Εκδόσεις Ποταμίτου


ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής;Πού πρέπει να ψάξουμε για να το βρούμε;Στις διασκεδάσεις; Στις εφήμερες γνώσεις; Στα πλούτη; Στην επίκαιρη ομορφιά; Στα ταξίδια;Δες σε αυτό το βιβλίο τί απάντηση δίνει η πάνσοφη, πανέμορφη και πάμπλουτη βασιλοπ..

10,11€

ΑΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

..

1,99€

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

..

1,99€

ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Γνώρισε τους Αγίους της Αγγλίας και χρωμάτισε τις εικόνες τους...

3,18€

ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ

..

3,18€

ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 107)

Αὐτὸ εἶναι τὸ πρῶτο Ὀρθόδοξο Παιδικὸ Βιβλίο γιὰ τὸν Ἅγιο Ἰοῦδα τὸν Θαδδαῖο. Ὁ Ἅγιος Θαδδαῖος εἶναι ἕνας ἀπὸ τοὺς Δώδεκα Ἀποστόλους καὶ συγγραφεὺς ἑνὸς τῶν εἴκοσι ἑπτὰ βιβλίων τῆς Καινῆς Διαθήκης!!..

1,80€

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ

Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Αγίους στον κόσμο.Η γεμάτη Χριστό, αγνή ζωή του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Ορθοδόξους, μα ιδιαίτερα για παιδιά και νέους...

10,11€

ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ

Πόσο δύσκολο είναι να συγχωρούμε! Πόση αγάπη και πίστη στο Χριστό χρειάζεται κανείς για να το καταφέρει!Στο βιβλίο μέσα από ζωντανή εικονογράφηση γνωρίζουμε τον μεγάλο Άγιο της Συγγνώμης, τον Άγιο Διονύσιο της Ζακύνθου, που συγχώρεσε ακόμη και τον φο..

10,11€

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 96)

Ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο γνωστούς Αγίους της Πατρίδος μας.Το Άγιο Λείψανό του προσφέρει προστασία, παρηγοριά και ελπίδα στους πιστούς του Νέου Προκοπίου της Ευβοίας, αλλά και σε εκατοντάδες χιλιάδες προσκυνητές από όλον τον κόσμο, που κα..

2,00€

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΤΩΧΕΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 10)

Πριν από αρκετό καιρό, στην πόλη Μύρα της Μικράς Ασίας, ζούσε ένας φτωχός άνθρωπος. Ήταν τόσο φτωχός που δεν εύρισκε κάθε μέρα φαγητό. Είχε τρεις κόρες, που δεν μπορούσε να τις παντρέψη, επειδή δεν είχε χρήματα για προίκα. Εκείνα τα χρόνια ο πατέρας ..

2,00€

ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Όλοι ξέρουμε, ό,τι ο Άγιος Χριστοφόρος είναι προστάτης όλων όσων οδηγάνε, ταξιδεύουν, ή απλά μετακινούνται.Όμως τι γνωρίζουμε για το συναρπαστικό βίο του;Μέσα από την εικονογράφηση - όνειρο της Αίγλης-Αικατερίνης Ποταμίτου μαθαίνουμε, μαζί με τα παιδ..

10,11€

ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ

Το πρώτο βιβλίο από τη νέα δίγλωσση ελληνο-αγγλική σειρά δραστηριοτήτων και χρήσιμων γνώσεων "Από την Κιβωτό του Νώε"...

3,18€

ΑΓΡΙΑ ΠΤΗΝΑ

Το δεύτερο βιβλίο από τη νέα δίγλωσση ελληνο-αγγλική σειρά δραστηριοτήτων και χρήσιμων γνώσεων "Από την Κιβωτό του Νώε"...

3,18€

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εικονογραφημένα βιβλία με υπέροχες ιστορίες από τη Βίβλο, το Γεροντικό και τα Πατερικά...

2,00€

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ανάσταση του Χριστού είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει συμβεί ποτέ στον κόσμο, είναι ό,τι πιο σπουδαίο στην ζωή των Χριστιανών. Την Ανάσταση του Χριστού την γιορτάζουμε κάθε φορά που τελούμε Θεία Λειτουργία, μα ειδικά κάθε Κυριακή και το Πάσχα. [...] (..

2,00€

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 12)

Κάποτε, ο Αυτοκράτορας Γάιος Οκτάβιος Αύγουστος θέλησε να μάθη πόσους ανθρώπους κυβερνούσε και έδωσε εντολή να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι της Μεγάλης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο Άγιος Ιωσήφ, που πρόσεχε την Παναγία Θεοτόκο, έπρεπε για την απογραφή να ..

2,00€

Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ

Κάθε Σάββατο, η γιαγιά αφήνει το καλαθάκι της με τα νήματα, παίρνει το λιβανιστήρι και προετοιμάζεται για να φτιάξει ένα δώρο. Ένα δώρο για τον Θεό!Παρακολούθησε πώς και τι φτιάχνει η γιαγιά!Μάθε κι εσύ να φτιάχνεις τέτοιο δώρο!..

8,95€

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΕΛΙΔΕΣ

Χρωμάτισε Εικόνες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της Παναγίας και μάθε γι' αυτές στα Ελληνικά και Αγγλικά...

3,55€

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο παπά-Ευάγγελος, από το Κάτω Χωριό, αναλαμβάνει αποστολή, τη νύχτα μεγάλης Γιορτής να λειτουργήση τους Πανωχωριανούς. Στο δρόμο προς το Πάνω Χωριό, συμβαίνουν πολλά απρόοπτα. Θα καταφέρη τελικά να βγη σώος από το βαριά χιονισμένο δάσος, μα και να φτ..

8,96€

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η πρώτη στον κόσμο ολοκληρωμένη σειρά παιδικής αγιογραφίας βοηθάει τα παιδιά μας να προετοιμαστούν για το Πάσχα χρωματίζοντας τις εικόνες και διαβάζοντας για την σημαντική αυτή περίοδο...

3,55€

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η πρώτη στον κόσμο ολοκληρωμένη σειρά παιδικής αγιογραφίας βοηθάει τα παιδιά μας να προετοιμαστούν για το Πάσχα χρωματίζοντας τις εικόνες και διαβάζοντας για την σημαντική αυτή περίοδο...

3,00€

ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Το 16ο βιβλίο της πρώτης στον κόσμο ολοκληρωμένης σειράς παιδικής αγιογραφίας βοηθάει τα παιδιά μας να προετοιμαστούν για το Πάσχα χρωματίζοντας τις άγιες εικόνες των φοβερών γεγονότων της Μεγάλης Εβδομάδας και μαθαίνοντας τα σημαντικότερα στοιχεία γ..

3,33€

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 7)

Ένας μοναχός από την Μικρά Ασία, ο Άγιος Γεράσιμος, μόναζε στους Αγίους Τόπους, κοντά στον Ιορδάνη Ποταμό. Μια φορά ο Άγιος Γεράσιμος περπατούσε στην όχθη του ποταμού Ιορδάνη και προσευχόταν. Ξαφνικά είδε ένα τεράστιο λιοντάρι. [...] (Από την έκδοση)..

2,00€

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Πριν από πολλά - πολλά χρόνια ζούσε σε ανήλιαγες σπηλιές, βαθιά μέσα στη γη, ένας απαίσιος δράκος... Μια μέρα, σύρθηκε έξω και άρχισε να απειλή τους κατοίκους μιας όμορφης πόλης.Ποιός έσπευσε να τους ελευθερώση;Μια ιστορία ανδρείας και πίστης που συν..

8,96€

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΔΟΥΝΗΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 11)

Πριν από τριακόσια χρόνια περίπου, ζούσε στην Καλαμάτα ένας πολύ καλός κουρέας. Σ' αυτόν τον κουρέα πήγαιναν για κούρεμα όλοι οι άντρες της περιοχής - νέοι, γέροι, Χριστιανοί, Εβραίοι και Μωαμεθανοί. [...]..

2,00€

Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 18)

Πριν από πολλά-πολλά χρόνια, όταν η Ρόδος ήταν ακόμη υπόδουλη, συνέβη στο όμορφο αυτό και μεγάλο νησί κάτι που θυμόμαστε ακόμη.Ο κατοχικός στρατός αποφάσισε να ξαναφτιάξη τα τείχη της πόλεως και οι υπεύθυνοι έστειλαν υπόδουλους Χριστιανούς να μαζέψου..

2,00€

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 1)

Μια φορά στην όμορφη Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ήταν ένας Πατριάρχης, πολύ, μα πολύ ελεήμων. Δεν άφηνε κανένα άρρωστο, λυπημένο, ή φτωχό να φύγη από κοντά του χωρίς να του δώση κάτι, ή να τον παρηγορήση. Ο ίδιος όμως δεν νοιαζόταν για τον εαυτό του. Κ..

2,00€

Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ 4)

Στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ζούσε στην Αίγυπτο ένας σκληρόκαρδος, φιλάργυρος και πλεονέκτης άρχοντας. Η δουλειά του ήταν να μαζεύη τους φόρους από τους κατοίκους της Βόρειας Αφρικής. Είχε φήμη ανθρώπου που ποτέ δεν ελεούσε, που ποτέ του δεν..

2,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 92 (3 Σελ.)