Ελευθεροτυπία


ETC

(...) Σε αυτό το "και λοιπά" της έμπνευσης κινείται με κέφι και... καλπάζουσα φαντασία ο γνωστός δημιουργός. Ένα πεδίο αστείρευτο στην παραγωγή νοημάτων: ασύλληπτων σε αναπάντεχα ευρήματα και ασύλητων ως προς το παράλογο χιούμορ που κομίζουν. Γιατί τ..

11,94€

INTRA MUROS

Η πόλη μου είναι βυθισμένη στην ομίχλη. Φεύγω για μεταπτυχιακό σε άλλη πόλη. Το σπίτι μου είναι ένα τεράστιο κύτταρο και το νοικιάζω. Φαγητό σε πακέτο. Απαίσιες πλατείες. Εμπορικά κέντρα. Κεραίες και ηλιακοί θερμοσίφωνες. Ακάλυπτοι και φωταγωγοί. Αχτ..

6,05€

ΑΛΑΚ ΣΙΝΕΡ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΠΑ

Αύγουστος 2001 - Νέα Υόρκη Ο Άλακ Σίνερ έχει κόψει το τσιγάρο. Έχει ανοίξει και πάλι το γραφείο του. Η κόρη του Τσέριλ είναι ετοιμόγεννη. Η κατάσταση θα ήταν ειδυλλιακή, αν δεν εμφανιζόταν η Τζιλ Οουτς, η φίλη του Φράνκι του "γαλανομάτη". Και να που..

7,31€

ΑΡΜΑΔΑ 2. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η εξωγήινοι όλων των ειδών που αποτελούν την Αρμάδα, αυτή τη τεραστία νηοπομπή από διαστημόπλοια αστρικού αποικισμού, χωρίζονται σε ψυχοπαθείς, σ' αυτούς δηλαδή που δεν έχουν καμία τηλεπαθητική ικανότητα, και σε ψυχοδυναμικούς, οι ..

5,47€

ΓΛΥΚΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ

[...] Όπως σε κάθε έργο του Ουίλιαμς, βρίσκονται και στο "Γλυκό πουλί της νιότης" πολλά συμβολικά στοιχεία. Περισσότερα, μάλιστα, παρά ποτέ. Ο ήρωας του έργου δεν στηρίζει τις φιλοδοξίες του παρά σε δώρα που τα χρωστάει μόνο στην Τύχη: την ομορφιά κα..

4,88€

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

[...] Μου ζήτησαν, με υποχρεωτική επιμονή, να γράψω ένα βιβλίο -που έλειπε ακόμη στη χώρα μας-, ένα συνοπτικό εγχειρίδιο βυζαντινής ιστορίας. Δεν θεώρησα περιττό κάτι τέτοιο. Πρόσφατα επιχείρησα, σε ένα τόμο, να παρουσιάσω τον συνθετικό πίνακα του Βυ..

5,87€

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Η ιστορία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, παρά τις εργασίες που την έχουν ξαναγράψει σχεδόν τα τελευταία πενήντα χρόνια, παραμένει πάντα αντικείμενο προκαταλήψεων.Σε πολλούς σύγχρονούς μας φαίνεται πάντα, όπως φαινόταν και στον Μοντεσκέ και τον Γίββωνα..

5,87€

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑ

..

4,88€

ΝΟΡΑ (ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ)

[...] Το "Κούκλας σπιτικό" είναι ένα έργο που ανατάραξε την εποχή του- και την ανατάραξε, γιατί είχε για θέμα του τον έλεγχο ενός θεσμού. Πρόκειται για τον ακρογωνιαίο λίθο του κοινωνικού οικοδομήματος, όπως τον έχει θεμελιώσει η ηγετική τάξη του και..

4,88€

Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

..

4,88€

Ο ΠΑΓΟΠΩΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

..

4,88€

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

..

4,88€

ΣΤΟ ΒΥΘΟ

..

4,88€

ΤΟ 2011 ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ

Μια μοντέρνα, χρηστική, συλλεκτική ατζέντα του 2011 με σκίτσα του Γιάννη Καλαϊτζή...

3,98€

ΧΙΛΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Επιλογή από τις "Χαμηλές πτήσεις", τα "Πειραματόζωα", τον "Καλό λύκο", τη "Ζωή μετά" και τους "Συνομήλικους", με τις καλύτερες ατάκες, για μεγάλες δόσεις γέλιου!..

11,00€

Εμφάνιση 1 έως 24 από 24 (1 Σελ.)