Εκδόσεις Ροτόντα


ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ

Η χρόνια νεφρική νόσος είναι μια επιδημική νόσος διεθνώς. Μολονότι ένα σημαντικό ποσοστό των πασχόντων αποβιώνει από καρδιακά κυρίως συμβάντα σε πρώιμα στάδια, ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός καταλήγει σε τελικό στάδιο. Οι περισσότεροι από αυτούς το..

25,00€

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σκοπός της συγγραφής αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιαστούν οι κλασσικές γνώσεις αλλά και οι σύγχρονες εξελίξεις στα πεδία της αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας, με απλό και κατανοητό τρόπο.Το παρόν βιβλίο είναι προϊόν της συνεργασίας πολλών..

120,00€

ΑΥΤΙΣΜΟΣ:ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Είναι μεγάλη ικανοποίηση η μετάφραση και η επιμέλεια του βιβλίου εργασίας της Catherine Faherty που εκδίδεται με τη μορφή αυτή μόνο στην ελληνική γλώσσα. Εξαιρετική επαγγελματίας, δημιουργική και ιδιαίτερα αφοσιωμένη όπως δηλώνει ο Gary B. Mesibov, π..

40,00€

ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

..

145,00€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Κερδίστε την εμπειρία 20 ετών στη χειρουργική των μαλακών ιστών των μικρών ζώων. Στο βιβλίο αυτό η Karen Tobias εξηγεί την τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι χειρουργοί για να διενεργήσουν μια χειρουργική επέμβαση πιο εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματι..

120,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο παρόν βιβλίο επιχειρείται η εισαγωγή στην επιστήμη της εργοθεραπείας, που φέτος (2017) κλείνει έναν αιώνα ζωής και εξέλιξης. Είναι η επιστήμη εκείνη που αναγνωρίζει τη σημαντικότητα που έχει το στην ευημερία του ατόμου, είναι το επάγγελμα εκείνο..

16,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

"Το εγχειρίδιο αυτό έχει ως στόχο να μυηθούν στο ΗΚΓ οι κτηνίατροι εκείνοι των οποίων ο ηλεκτροκαρδιογράφος μαζεύει σκόνη, και πετυχαίνει αυτό το σκοπό στο μέγιστο." (European Journal of Companion Animal Practice)Το βιβλίο αυτό παρέχει όλες εκείνες ..

40,00€

ΕΜΒΟΛΙΑ

... οι λοιμώξεις δεν περιορίζονται πλέον σε μια ηλικία, σε μια χώρα, σε μια ήπειρο. Εξαπλώνονται ταχύτατα. Και απειλούν όλους, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Άρα όλοι πρέπει να είναι προφυλαγμένοι.Το παρόν πόνημα, σκοπό έχει τη συνολική κάλυψη του κεφαλα..

77,00€

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Η δερματολογία έχει το δικό της "αλφάβητο", τις στοιχειώδεις κλινικές και ιστολογικές βλάβες . Η εκτενής αναφορά των εισαγωγικών βασικών γνώσεων αποτελεί το θεμέλιο της δερματολογίας και είναι απαραίτητη για την κατανόηση των νόσων. Η ερμηνεία και η ..

99,53€

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ: ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΤΑ

Με ποιο τρόπο μπορώ να εκτελέσω σωστά τον έλεγχο συμβατότητας πριν τη μετάγγιση αίματος; Σε ποιες περιπτώσεις η φυσιολογική νεφρική λειτουργία θεωρείται κρίσιμη σε γάτες με υπερθυρεοειδισμό; Πόσο αξιόπιστη είναι η ποιοτική εκτίμηση του αριθμού των λε..

60,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το εγχειρίδιο αυτό προσφέρει μία συνοπτική ανασκόπηση των περισσότερο σημαντικών θεμάτων εφαρμοσμένης φυσιολογίας τα οποία σχετίζονται με την αντιμετώπιση των βαρέων πασχόντων ασθενών. Περιλαμβάνει σημειώσεις φυσιολογίας και σημαντικές ανασκοπήσεις θ..

100,00€

ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το παρόν βιβλίο έχει την υβριστική φιλοδοξία να καταφέρει να θέσει τα περισσότερα από τα κλινικά ερωτήματα-προβληματισμούς που απασχολούν τον/την νεαρό/ή ειδικευόμενο/η στην πνευμονολογία, αλλά σε καμία περίπτωση να δώσει άκαμπτες απαντήσεις. Τα καθη..

55,00€

ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ

[...] Υπογράφοντας σήμερα τον πρόλογο αυτό στο Ιατρικό λεξικό μπορώ να βεβαιώσω ότι πρόκειται για μια σημαντική και πρωτοπόρο συμβολή στη σωστή απόδοση, ερμηνεία, και χρήση στη γλώσσα μας παλαιών και σύγχρονων βιοϊατρικών όρων. Η προσπάθεια που έγινε..

85,00€

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Είναι μεγάλη πρόοδος και ανεκτίμητη βοήθεια η έκδοση του βιβλίου της Catherine Faherty "Κατανόηση του θανάτου και της ασθένειας - και τι διδάσκουν για τη ζωή" από τις Εκδόσεις Ροτόντα, που έχει γραφτεί για άτομα με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος...

40,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 63 (2 Σελ.)