Εκδόσεις Ρόδων


ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Το βιβλίο αυτό παρέχει με εξαιρετικό τρόπο την κατάλληλη εκπαιδευτική ύλη ανατομίας και φυσιολογίας που είναι σημαντική και απαραίτητη για λογοθεραπευτές, λογοπαιδικούς, εκπαιδευτές ομιλίας, καθώς και για εκπαιδευτές αναπνοής και κατάποσης. Όλοι αυτο..

51,41€

ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε λογοπαιδικούς - λογοθεραπευτές, σε κλινικούς γλωσσολόγους, σε ειδικούς παιδαγωγούς καθώς και σε σπουδαστές και εκπαιδευόμενους αυτών των κατευθύνσεων. Εκτός αυτών όμως μπορούν επίσης, ένας νευρολόγος, ένας φωνίατρος ή έν..

31,27€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Το βιβλίο αυτό παρέχει στους λογοθεραπευτές τις βασικές γνώσεις της ορθοδοντικής επιστήμης, τον τρόπο και τον χρόνο παρέμβασης καθώς και το χρονικό σημείο στο οποίο θα ενσωματωθεί η λογοθεραπευτική αντιμετώπιση, η μυολειτουργική θεραπεία. Κυρίως εξηγ..

20,67€

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Τα διαγνωστικά φυλλάδια είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο διαγνωστικό σύστημα όπου καταγράφονται με σαφήνεια, με γρήγορο και εύκολο τρόπο τα ευρήματα της διαγνωστικής διαδικασίας των μυολειτουργικών διαταραχών. Είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο έτσι ..

18,97€

Η ΜΕΘΟΔΟΣ TEACCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

TEACCH είναι μια μέθοδος για την εκπαίδευση ανθρώπων με αυτισμό. Είναι ένα σύστημα διεθνώς καταξιωμένο στην πρακτική του εφαρμογή εδώ και 40 περίπου χρόνια, με πλατιά πλέον απήχηση και μεγάλη ζήτηση. Παρόλα αυτά όμως, στην χώρα μας δεν υπάρχει μέχρι ..

25,97€

ΜΥΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την διαγνωστική και πρακτική αντιμετώπιση των μυολειτουργικών διαταραχών της αναπνοής, της μάσησης και της κατάποσης και κατ' επέκταση των φωνολογικών διαταραχών. Γίνεται λεπτομερής παρουσίαση των..

22,79€

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Καθαρή, εξειδικευμένη επιστημονική γνώση......για λογοθεραπευτές, αυτούς που βρίσκονται ακόμη στην εκπαίδευση, καθώς και γι' αυτούς που ήδη ασκούν τη Λογοθεραπεία επαγγελματικά.Για όλους όσους εργάζονται με ασθενείς που πάσχουν από νευρολογικές παθήσ..

51,41€

ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Ο οδηγός σχεδιασμού λογοθεραπευτικής παρέμβασης δίνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για μία ταχεία και μεθοδική ανάπτυξη θεραπευτικού σχεδιασμού, για την αντιμετώπιση των διαταραχών του λόγου-ομιλίας, με τρόπο που να ικανοποιεί τον απαιτητικό ..

47,59€

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ (ΔΑΦ)

Η θεραπευτική παρέμβαση με οπτικά βοηθήματα, σε παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ειδικά για την υποστήριξη της γλωσσικής κατανόησης και έκφρασης και γενικά της επικοινωνίας έχει καθιερωθεί η χρήση οπτικού υλικ..

23,85€

ΤΟ ΣΤΟΜΑ: ΥΛΙΚΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Το ασκησιολόγιο "Το Στόμα - Υλικά Ασκήσεων", περιέχει 15 βάσεις παιχνιδιών και άλλα επιπλέον υλικά (κάρτες εντολών, κάρτες βαθμολόγησης) για τα παιχνίδια, τα οποία περιγράφονται στο βιβλίο "Το Στόμα". Τα δύο αυτά βιβλία αποτελούν μία συλλογή αλληλοσυ..

13,25€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)