Ελάτη


ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Στο βιβλίο περιέχονται σημαντικά στοιχεία για της σχέσης της Ελλάδας με το καθεστώς- Μιλόσεβιτς, και παρ' ότι ο συγγραφέας δεν ήταν πολύ γνωστός στον διεθνή χώρο, εισέπραξε πολλά θετικά σχόλια στα πιο έγκυρα διεθνή έντυπα, και έγινε θέμα σε διεθνούς ..

21,20€

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ

Αν το ενδεχόμενο της βιοτρομοκρατίας ήταν κάποτε υπόθεση σήμερα μας απασχολεί το πότε και που. Ο Δρ Όστερχολμ, κορυφαίος ειδικός της Αμερικής, χρησιμοποιεί ένα φανταστικό αλλά ρεαλιστικό σενάριο που μοιάζει με μυθιστόρημα, για να συνθέσει την εικόνα ..

15,90€

Η ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Καρπός μιας υπομονετικής έρευνας των αρχαίων πηγών και με γραφή εκκεντρική και φιλοπαίγμων, η "Κρυφή ζωή της αρχαίας Αθήνας" προσφέρει μια ζωηρή και λεπτομερειακή περιγραφή της καθημερινής ζωής στην Αθήνα του Περικλή και του Δημοσθένη (5ος-4ος αι. π...

16,96€

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ

Ο Νόαμ Τσόμσκι και ο Κρις Χίτσενς αποτελούν αναμφίβολα δύο από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της αριστεράς στη Δύση. Οι διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν τη μεγάλη πο..

7,63€

ΜΙΑ ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Κάθε κορίτσι χρειάζεται μια Θεά...Λαχταράς να γνωρίσεις τον σωστό άνθρωπο, να ερωτευθείς, να δημιουργήσεις την τέλεια σχέση... να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να προωθήσεις την καριέρα σου... να έχεις μια πιο ευτυχισμένη, υγιή και ισορροπημένη ζω..

15,90€

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ο Γιώργος Χειμωνάς είναι ευρύτερα γνωστός για το πρωτότυπο συγγραφικό του έργο.Με το βιβλίο αυτό η Ουρανία Τουτουντζή, αναδεικνύει τη -λιγότερο γνωστή- μεταφραστική του εργασία, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο Χειμωνάς προσέγγιζε τους Έλληνες τρα..

9,92€

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ Ο ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΣ

Το βιβλίο του Dudley Wright, που περίμενε ξεχασμένο στα ράφια του Λονδρέζικου βιβλιοπωλείου, έκρυβε κάτω από τη σκόνη του, ένα μικρό θησαυρό. Την πρώτη ολοκηρωμένη συλλογή βαμπιρικών ιστοριών, που ήταν κοινές και στις πέντε ηπείρους της υδρογείου. ..

10,60€

ΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΕΡΛΙΝ (ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ)

Τα "Ταρώ του Μάγου Μέρλιν", μας μεταφέρουν στο παρελθόν, σε μια εποχή μύθων, φαντασίας και μαγείας. Οι 78 καλοσχεδιασμένες κάρτες προέρχονται από αυθεντικές πηγές του εικοστού αιώνα και βασίζονται εξ ολοκλήρου στις περιπέτειες του Μέρλιν. Το συνοδε..

33,92€

ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ

H αποτελεσματικότερη μέθοδος σαγήνευσης έως και παγίδευσης του άντρα της ζωής σου είναι εδώ και σε περιμένει... να την διδαχθείς. Υπάρχουν τρεις σημαντικοί λόγοι που κάνουν τη μέθοδο σίγουρα θαυματουργή και εσένα έτοιμη για να τον ξελογιάσεις.... -Η..

18,02€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)