Εκδόσεις Omni Publishing


IL DUCE

Το να σκιαγραφήσει κάποιος το ιστορικό πορτραίτο του Μουσσολίνι, μιας από τις πιο εκρηκτικές και αντιφατικές μορφές της σύγχρονης Ιστορίας, δεν είναι και από τα πιο εύκολα εγχειρήματα.Η παρούσα βιογραφία δεν είναι ούτε ένα κατηγορητήριο εναντίον του ..

19,99€

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ

Ο τόμος αυτός είναι ο προτελευταίος των αναμνήσεων του Horia Sima, και στις σελίδες του διεκτραγωδεί τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την περίοδο της γερμανικής αιχμαλωσίας στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως Berkenbruck, Buchenwald, Dachau, Sonderlager Ficht..

19,91€

ΑΛΩΣΗ 1453

Το νέο αυτό βιβλίο των εκδόσεων Omni Publishig αποτελεί μία πραγματική προσφορά στο αναγνωστικό κοινό, αφού πόρρω απέχει από το να αποτελεί μια ακόμα κοινότυπη αφήγηση της οδυνηρής αλώσεως της Βασιλεύουσας. Αντιθέτως, για πρώτη φορά παρουσιάζονται στ..

14,93€

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ο Απόστολος Παύλος δεν είχε την τύχη να μαθητεύσει παρά τους πόδας του Ιησού. Ωστόσο είχε την ευλογία να ονομαστεί Απόστολος των Εθνών αφού με δική του πρωτοβουλία η Εκκλησία των αποστολικών χρόνων αποφάσισε να απευθύνει το κήρυγμα της στα Έθνη και ν..

9,46€

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Οι σελίδες αυτού του βιβλίου περιέχουν μνήμες και ιστορίες, παλαιότερες αλλά και πιο σύγχρονες, από τη γη της Αττικής. Μνήμες και ιστορίες που για πολλές γενιές, οι περισσότερες, μεταφέρθηκαν κι έφτασαν ως τη γενιά τη δική μας προφορικά και που θεώρη..

14,93€

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Μετά από πολύ κόπο, έρευνα και καταγραφή που διήρκεσε για χρόνια ολόκληρα, αλλά συνάμα με πολύ χαρά και υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε το Αρβανίτικο Λεξικό, ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο, στη Β΄ Συμπληρωμένη έκδοση του. Για πρώτη φορά, στους δύο ..

14,89€

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Ο Βασιλιάς Αρθούρος δεν υπήρξε απλώς ο αρχετυπικός Βασιλιάς της Βρετανίας, της αυτοκρατορίας που αναζητούσε ρίζες και σύμβολα στο ένδοξο παρελθόν των λαών της, αλλά αποτέλεσε συνάμα έναν από τους πρώτους κοινούς πανευρωπαϊκούς ήρωες.Με την περιπετειώ..

12,00€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η Ιστορία του Mendelssohn δεν είναι από τα βιβλία που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε. Πολύ περισσότερο, δεν είναι μία εξωραϊσμένη "εθνική ιστορία" του νεώτερου Ελληνισμού, γεμάτη με ήρωες και αγίους. Μέσα στις σελίδες της ο αναγνώστης δεν θα διαβάσει..

12,00€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Η Ιστορία του Mendelssohn δεν είναι από τα βιβλία που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε. Πολύ περισσότερο, δεν είναι μία εξωραϊσμένη "εθνική ιστορία" του νεώτερου Ελληνισμού, γεμάτη με ήρωες και αγίους. Μέσα στις σελίδες της ο αναγνώστης δεν θα διαβάσει..

8,96€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΤΟΜΟΣ: 3

Έτος 1821, το ευφρόσυνο έτος της Επαναστάσεως. Το «Ποθούμενο» που προφήτευε ο Πάτρο Κοσμάς έφτασε για τους Χριστιανούς! Τι κι αν απέτυχε η επανάσταση στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες, η φωτιά άναψε στον Μωριά και δεν σβήνει. Το επαναστατικό εγχείρημα είν..

11,32€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΤΟΜΟΣ: 4

Κοτζαμπάσηδες και Καπεταναίοι ερίζουν για την εξουσία. Μετά τον ανιδιοτελή πρίγκηπα Υψηλάντη, καταφθάνουν κι οι Φαναριώτες και παίρνουν μέρος στο παιχνίδι και τη μοιρασιά της εξουσίας. Όλοι εναντίον όλων κι όλοι εναντίον των Οθωμανών! Η Τριπολιτσά πέ..

11,32€

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ

Στην Παναγία την Αρβανίτισσα είναι αφιερωμένος ναός (εξωκλήσι) στις Καρυές της Χίου. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Μονομάχος ο Θ΄ (1042 - 1054 μ.Χ.) έστειλε πετράδες που κατάγονταν από τη Βόρειο Ήπειρο, για να κτίσουν τη Νέα Μονή της Χίου.Μετά την ανοι..

9,46€

ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου ο αναγνώστης δεν θα βρει μια επανάληψη της κοινής και βαρετής ιστορίας, όπως μας τη διδάσκουν από την τρυφερή ηλικία του Δημοτικού σχολείου και μας την επαναλαμβάνουν μέχρι και τα βαθιά μας γεράματα ώστε να είμαστε καλο..

14,92€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΡΑΙΧ

Με τον ίδιο τρόπο που επικρίνει τον Ιταλικό φασισμό στο βιβλίο με τον τίτλο "Fascism Viewed from the Right", ο Evola εδώ αναλύει το Γερμανικό Εθνικιστικό Σοσιαλιστικό Κίνημα κάνοντας διάκριση μεταξύ του Εθνικοσοσιαλισμού ως ιδεολογίας και των ενδεχόμ..

9,95€

Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)