασα κάπου την αδιασταύρωτη είδηση ότι σε µια πόλη λειτουργούν εικονικές στάσεις λεωφορείων κοντά σε ανθρώπους που πάσχουν από άνοια και έχουν σύνδροµο απόδρασης· εκεί περιµένοντας, ταξιδεύουν φαντασιακά και µετά τους παίρνουν για το σπίτι πίσω· τ..

10,00€

HANDMADE

H οµαλή καθηµερινότητα της µερίδας των κατοίκων µιας πόλης πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Μια θεοµηνία θα καταστρέψει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, αναγκάζοντάς τους να µεταφερθούν σε ασφαλές σηµείο προσπαθώντας να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους ..

12,00€

IGNORAMUS ET IGNORABIMUS

και όχι, κανέναν δεν καθοδήγησε η συνείδηση, ποτέ! Αυτή είναι εκεί µόνο για να σπείρει αµφιβολίες. Είναι εκεί µόνο για να ουρλιάζει απελπισµένα, υποστηρίζοντας την επιλογή που δεν ακολούθησες – είτε είναι «σωστή» είτε είναι «λάθος»…..

10,00€

JHON SMITH: ΑΝΑΠΑΥΤΗΣ

Θυμάστε τις μέρες του Τρόμου;Θυμάστε τότε που οι Λεγεώνες του Χάουςεπιτέθηκαν στον κόσμο μας και σχεδόν τον αφάνισαν;Τότε που το Κακό πήρε σάρκα και οστά,ζωντανεύοντας τους εφιάλτες μας;Τότε που οι κραυγές αγωνίας των σφαγιασθέντωνήταν η συντροφιά μα..

14,93€

O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

«Μια φορά κι έναν καιρό, ένας άντρας από την Κωνσταντινούπολη ήρθε στη Δαµασκό αναζητώντας χρυσάφι. Διέσχισε ερήµους, οάσεις, ατελείωτους ξηρούς λόφους, µέχρι που έφτασε σε µία πηγή. Γονάτισε µπροστά στο νερό, ζήτησε καθοδήγηση, και µπροστά του εµφαν..

22,00€

PERFECT TEN

Μια αμερικανίδα συντάκτρια μόδας, ένας Λονδρέζος αρχιτέκτονας, ένας υιός γερουσιαστή, μια κληρονόμος οίκου μόδας και ένας ατίθασος προγραμματιστής, ξεκινούν ένα ιδιαίτερο ταξίδι που θα τους αλλάξει την ζωή. Στο Burgenstock της Ελβετίας, όπου χρόνια π..

15,00€

PR8JECT

Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το δράμα, τη χαρά και τα πάθη... Ένα βιβλίο για τους ανθρώπους και τις ψυχές τους... Μα πάνω από όλα ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρημα για την αλήθεια της Αγάπης που όλοι μας αναζητούμε ακατάπαυστα.Συχνά, ακόμα κι αν τ..

14,00€

RE/UNION

Θα τον διορθώσουν τον κόσμο! Και ούτε θα αφήσουν το "σύστημα να τους καταπιεί". Και τίποτα δε θα διαταράξει τη δυνατή τους φιλία. Βέβαιοι και οι πέντε τους!Δεσμεύτηκαν να συναντηθούν σαράντα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο. Άραγε, θα το..

15,00€

ROAD TRIP

- Είμαι ο Άνταμ.Και είμαι η Κέιτ.- Εκείνη μένει σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς και εγώ στο βόρειο Λος Άντζελες. Είναι ντράμερ, με τατουάζ στο χέρι και σκουλαρίκι στο χείλος. Πολύ διαφορετικός, εξωτερικά και εσωτερικά, απ' όσους έχω συναντήσει έως τώρα.-..

16,00€

STARISSE: Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ

Η ανθρωπότητα στρέφει το βλέµµα της στα άστρα και προσπαθεί να εξετάσει ένα έλλογο, περίεργο σήµα που προέρχεται από το δορυφόρο του Άρη, Δείµο. Μέσα από παιχνίδια αντιθετικών προθέσεων και χαρακτήρων, ο κεντρικός ήρωας Τζέισον αναζητά την ταυτότητά ..

18,00€

THE METAL CHAPTERS - ΤΟΜΟΣ: 1

We all know the strong connection between metal music and fantasy literature: there are quite a few artists whose source of inspiration is heroes or works of great horror authors. So, the time has come for the opposite to happen!The authors of this b..

15,00€

THE METAL CHAPTERS - ΤΟΜΟΣ: 2

Η λογοτεχνία και η metal µουσική διασταυρώνουν ξανά τους δρόµους τους δηµιουργώντας ένα φαντασµαγορικό αποτέλεσµα. Ιστορίες που υπήρχαν κρυµµένες ανάµεσα σε στίχους τραγουδιών καταγράφονται στο χαρτί, ενώ διηγήµατα συγγραφέων αφήνουν το αποτύπωµά του..

16,00€

THE METAL CHAPTERS - ΤΟΜΟΣ: 2

Literature and metal music cross roads once again resulting into something phantasmagorical. Stories hidden inside song lyrics are written on paper, while authors' short stories are imprinted on the musical stave.Marios Dimitriadis and George Damtsio..

16,00€

UNΧΑΠΙ

"Θέλω να ξαναείµαστε µαζί. Όπως παλιά"."Δεν είναι παιχνίδια οι άνθρωποι"."Δεν είπα ότι είσαι παιχνίδι. Είπα ότι σε θέλω πίσω.Δεν είµαι καλά χωρίς εσένα".Οταν ένας θυελλώδης έρωτας σβήνει, ο Ιβάν προσπαθεί να αντικαταστήσει τα συναισθήµατά του µε τα η..

10,00€

WITCHPUNK - ΑΝΑΘΕΜΑ ΒΙΒΛΙΟ 1

Στη γη της Κρέστα, η μαγεία ευδοκιμεί μα είναι απαγορευμένη. Τάγματα κυνηγών μαγισσών σπέρνουν φωτιά και θερίζουν θάνατο, μα όσο κοντά κι αν φτάνουν στην εξάλειψή τους, οι μάγισσες δεν πέφτουν ποτέ ολοκληρωτικά.Στρατεύματα από ..

21,29€

XΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ

Η Σόφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Staten Island της Αμερικής. Μετά από μια ερωτική απογοήτευση, επιλέγει εκείνο το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Η γνωριμία της με τον Νίκο, έναν όμορφο άντρα από την Ανώπολη, αλλάζει ριζικά τη ζωή της. Εγκαθ..

15,00€

Α.Ν.Ε.Μ.Ο.

O σχεδιασμός και η κατασκευή ενός μουσικού οργάνου δεν είναι μόνο τέχνη αλλά και επιστήμη. Οι παράγοντες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση της ποιότητας ενός μουσικού οργάνου είναι πολλοί: η ποιότητα (από μουσικής άποψης) του ξύλου, το σχήμα του οργάνου..

28,69€

ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

"...Μια βάρκα γεμάτη σκέψεις και όνειρα ο νους μας...Μου υποσχέθηκε να με πάει εκείνο το ταξίδικαι του άπλωσα το χέρι".Όταν η μελωδία της ψυχής μας ταξιδεύει,κανείς δεν μπορεί να της διακόψει το ταξίδι·θα περάσει από φουρτούνες...θα φοβηθεί πως θα βο..

10,00€

ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ

Σεπτέµβριος του 1812.Πρόσφυγες αποµακρύνονται από τη Μόσχα και σύντοµα βλέπουν έντροµοι την αρχαία πρωτεύουσα να φλέγεται. Η Άννα Πετρόβνα Ιβανόβα µαθαίνει για τον θάνατο του αγαπηµένου της στο πεδίο της µάχης του Μποροντινό, λίγο πριν γεννήσει τον δ..

13,97€

ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες –ένας στυφός σερβιτόρος, µία ευκατάστατη ονειροπαρµένη, θύµα της οικονοµικής κρίσης, ένας εύπορος Δον Ζουάν που αγκιστρώνεται σε δηµιουργίες τρίτων, µια εργαζόµενη πολύτεκνη µητέρα που βρίσκεται σε µόνιµο ψυχικό και σωµα..

16,50€

ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ (1) : Η ΠΤΩΣΗ

Μια μάχη αέναη εξελίσσεται γύρω μας, καθώς τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητα. Το πεπρωμένο μας, γραμμένο στο γενετικό μας κώδικα, μας κληροδοτεί με χαρίσματα και δυνάμεις που ανακαλύπτουμε την κατάλληλη στιγμή, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμ..

15,00€

ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ (2) : Η ΑΝΟΔΟΣ

Η Κάτια, μετρώντας τις πληγές της, προσπαθεί να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να πορευτεί στο δύσβατο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά της, με προορισμό την αναζήτηση των αγαπημένων της προσώπων. Κάθε βήμα μοιάζει αβέβαιο και ικανό να την οδηγήσει ..

15,00€

ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ (3) : ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ

«Όταν οι ισορροπίες έχουν χαθείκαι οι ρόλοι είναι πλέον δυσδιάκριτοι,πώς μπορεί κανείς να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος;»Στη Μεγάλη Πόλη, η Μαρίνα λαμβάνει μια επιστολή που την πληροφορεί για τον θάνατο της γιαγιάς της.Στη..

15,00€

ΑΙΝΘΟΡΙΑ: Η ΝΕΜΕΣΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Στην μακρά αρχαιότητα, στην κορυφή του Ιονίου Πελάγους, έστεκε ένα όμορφο, μυστήριο και ανόμοιο νησί, η λεγόμενη Αινθόρια. Ένας μαγικός τόπος με περήφανους κατοίκους που διεκδικούσαν την καταγωγή τους απ' τους θεούς. Αλλά αυτοί οι θεοί, δεν είναι οι ..

18,00€

ΑΚΟΥ

Ο Βασίλης είναι ένας ακόµα 35άρης που αντιλαµβάνεται πως η διαδικασία της ακοής, που θεωρούσε δεδοµένη, τον καθιστά υπεύθυνο για την απόλυτη µοναξιά του.Παρέα µε τις µνήµες του, τα λάθη του, τις κατεστραµµένες σχέσεις του και ένα πολύ παράξενο επισκ..

10,00€

ΑΛΙΚΕΣ ΖΩΕΣ

"Χτυπούσα με μίσος και με λυσσαλέο πάθος το κεφάλι του, ώσπου τα αίματα έβαψαν τα χέρια μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω αυτόν τον ασυγκράτητο θυμό μου, που έγινε ποτάμι και τον έπνιξε. Πήρα όμως την εκδίκησή μου, για τη μάνα μου, για μένα και για τόσες ά..

14,00€

ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οι Αλκυονίδες είναι επτά νύµφες, κόρες του γίγαντα Αλκυονέα. Όταν ο Ηρακλής τον σκότωσε, αυτές έπεσαν στη θάλασσα, και η Αµφιτρίτη τις µεταµόρφωσε σε επτά γαλάζια πουλιά, τις Αλκυόνες. Οι Αλκυονίδες είναι τρεις δορυφόροι, και ένα νησιωτικό σύµπλεγµα...

10,00€

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ανατολική Θράκη, Αδριανούπολη-Ορεστιάδα, δύο πόλεις µε κοινή ανθρώπινη µοίρα συνύπαρξης. Το παρελθόν σαν το ποτάµι στον χρόνο, τις ενώνει και τις χωρίζει. Δύο διαφορετικοί κόσµοι φέρνουν στην επιφάνεια κοινά συναισθήµατα.Μια νεαρή γυναίκα, στο ξεκίνη..

16,00€

ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

Η έκδοση της ποιητικής συλλογής με τίτλο "Αλλότριες Προσευχές" αποτυπώνει και παρουσιάζει σκέψεις και ανησυχίες νεανικών χρόνων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ποιήματα αυτά βρίσκονταν ξεχασμένα μέσα σε παλιά τετράδια, σε χειρόγραφες μουτζουρωμένες κ..

11,00€

ΑΜΑΧΟΣ

Βρέθηκα σε πόλεμο με τον εαυτό μου.Εναντίον της φύσης μου.Εναντίον της πλάσης, του πλάστη και του πολεμιστή.Βρέθηκα να κολυμπάω στον ωκεανό με τα μάτια κλειστά και θυμήθηκα τη μήτρα της μάνας.Τη μοναδική πατρίδα του ανθρώπου.Μετά ήμουν ξαπλωμένος στη..

14,93€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 585 (15 Σελ.)