Εκδόσεις iWrite.gr


(ΔΙΑ)ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ… ΣΚΕΨΗ

Φήμες λένε πως, αν ένα τζίνι εμφανιστεί και θέσει το εξής δίλλημμα στις γυναίκες, η απάντηση θα είναι κοινή:"Προτιμάς να βρεις τον τέλειο άντρα ή να τρως ό,τι θέλεις και να μην παχαίνεις;""Φυσικά, να τρώω ό,τι θέλω και να μην παχαίνω!"Παρόλο που το τ..

10,00€

12 ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Λένε πως το χρώμα του έρωτα είναι κόκκινο. Το ίδιο λένε και για το ερωτικό πάθος. Ίδιο χρώμα έχουν και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα, η αμαρτία και ο πειρασμός. Κόκκινο και το χρώμα του αίματος. Έρωτας και αίμα στην ίδια απόχρωση. Δώδεκα ερωτικά εγκλήμ..

16,00€

17,5 ΣΧΕΔΟΝ 18

δεν χρειάζεται κανείς να ουρλιάζειμόνο κάποιος που θέλει ν' ακούσειΠεριεχόμενα:- Καθώς κοιμάσαι- Στον Παλμό Όλης της Ύπαρξης- Κατασκευαστή Μαριονεττών- Τα Ψαλίδια- Τον δείκτη στο Δώδεκα- Οι σκέψεις σου τα καρκινώματα- Σαν καλή αδελφή- Αγόρι, ένα κορί..

8,86€

8 PLUS 5=13 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μία μαθηματική εξίσωση. Ένας γρουσούζικος αριθμός. Ένας ταξιτζής που του άρεσε το παστίτσιο. Μια φίλη μισής ημέρας. Ένας χορός στο Πεκίνο και μια βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ. Δεκατρείς ταξιδιωτικές ιστορίες στο άγνωστο του κόσμου που απλωνόταν μπροστ..

12,00€

9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ

Οι μεγάλες προκλήσεις και οι ενστικτώδεις καταστάσεις της ζωής είναι αυτές που λειτουργούν σαν καταπέλτες για την πτήση στο διάστημα. Ίσως γιατί σε αυτές τις καταστάσεις η τροχιά του σώματος πλησιάζει περισσότερο αυτήν της ψυχής.Η μοναδική εμπειρία τ..

11,94€

BLACK MAMBA

"Ξέρεις τι είναι η Black Mamba;..." της είπε στο τέλος."Νομίζω...ένα φίδι δεν είναι;..." του απάντησε."Ναι...ένα είδος κόμπρας που ζει στην Αφρική. Θεωρείται το πιο γρήγορο φίδι της Αφρικής και το δάγκωμα του είναι πολύ δηλητηριώδες και συνήθως θανατ..

8,74€

ERASMUS

Τι μπορεί να ενώνει τον ηγέτη της κλασικής Αθήνας και μια φοιτήτρια αρχαιολογίας του 2011;Πόση παράνοια κρύβεται κάτω από τα αρώματα, την τέχνη και τον ρομαντισμό της Γαλλίας;Τι γίνεται όταν ο σουρεαλισμός αντικαθιστά την πραγματικότητα;Πώς γεννιέται..

15,92€

GOURMEAT, ONE STEP BEYOND!

"Όταν το μεράκι συναντά τη γνώση..." - Λευτέρης Λαζάρου"Είναι το μοναδικό στο είδος του στην ελληνική βιβλιογραφία και όχι μόνο. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον αναγνώστη-επαγγελματία όσο και για τον αναγνώστη-λάτρη της κουζίνας." - Αργυρώ Μπαρμπ..

37,99€

H ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

Παρίσι 2004. Μια νεαρή κοπέλα έχει μόλις συνειδητοποιήσει ότι το μεγαλύτερο της όνειρο είναι να γίνει συγγραφέας. Όμως ο δρόμος για την πραγματοποίηση του ονείρου αυτού θα είναι γεμάτος εμπόδια. Δυσάρεστα γεγονότα, μπερδεμένες προτεραιότητες, αποτυχη..

13,93€

MARKETING BREAKFAST

Το "Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε" εισάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά, αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για τη διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.Το θεωρητικό μέρος το..

13,93€

PROJECT «ΠΛΑΝΗΤΗΣ 14»

Στον πλανήτη 14 μιλάμε για την ουσία του κόσμου.Κυριαρχεί το στοιχείο της ποίησης,όπως εδώ στη Γη κυριαρχεί το νερό.Άλλα βασικά συστατικά του είναιη ελευθερία, η αλήθεια, η μαγεία,η μουσική, και τα όνειρα...

10,00€

SOLVENCY II

Το Solvency II βρίσκεται πλέον προ των πυλών. Η 1.1.2016 έρχεται για να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά αφού με την εφαρμογή του νέου εποπτικού πλαισίου για την φερεγγυότητα των ασφαλιστικών εταιριών, η ασφαλιστική βιομηχανία αλ..

28,00€

SWOT ANALYSIS

Αυτοί είπαν:Τι θέλεις, να επιτύχεις ή να αποτύχεις;Για να πετύχεις, η απάντηση είναι στόχοι.Πώς θα ενεργήσεις για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;Η απάντηση είναι στρατηγική.William E. Rothschild, Αμερικανός σύμβουλος managementΤο διοικείν εστί..

10,00€

THE PURPLE KISS

Πόσα ερωτόλογα θέλω να σου πω.Την κάψα της καρδιάς μουτο παθιάρικο και ερωτικό γαργαλητότου κορμιού μου...Οι ανάσες να ανταμώσουνε,τα χέρια να μπλεχτούνε,τα μάτια να κοιταχτούνεκαι τα κορμιά να παίξουνε,να χαρούνε και να καούνε!Είναι ο κρυφός μας έρω..

9,95€

TO COACHING ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου..."Λάμπρο Αστέρη, τώρα θα φωτιστεί μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, που κοιμόταν στο σκοτάδι. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Θα έρθουν στιγμές, που θα αισθάνεσαι μόνος και αβοήθητος. Αυτά, όμως, θα τα ανακαλύψεις στην ..

15,00€

ZOMBIE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι γεγονός πώς οι ιστορίες με ζόμπι έλκουν διαχρονικά το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από την προβολή κινηματογραφικών ταινιών, με χαρακτηριστικότερες εκείνες του George Romero (τέλη δεκαετίας 60’ και εξής), ενώ στις μέρες μας τ..

18,00€

ΑΕΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Μπορεί κανείς σε λίγα λεπτά της ώρας να ονειρευτεί τις αναμνήσεις του χωρίς να διαταράξει την ορθή σειρά των γεγονότων, και τους πραγματικούς ρόλους των πρωταγωνιστών τους; Δύσκολο...Ο Ντίνος, μεγαλωμένος στις Χαριλιώτικες γειτονιές και αργότερα στη ..

17,91€

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Mια ομάδα 30 περίπου νέων που έλαβαν μέρος στο λογοτεχνικό διαγωνισμό "Αθλητισμός - Αθλητικό Ιδεώδες" γράφουν ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια.Πολλοί διακρίθηκαν, άλλοι όχι. Σημασία όμως έχει ότι η Λογοτεχνία έσμιξε με τον Αθλητισμό και το αποτέλεσμα είν..

13,93€

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΟΥΑΞ

Ο συγγραφέας αφηγείται τις µάχες στην Αµµόχωστο στην Κύπρο το 1974, όπως τις έζησε ως στρατιώτης, πάντα στην πρώτη γραµµή, από την έναρξη των εχθροπραξιών, την κατάληψη της πόλης, το στήσιµο της γραµµής πυρός στην Δερύνεια, µέχρι την περίφραξη της πό..

10,01€

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Στην ερώτηση τι είδους βιογραφία ταιριάζει στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, θα απαντήσουμε ότι χρειάζεται μια βιογραφία λιγότερο επιστημονική και περισσότερο λογοτεχνική γιατί μέσα στο έργο αυτού του κορυφαίου Έλληνα πεζογράφου, βρίσκει κανείς ατόφια την..

15,00€

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Στην ερώτηση τι είδους βιογραφία ταιριάζει στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, θα απαντήσουμε ότι χρειάζεται μια βιογραφία λιγότερο επιστημονική και περισσότερο λογοτεχνική γιατί μέσα στο έργο αυτού του κορυφαίου Έλληνα πεζογράφου, βρίσκει κανείς ατόφια την..

15,00€

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πέντε, σχεδόν, χρόνια από εκείνον τον Ιανουάριο. Πέντε χρόνια από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας αναλάµβανε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας µε συνθήµατα τα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.Ο νεότερος αρχηγός κόµµατος, µόλις 34 ετών! Και ένας από τους ..

12,00€

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ

Να µην τον φοβάσαι τον εαυτό σουκαι να του δίνεις την ευκαιρία να αλλάζει...Να έχεις κοντά σου συµµάχους...ανθρώπους που να σε εξελίσσουν δηλαδή...Μα πάνω από όλα να ακούς...να ακούς ακόµα και αν δεν µιλάς...µε εκείνη την ενεργητική σιωπήπου είναι απ..

10,00€

ΑΜΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Νύχτα 2013Μέσα, τα βαριά σκοτεινιάζουνκαι τα ακάθαρτα γεμίζουνε τον νουκαι πως βουλιάζουνε οι σκέψεις και τα λόγιασε τάφους σκοτεινούς των ζωντανών μαςΝύχτωσε βαθιά στα καταφύγιακαι η αγωνία έγινε ανάσαπάλλεται η καρδιά για να χορτάσειτον σπόρο που κ..

9,95€

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ

"- Πού πας βασίλισσά μου; είπε η Λήδα η πιο πιστή υπηρέτρια της βασίλισσας.- Πάω να συναντήσω τον Αλέξανδρο, απάντησε εκείνη.- Μην πας μόνη σου μέσα στη νύχτα κυρά μου....- Στάσου περίμενέ μας θα έρθουμε και μεις....- Δεν σε αφήνουμε μόνη σου εκεί έξ..

11,45€

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ

Η παγκόσµια πολιτική και οικονοµική ζωή διέπεται από το παράδειγµα της µεγέθυνσης της οικονοµίας. Η περαιτέρω µεγέθυνση, ωστόσο, είναι στις µέρες µας τόσο ανέφικτη όσο και ανεπιθύµητη. Η λογική της µεγέθυνσης προσκρούει, πρώτα απ' όλα, σε αµείλικτα ο..

18,41€

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αναστασία, μια γυναίκα έξυπνη και γεμάτη αγάπη, πονεμένη μα αγιάτρευτη. Σε μια εποχή όπου ο κόσμος επέκρινε το διαφορετικό, προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της αφήνοντας πίσω το στίγμα του παρελθόντος, αυτό που επισκίαζε αυτήν και την οικογένεια της. Δ..

18,00€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΙΟΝΙΑ

Η ζωή είναι μπέρδεμα. Το ίδιο και ο έρωτας. Το κακό είναι πως το ένα περιπλέκεται με το άλλο και γίνονται χάος. Αλλά ο Ερμής και η Αριάνα είναι πρόθυμοι να το πολεμήσουν.Ο νεαρός Ερμής, επίδοξος συγγραφέας, κυνηγάει τα όνειρά του, ενώ πολεμάει μοχθηρ..

16,00€

ΑΠΑΤΡΙΣ

Αλεξάνδρεια – Αθήνα – ΚύπροςΈνα ταξίδι στο παρελθόν, με φόντο τις όμορφες παιδικές αναμνήσεις του ήρωά μας, του νεαρού Γεωργίου. Μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία στην Αλεξάνδρεια με τις ομορφιές της, τις ανέσεις της και τις χαριτωμένες σκανδαλιές της. ..

10,95€

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

40 απίθανες ιστορίες με φόντο την όμορφη Θεσσαλονίκη, μέσα από τα μάτια 40 νέων και παλιών επιλεγμένων συγγραφέων, οι οποίοι κλήθηκαν να διηγηθούν κάτι «απίθανο» που έχουν ζήσει, ακούσει, ονειρευτεί ή απλά φανταστεί. Και ο καθένας από αυτούς, ανταποκ..

17,00€

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας σάς καλεί να κάνετε ένα ταξίδι μέσα σας. Ένα ταξίδι ανακάλυψης και αποκάλυψης της εσωτερικής ομορφιάς, της ειρήνης και της δικαιοσύνης.Μέσα σας υπάρχει μια ουσία, ενεργοποιητική και καθαριστική, που είναι εκεί, για..

10,00€

ΑΠΟ Τ’ ΑΝΑΠΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γεννημένη στο Ναύπλιο, η Κλειώ Πρεσβέλου δίδαξε κοινωνιολογία και οικονομικά της οικογένειας ως μόνιμη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λουβαίν στο Βέλγιο και το Αγροτικό Πανεπιστήμιο της Wageningen στην Ολλανδία, ενώ παράλληλα ως εμπειρογνώμων διεθνώ..

17,00€

ΑΠΟΔΗΜΙΑ

Αποδημία. Λέξη αυθεντικά Ελληνική. Λέξη παγκόσμια, ζυμωμένη με την ανησυχία του ανθρώπινου πνεύματος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Λέξη μυστήρια. Λέξη γοητευτική. Λέξη σκληρή. Λέξη επίκαιρη. Για κάποιους κοινωνικό φαινόμενο προς εξέταση, για άλλο..

8,96€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΡΑ

"Ουδέν γαρ όφελος απορρήτου, φασί,και αφανούς της μουσικής.""Σε τίποτα δεν ωφελεί, λένε, η μουσική,αν μένει μυστική και κρυμμένη.""There is no benefit when music standssecret and hidden."Λουκιανός / LucianΗ λύρα, και κυρίως η επτάχορδη, υπήρξε το "εθ..

15,00€

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Έχεις σκεφτεί ποτέ να πας σε ψυχολόγο;Είσαι αυτή την περίοδο σε διαδικασία κάποιας ψυχολογικής θεραπείας;Έχεις, ίσως, κάνει κάποια µορφή ψυχολογικής θεραπείας στο παρελθόν;Στις µέρες µας οι ψυχολογικές θεραπείες δε χρειάzεται να αποτελούν ένα µυστήρι..

11,95€

ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ

Πώς να μιλήσεις στα παιδιά για το ολοκαύτωμα. Πώς να βάλεις στην παιδική ψυχή τόσο τρόμο και παραλογισμό;Δεν μπορεί, θα υπάρχει τρόπος σκέφτηκα και ένα κουτί γεμάτο χάρτινα αστέρια ήρθε να με βγάλει από την δύσκολη θέση.Ένα κουτί γεμάτο χάρτινα παιδι..

10,00€

ΑΥΤΙΣΜΟΣ

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν έχει στόχο να καταρτίσει θεωρητικά τον αναγνώστη για τον αυτισμό. Εξάλλου έχουν προηγηθεί καταξιωμένοι μελετητές και επιστήμονες του χώρου, κάποιους από τους οποίους είχαμε την τύχη και την τιμή να έχουμε δασκά..

20,00€

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Αυτό το βιβλίο είναι για σένα που θέλεις "αυτό το κάτι παραπάνω" στη ζωή σου. Για σένα που αναζητάς την αλήθεια και θέλεις ο κόσμος να γίνει καλύτερος.Στις σελίδες του θα βρεις 51 διηγήσεις και παραβολικά παραδείγματα από την προσωπική µου ζωή, τις δ..

12,00€

ΑΦΘΟΝΗ

H δραματική και περιπετειώδης ιστορία ενός χωριού, που βρισκόταν στην Προποντίδα στο νησί του Μαρμαρά και λεγόταν Αφθόνη. Οι κάτοικοί του εξορίστηκαν το 1915 στα μέρη της Προύσας για τρία χρόνια και μετά εκδιώχθηκαν οριστικά από το χωριό τους το 1922..

14,93€

ΑΦΥΠΝΙΣΗ: ΤΑ ΠΡΩΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

"Ζήτα και θα λάβεις"Αυτό ορίζει ο Νόμος της Έλξης. Και η Ελεάννα, αυτό που από πάντα ήθελε ήταν να καταλάβει. Να καταλάβει γιατί οι αισθήσεις της, τα όνειρά της και τα οράματά της ήταν τόσο έντονα πάνω στους ανθρώπους. Γιατί έβλεπε όσα οι άλλοι δεν μ..

16,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 328 (9 Σελ.)