Εκδόσεις Da Vinci


3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ RHINO 3D

Toβιβλίο «3dΣχεδίαση και Υπολογισμοί με το Rhino 3d» εισάγει τον αναγνώστη στην σχεδίαση με τη βοήθεια Η/Υ και την χρήση συστημάτων γεωμετρικής σχεδίασης για αντικείμενα ελευθέρας μορφής (freeformcurves & surfaces).Τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου είναι..

45,00€

LE FRANCAIS SUR OBJECTIFS SPÉCIFIQUES

..

39,81€

LE FRANCAIS SUR OBJECTIFS SPÉCIFIQUES

..

39,81€

ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ

..

10,00€

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε, όταν επιχειρούμε μία επισκόπηση των κυριοτέρων απόψεων των προσωκρατικών φιλοσόφων, είναι να εξετάσουμε από ποιο σημείο πρέπει να ξεκινήσουμε. Για να γίνει όμως αυτό, οφείλουμε προηγουμένως να διασαφήσουμε τον όρο..

35,00€

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των τμημάτων οικονομικών επιστημών ελληνικών πανεπιστημίων και καλύπτει ένα σημαντικό μέρος της ύλης της Δημόσιας Οικονομικής και της Δημοσιονομικής Πολιτικής. Η πλήρης μελέτη του συγγράμματος προϋποθέτει..

90,00€

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ 1843 - 1915

Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτονται και μελετώνται, για πρώτη φορά σε τέτοιο πλάτος και βάθος, οι αφανείς εικονογράφοι χαράκτες όλου του 19ου και των δύο πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα. Παρουσιάζοντια η ιστορία, η διδασκαλία και οι μαθητές της χαρακτικής..

30,00€

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ, ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ

Το βιβλίο αυτό - όπως και η έρευνα στην οποία βασίστηκε- δεν θα ολοκληρωνόταν αν δεν υπήρχε η ενθάρρυνση και η συνεισφορά πολλών ανθρώπων που αγκάλιασαν την αρχική ιδέα με ενθουσιασμό και συνεισέφεραν με διαφορετικούς τρόπους στην πραγμάτωσή του. Θα ..

20,00€

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΟΙΟΥ

Τα "Ενεργειακά Συστήματα Πλοίου" είναι ένα από τα μαθήματα κορμού της Ναυτικής Μηχανολογίας στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και έχει ως αντικείμενο τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις πλοίων και όλα τα συστήματα παραγωγής μηχανικής, ηλεκτρική..

60,00€

ΙΜΒΡΙΟΙ

Πολλές από τις μέχρι τώρα προσεγγίσεις του Ιμβριακού ζητήματος έχουν περιοριστεί στην καταγγελία της τουρκικής βίας που εξανάγκασε τους Ιμβρίους να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Οι εθνοκεντρικές αυτές προσεγγίσεις αγνοούν προκλητικά εκε..

20,00€

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ

..

34,83€

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές με υπόβαθρο στην Φυσική Γεωγραφία, Γεωμορφολογία, Γεωλογία, Περιβάλλον, Θαλάσσιες Επιστήμες, Γεωαρχαιολογία και Αρχαιολογία, που ασχολούνται με τις μεταβολές στάθμης θάλασσας, με την παλαιογεωγραφί..

28,00€

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Είναι κοινή αντίληψη μεταξύ των σπουδαστών, ότι η σχεδίαση και ανάπτυξη μεταγλωττιστών είναι ένα θέμα λιγότερο σχετικό με το αντικείμενο σπουδών τους, από ότι η δικτύωση των υπολογιστών και ζητήματα που σχετίζονται με τον παγκόσμιο ιστό, και ως τούτο..

54,74€

ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

..

65,00€

ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

..

65,00€

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ PYTHON

Το βιβλίο αυτό είναι μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες του προγραμματισμού με τη γλώσσα Python. Η Python είναι εύκολη στην εκμάθηση, υποστηρίζει τα περισσότερα προγραμματιστικά μοντέλακαι παρέχει πολλές δυνατότητες στους προγραμματιστές, για αυτό και..

75,00€

Ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

..Η αναδειχθεισα παθογένεια περί την αρχική κατάρτιση και επιμόρφωση των Ελλήνων εκπαιδευτικών έχει διαχρονικά χαρακτηριστικά και αποβαίνει "αχίλλειος πτέρνα" της ελληνικής Εκπαίδευσης, παρά το ότι στην πορεία του χρόνου υπήρξαν προσπάθειες -νομοθετι..

37,51€

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το βιβλίο έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνόγλωσση επιστημονική βιβλιογραφία των μαθημάτων που σχετίζονται με το Σχεδιασμό Ενσωματωμένων Συστημάτων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο συγγραφέας Prof. Peter Marwedel, TUD Germany, ένας από το..

49,77€

ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ

..

45,00€

ΤΡΟΦΙΜΑ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

Στις μέρες μας τόσο ο καταναλωτής όσο και οι επιχειρήσεις τροφίμων και οι ελεγκτικοί φορείς ενδιαφέρονται όλο και πιο πολύ σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Το βιβλίο αυτό στο πρώτο μέρος του καλύπτει τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας τ..

35,00€

ΩΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Το «Ωπλισμένο Σκυρόδεμα» (Ω.Σ.) χρησιμοποιείται κατεξοχήν ως δομικό υλικό στην χώρα μας αλλά παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι ένα ανομοιογενές υλικό αποτελούμενο από δύο επιμέρους υλικά το σκυρόδεμα και τον χάλυβα τα οποία συνεργάζονται μέσω ..

55,00€

Εμφάνιση 1 έως 32 από 32 (1 Σελ.)