Εκδόσεις Πνοές Λόγου και Τέχνης


ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΨΕΜΑΤΑ 2

Το βιβλίο Αλήθειες ή Ψέματα Νο2, του συγγραφέα Νίκου Λιανού, είναι η συνέχεια του βιβλίου Αλήθειες ή Ψέματα που βγήκε το 2014.21 αυτοτελείς ιστορίες οι οποίες έχουν κάτι να πουν, χωρίς να μιλούν. . .Μιλούν όμως οι αναγνώστες οι οποίοι αγκάλιασαν το ε..

12,00€

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το όπλο δεν είχε επάνω του κανένα αποτύπωμα. Σίγουρα ο δολοφόνος θα το σκούπισε προσεκτικά μετά το έγκλημα έτσι ώστε να μην αφήσει ίχνη.Το διαμέρισμα του θύματος έδειχνε να μην έχει παραβιαστεί καθ' οποιονδήποτε τρόπο. Ούτε η πόρτα ούτε και η μπαλκον..

12,72€

ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

..

15,00€

Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ

Πώς ανοίγει η καρδιάόταν νιώσει ασφάλεια, αποδοχή…Αφήνει να χυθούντα αληθινά, τα πηγαία, τα ωραίαχωρίς να φροντίζειτο σωστό, το πρέπον, το ανώδυνο.Όταν τα δοχεία είναι συγκοινωνούντα,δεν ξεχωρίζεις το δικό σου.Αρκεί ν’ ανοίξει η στρόφιγγακαι ρέει η ο..

15,00€

ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Μπορούμε κάποια πολύγωνα(εγγράψιμα τα αποκαλούν οι ειδικοί)να τα κλείσουμε σε κύκλο.Θα απορείτε βέβαιαμε την αναφορά μου σε αυτά.Δεν είναι βλέπετε το θέμαπρόσφορο για συζήτηση.Υπάρχουν όμως τόσο πολλοίεγγράψιμοι άνθρωποιπου σε πνίγουνμε την ασφυξία τ..

15,00€

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΝΟΕΣ 2

Συλλογικό έργο από τις εκδόσεις Πνοές Λόγου και Τέχνης, με πεζογραφία και ποίηση, το 38ο στον αριθμό των εκδοθέντων ανθολογιών, κυκλοφόρησε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού.Το βιβλίο: Καλοκαιρινές Πνοές 2 περιέχει διηγήματα και ποίηση σύγχρονων ελλ..

15,90€

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΝΟΕΣ 3

..

15,90€

ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

..

18,00€

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Ο Αύγουστος των αισθήσεων είναι ένα έργο κοινωνικό, ψυχολογικό, που κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται "Τα πολλά προσωπεία του Έρωτα".Υπάρχει καθαρό κι αγνό πρόσωπο του Έρωτα που ενσαρκώνεται κι εκφράζεται στον κάθε άνθρωπο; Μπορεί να προβάλλει την ομορ..

12,00€

ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΣ

..

15,90€

ΠΑΡΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το μεσημέρι η παραλιακή έχει κίνηση. Ο συνεργάτης της, την περιμένει στο γραφείο του στις τρεις και μισή. Μάλλον θ' αργήσει. Προσπερνάει επικίνδυνα.Εκεί στον Φλοίσβο η καρδιά της σφίγγεται. Απλώνει το χέρι και πατάει το κουμπί του ραδιοφώνου. Γυρεύει..

12,00€

ΠΝΟΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 3

Ανθολογούνται οι ποιητές: Γκιωνάκη Αρετή, Δεληγιάννης Νίκος, Σάλτας Θανάσης, Αγγελής Ευθύμιος-Ραφαήλ, Αλεξοπούλου Ελένη, Αρέλης Ελευθέριος, Αχμέτ Χασάν, Βαρταμτζίδου Μαρία, Βασιλείου Κ. Ζωή, Βλάχου Ευγενία, Γιαννοπούλου Μάρθα-Ευαγγελία, Γρηγοριάδης Β..

14,84€

ΠΝΟΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 4

..

15,90€

ΠΝΟΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

..

15,00€

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

172 ανατρεπτικές αφηγήσεις ενηλικίωσης αλλά και επιστροφής στον σκληρό κόσμο της παιδικής ηλικίας, στις οποίες κυριαρχούν αφενός η περιγραφή μιας καθημερινότητας εκ πρώτης όψεως οικείας που όμως υποσκάπτεται από τη διαβρωτική δύναμη του μεταφυσικού σ..

17,00€

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ 3

Περιέχονται σ' αυτό ποιήματα των συμμετεχόντων ποιητών, όπως επίσης και ποίηση κλασικών ποιητών, που άφησαν το στίγμα τους στην ποιητική παλέτα αναδεικνύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο, τις βαθύτερες και διαφορετικές πτυχές, της ποιητικής αυτής τέχνης.Πισ..

18,02€

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ 4 (No 4)

Περιέχονται σ' αυτό ποιήματα των συμμετεχόντων ποιητών, όπως επίσης και ποίηση κλασικών ποιητών, που άφησαν το στίγμα τους στην ποιητική παλέτα αναδεικνύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο, τις βαθύτερες και διαφορετικές πτυχές, της ποιητικής τέχνης.Είναι μια..

18,02€

ΨΥΧΑΝΘΟΙ

..

12,00€

Εμφάνιση 1 έως 26 από 26 (1 Σελ.)