Εκδόσεις iWrite


13 ALTER EGO

Δεκατρείς νέοι συγγραφείς, σε μια παρθένα συγγραφική απόπειρα, θα βουτήξουν να βρουν τον άλλο τους εαυτό, το λεγόμενο alter ego. Ο καθένας στο συγγραφικό είδος και χωροχρόνο που του ψιθύρισε το alter ego του. Δεκατρείς εντελώς προσωπικές ιστορίες που..

12,20€

15 ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

15 Σκοτεινά Παραµύθια µε Φωτεινές ΠροθέσειςΔεκαπέντε νέοι παραµυθάδες, στην πρώτη τους συγγραφική απόπειρα, θα µας µαγέψουν µε τις µικρές, σκοτεινές ιστορίες τους. Άλλες κινούνται σε πιο παραδοσιακά µονοπάτια και άλλες σε εντελώς σύγχρονα.Δεκαπέντε ι..

10,00€

30 ΚΛΕΙΔΙΑ

Τι θα έκανες αν µάθαινες πως κρύβεις µέσα σου ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων, σαν έναν χαµένο θησαυρό; Θα επιδίωκες να τον αναζητήσεις και να τον ξεθάψεις για να αποκτήσεις το πλούσιο περιεχόµενό του; Με αυτό το σκεπτικό δηµιουργήθηκαν τα 30 Κλειδιά...

17,00€

6 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 6 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ SERVICE

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εστίασης ως σερβιτόροι, έχοντας περιορισµένη ή και µηδενική εµπειρία στον εν λόγω κλάδο, σαν ένας µπούσουλας που εύκολα και γρήγορα θα τους οδηγήσει σε υ..

12,00€

88 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Με το παρόν βιβλίο, ο Δημήτρης αποφάσισε να συγκεντρώσει όλα τα κείμενα της στήλης «Myth Busters» (περιοδικό Φαινόμενα από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος), συνθέτοντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανθολογία παλαιών και σύγχ..

15,00€

GIRL POWER

Η Μάρα Λυτροκάπη γεννήθηκε στη Λάρισα τον Ιούνιο του 1988 και σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών.Η σύνδεσή της µε το σώµα ήταν πάντοτε παρούσα χάρη στην πολύχρονη ενασχόλησή της µε το κλασικό µπαλέτο, την jazz και τον ..

10,00€

PLAYBACK Ψ

Θα έβγαινες ποτέ σε μια αίθουσα θεάτρου να πεις μια ιστορία από τη ζωή σου;Θα ήθελες να τη δεις στη σκηνή; Να μοιράσεις ρόλους στους ηθοποιούς;Να αποκτήσει την ανάλογη μουσική και να φωτιστεί κατάλληλα;Στο θέατρο Playback η επιθυμία αυτή μπορεί να γί..

25,00€

TΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ

Ο Ζαχαρίας είναι ένα µικρό δεντράκι σε µια παρέα µε πολλά δέντρα. Ο µεγάλος Μπίφου είναι το δυνατότερο και σοφότερο δέντρο από όλα. Προσέχει και φροντίζει να είναι όλοι ευτυχισµένοι, ακολουθώντας τους κανόνες της γνώσης του. Ο Ζαχαρίας, µεγαλώνοντας,..

10,00€

ΑΛΥΠΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Η αµπελουργία στον ελλαδικό χώρο ξεκίνησε από την εποχή του χαλκού, ευδοκίµησε εύκολα λόγω του άριστου µεσογειακού κλίµατος και παραµένει αναπόσπαστο κοµµάτι της αγροτικής παραγωγής. Το δε εγχώριο κρασί συνδέεται ανέκαθεν µε την καθηµερινότητα των Ελ..

12,20€

ΓΟΝΕΑΣ ΗΓΕΤΗΣ

Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιµος οδηγός για τους γονείς που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, για τους γονείς που οραµατίζονται έναν καλύτερο κόσµο! Μόνο αν ξεκινήσουµε την εκπαίδευση από τους ίδιους µας τους εαυτούς, θα τη µεταδώσου..

10,90€

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ

..

12,00€

ΕΛ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Ο Ελ, ένα µικρό ελεφαντάκι από την Αφρική, έχει ως στόχο ζωής, πάθος και όνειρό του να εξερευνήσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο. Ο σκανδαλιάρης αυτός ταξιδιώτης, σε αυτό το πρώτο του ταξίδι, µας µεταφέρει και µας ξεναγεί σε µια αγαπηµένη πόλη κα..

12,00€

ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ

Με τις παραλλαγές του μύθου και της ιστορίας για την προέλευση και την καταγωγή της, η ελιά η αείφυλλος θεωρείται δέντρο ιερό, σύμβολο σοφίας, ειρήνης, αφθονίας, ελπίδας, δόξας και θριάμβου. Έθρεφε τον φτωχό γεωργό σε χρόνια δύστυχα και έδινε υλική δ..

12,00€

ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΡΩΜΙΟΙ;

..

6,50€

ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

Καλή υγεία δεν σηµαίνει απουσία ασθένειας. Όταν λέµε «ασθένεια», εννοούµε συνήθως τα ενοχλητικά συµπτώµατα, που µας κάνουν να αντιληφθούµε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όµως, τα συµπτώµατα δεν είναι η ασθένεια, δεν είναι η αιτία, αλλά είναι το αποτέλεσµα. ..

12,00€

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ

Αυτή είναι η ιστορία της πριγκίπισσας Χαράς, που δυστυχώς κάθε άλλο παρά χαρούµενη είναι. Ενώ έχει όλα όσα θα επιθυµούσε κάθε παιδί, εκείνη είναι θλιµµένη. Ο βασιλιάς για να την ευθυµήσει συµβουλεύεται διάφορους ανθρώπους. Θα καταφέρει άραγε κάποιος..

10,00€

Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Η Άλκηστις πλησίασε με περιέργεια. Ήθελε να δει τον εαυτό της μέσα σ' έναν βασιλικό καθρέφτη. Στάθηκε μπροστά του... «Μα... αυτή δεν είμαι εγώ! Τι σόι καθρέφτης είναι αυτός;»«Είμαι μαγικός», άκουσε μια φωνή. «Μιλάει ο καθρέφτης; Ενδιαφέρον όνειρο!» σ..

10,00€

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η Πέγκυ Μουζάκη γεννήθηκε και µεγάλωσε στο όµορφο νησί της Σάµου το 1969. Ξεκίνησε την εργασιακή της πορεία στον τραπεζικό χώρο, τον οποίο και υπηρέτησε µε επιτυχία επί 23 συναπτά έτη, έως το τέλος του 2013, µε πολλά εξειδικευµένα σεµινάρια πάνω στην..

10,00€

Η ΓΚΡΙ ΠΟΛΗ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ (+CD ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ)Σε μια πόλη όπου οι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί από τη Μάγισσα του Γκρι να ζουν στη μεμψιμοιρία και τον γογγυσμό, ένα μικρό κορίτσι, η Ελπίδα, έχει στην κατοχή της τον τελευταί..

10,00€

Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Το βιβλίο αυτό σκιαγραφεί µια πρακτική, Γνωστική Συµπεριφορική προσέγγιση για την οικοδόµηση, ενίσχυση και θεµελίωση της ψυχικής υγείας στο εργασιακό πλαίσιο. Αξιοποιώντας τη Λογικοθυµική Συµπεριφορική Θεωρία (Rational-Emotive Behavior Theory, REBT) ..

13,90€

Η ΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΟΥ

Αυτό που ήξερε ο Τάκης ήταν ότι λαχταρούσε να ταξιδέψει για τις µέρες των Χριστουγέννων, «εκεί… όπου τα δέντρα αστράφτουν» όπως έλεγε. Αυτό, όµως, που δεν ήξερε ήταν πως ενώ η επιθυµία του θα γινόταν πραγµατικότητα… η χαρά του, δυστυχώς, δεν θα κρατο..

10,00€

Η ΖΕΜΠΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ

Μία μουσική ιστορία της Σορέττας Καψωμένου για την πραγματική φιλία. Η αρμονική σχέση της μικρής βιολίστριας με τους δύο αγαπημένους της φίλους διαταράσσεται. Μία παιδική ευχή αλλάζει τα πάντα. Μία θυσία που υπαγορεύεται από αγ..

11,00€

Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Μεγάλες σκοτούρες έχει η κυρία Γρίπη!Πρέπει να δείξει στους γιους της πώς πρέπει να δρουν για να επιβιώνουν στο ανθρώπινο σώµα. Ποια εµπόδια συναντά όµως;Ένα διασκεδαστικό παραµύθι, που µας µιλά µε απλό και εύκολο τρόπο για το τι είναι οι ιοί, πώς συ..

10,89€

Η ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα γλυκό κορίτσι που λόγω της αγάπης και της φροντίδας που έδειχνε στα λουλούδια της την ονόμασαν Λουλουδένια.Τι θα γίνει όμως όταν μια ζεστή και ηλιόλουστη μέρα πάει να παίξει με τους φίλους της και ξεχάσει τα φυτά της ..

10,00€

Η ΜΙΣΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΥΧΗ

..

10,00€

Η ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ

«Είχε ανθίσει, παιδιά µου, κάποτε, πριν πολύ καιρό, µια παπαρούνα µοναχή της, πάνω σε έναν βράχο κρύο, µακρινό…» Άρχισε να διηγείται ο παππούς Νέστορας, που είναι καλός παραµυθάς, στα εγγονάκια του, την Ορσαλία και τον Φαίδωνα, που έχουν πάει στο χωρ..

10,00€

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑΣ ΛΙΒΕΛΟΥΛΑΣ

Μια τοσοδούλα λιβελούλα θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω της. Δυστυχώς, όμως, φοβάται να φύγει από το σπίτι της. Ώσπου… μια μέρα, σθεναρά, το αποφασίζει. Τι θα δει στο πέταγμά της; Τι θα τη μαγέψει και τι θα τη φοβίσει στο ταξίδι της; Θα καταφέρει..

10,00€

Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ STAND UP COMEDY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορεί το stand up comedy να άργησε να καθιερωθεί ως θεατρικό είδος στη χώρα µας, όµως τα τελευταία χρόνια µετρά ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυµαστές. Sold out σόλο και mixed παραστάσεις, φεστιβάλ, εκποµπές στο YouTube και podcasts αποδεικνύ..

15,00€

Η ΣΚΙΑ

Η Σκιά της ανθρώπινης ψυχής, αφορά ό,τι βρίσκεται στα έσχατα βάθη όλων µας: αισθήµατα, µνήµες, εµπειρίες που δεν ολοκληρώθηκαν, όψεις του εαυτού µας που κάποτε παρέλυσαν, "ναι" και "όχι" και "θέλω" ή "δεν θέλω" που δεν ειπώθηκαν και ασφυκτιούν ή που ..

15,00€

ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 1821

Γνωρίζατε ότι κατά τη διάρκεια των προεπαναστατικών χρόνων καταγράφεται στον ελλαδικό χώρο µία πρωτοφανής ιδεολογική σύγκρουση µεταξύ Διαφωτιστών και Χριστιανών λογίων αναφορικά µε την ορθότητα του Ηλιοκεντρικού Συστήµατος; Οι διενέξεις αυτές, µάλιστ..

12,00€

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το βιβλίο απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας αλλά και σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την αυτογνωσία και την ψυχολογία. Χωρίς περιττές ορολογίες, σκοπεύει να κάνει τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας προσιτή, ελκυστική, παρακινητική και συνα..

13,00€

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο παρόν βιβλίο επιχειρείται η σύνθεση ενός κριτικού κοινωνιολογικού δοκιµίου, το οποίο δοµείται επί τριών κεντρικών αξόνων: των σχέσεων εξουσίας, της εκκοσµίκευσης και του θρησκευτικού λαϊκισµού. Ειδικότερα, διερευνά ζητήµατα όπως οι σχέσεις επιστή..

12,00€

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αντικείµενο του βιβλίου είναι το γυναικείο µακιγιάζ. Σκοπός του µακιγιάζ είναι η βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Είναι η ανάδειξη των όµορφων χαρακτηριστικών και η απόκρυψη των όποιων ατελειών. Με άλλα λόγια, είναι η δηµιουργία της οµορφιά..

16,00€

ΚΑΛΟΚΙΝΗΜΑΤΑ

Το 1795 αποτελεί ένα έτος ορόσηµο για τον Γιαννιώτη Διαφωτιστή Αθανάσιο Ψαλίδα. Πρόκειται για την περίοδο που αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, κουβαλώντας πολύτιµες παραστάσεις ετών, αλλά και τις πλούσιες γνώσεις, τις οποίες αποκόµισε κατά ..

12,00€

ΚΑΡΜΑ

«Σε αγαπώ για τώρα, σε αγαπούσα πάντα και θα σε αγαπώ µέχρι το τέρµα του πάντα».Κάρµα… µια φορά για πάντα. Η γέννηση µιας µοιραίας συνάντησης που θα φέρει την αφοσίωση. Πρόκειται για µια ιστορία µε πεπρωµένο. Έναν έρωτα µε ριζικό το αναπόφευκτο. Μια ..

10,00€

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: ΓΕΥΣΕΙΣ & ΕΘΙΜΑ

Σε μια ασταθή κοινωνία και ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ένα είναι αυτό που παραμένει σταθερό και ακλόνητο: η παράδοση. Αυτή είναι ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος με το παρόν και του παρόντος με το μέλλον, προσδιορίζοντας την ταυτότητα κα..

15,00€

ΚΟΝΤΟ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ

«Κόντο με λένε και είμαι ικανός πολύ, η διαφορετικότητά μου με χαρακτηρίζει. ΔΕΝ το βάζω κάτω, πλέον, τόσο εύκολα και το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να πιστεύω πιο πολύ σε εμένα, για να ζω ευτυχισμένα!»..

12,00€

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Καί γιά νά ἐξηγούμαστε πρός κάθε κατεύθυνση: τό 1821 τό ξεκίνησαν ἁρματωλοί καί κλέφτες, μαζί μέ τούς κληρικούς τῆς ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας· δηλαδή ὁ φτωχός πιστός στόν Θεό Λαός καί ὄχι οι φαναριῶτες· καί τό συνέχισαν μαζί μέ τούς φιλέλληνες πού ξεσήκωσα..

13,90€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 85 (3 Σελ.)