Ελληνικά Γράμματα


100% ΕΥΤΥΧΙΑ

Το απόλυτο αλφαβητάρι της ευτυχίαςγια να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε.Αποδοχή, ελευθερία, εμπιστοσύνη, μουσική, φλόγα, χαρά... Λέξεις αγαπημένες, μικρές «σοφίες» της καθημερινότητας, φράσεις χαρακτηριστικές και αναπόσπαστες της κάθε πολύτιμης στιγμής..

12,90€

DIABOLIC: Η ΑΨΥΧΗ

Η Νέμεσις είναι Άψυχη. Δημιουργήθηκε για να προστατεύει τη Σιδώνια, την κόρη ενός γαλαξιακού γερουσιαστή. Η Νέμεσις θα σκότωνε οποιονδήποτε για να κρατήσει τη Σιδώνια ασφαλή.Όταν όμως ο μεγαλομανής αυτοκράτορας καλεί τη Σιδώνια στη γαλαξιακή αυλή με ..

16,00€

FRIENDS: Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΑ «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ», μια σειρά-φαινόμενο που κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, επιστρέφει κοντά μας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.Ένα υπέροχο βιβλίο με τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες συνταγές της λατρεμένης παρέας. Έ..

22,00€

LA CASA DE PAPEL

Αρκετό καιρό μετά τη ληστεία των εκατομμυρίων στο Εθνικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και ενώ ο θόρυβος της πολύκροτης υπόθεσης έχει αρχίσει πια να καταλαγιάζει, ένα παράξενο δέμα παραδίδεται στον Χέρο Λαμάρκα την ημέρα που εκείνος μαζεύει τα τελευτα..

21,90€

LOCKDOWN

..

15,90€

SHERLOCK HOLMES: Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Στο χιονισμένο Λονδίνο, το άψυχο, χτυπημένο μέχρι θανάτου, σώμα ενός άνδρα ανακαλύπτεται, χωρίς καθόλου ανθρώπινα ίχνη γύρω του... μοιάζοντας σαν να το τσάκισε απλώς ο άνεμος. Στο λυκαυγές του 20ού αιώνα, του αιώνα των σαρωτικών αλλαγών, της ταχύτητα..

12,90€

SHERLOCK HOLMES: Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Ο κύριος Σέρλοκ και ο δόκτωρ Γουάτσον περνούν ανέμελα τις δια-κοπές τους μέχρι που ανακαλύπτουν ένα πτώμα στην παραλία... το οποίο στη συνέχεια εξαφανίζεται. Οι δυο τους αποφασίζουν να αναζητήσουν βοήθεια στο κοντινότερο χωριό, το οποίο κατοικείται α..

11,90€

SHERLOCK HOLMES: Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

1895: ο νέος πελάτης του Σέρλοκ Χολμς, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, ζητά τη βοήθειά του για την εξαφάνιση της γοητευτικής, καλλιεργημένης και εξαιρετικά φιλελεύθερης κόρης του. Ο κύριος Χολμς και ο δόκτωρ Γουάτσον ανακαλύπτουν ότι και η αγνοού-..

15,50€

SHERLOCK HOLMES: ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Αγγλία, 1913. Τα σύννεφα του πολέμου έχουν ήδη αρχίσει να απλώνουν γοργά τη ζοφερή σκιά τους επάνω από τη Γηραιά Ήπειρο. Ολόκληρη η Ευρώπη μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί. Ένα πτώμα ανακαλύπτεται στο ακρωτήριο Μπίτσι Χεντ, αρκετά κοντά..

16,50€

ΑΔΕΛΦΕΣ ΛΙΒΑΝΟΥ

Είχαν τα πάντα. Ήταν όμορφες, έξυπνες, κομψές και πλούσιες.Η Ευγενία και η Τίνα. Παντρεύτηκαν δύο βαθύπλουτους και πανίσχυρους άνδρες, τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο, και πίστεψαν ότι η ζωή τους θα ήταν ιδανική. Έκαναν λάθος.Από τη Νέα Υό..

13,90€

ΑΔΩΝΗΣ: ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Αναστημένος με τους θησαυρούς της προϊσλαμικής ποίησης, το μυστικισμό των σούφι, το ελληνικό πρόσωπο της Ανατολής, βαθύς μελετητής και γνώστης του κόσμου της Δύσης και του πολιτισμού της, στρατευμένος στο όνομα της ελευθερίας και μόνο, ο Άδωνης είναι..

14,90€

ΑΙΓΥΠΤΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Η "Αιγυπτιακή Μυθολογία", μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση, που είναι το δεύτερο βιβλίο της Ντόνα Τζο Νάπολι για την αιγυπτιακή μυθολογία μετά το Lights on the Nile, προσφέρει μια περιπλάνηση στη χώρα του Νείλου που γέννησε τον πανίσχυρο θεό ήλιο Ρα, ..

22,00€

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Παρά την "ακάθιστη" έρευνα, πέπλο αινίγματος εξακολουθεί να καλύπτει τον ποιητή και την εποχή σύνθεσης του Ακάθιστου ύμνου. Θα φανεί παράξενο, αλλά ούτε για το ίδιο το κείμενο, που θα νόμιζε κανείς ότι το ξέρουμε καλά, δεν είμαστε βέβαιοι, καθώς συχν..

12,72€

ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ

Ένα τυπικό προάστιο κοντά στο δάσος των Μικρών Κρεμασμένων. Μια ασυνήθιστη οικογένεια: ένας σιωπηλός και βίαιος πατέρας, κυνηγός άγριων θηραμάτων που τα εκθέτει σε ειδικό δωμάτιο· μια απούσα, φοβισμένη και υποταγμένη μητέρα, που ασχολείται μόνο με το..

13,90€

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

Με αφετηρία τον Κρατύλο και τον Αριστοτέλη, περνώντας από τον Αυγουστίνο και τον Pierce και φθάνοντας στον Wilkins και τον Beck, συντάχθηκαν τα δοκίμια περί ιστορικών μελετών του σημείου και της ερμηνείας. Με πρότυπα το δέντρο και τον λαβύρινθο ο συγ..

19,90€

ΒΑΛΕΡΙΑ (1): ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΕΡΙΑ

Η Βαλέρια είναι μια συγγραφέας σε κρίση, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Έχοντας ήδη εγκαταλείψει τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στη συγγραφή, διαπιστώνει με τρόμο την πλήρη απουσία έμπνευσης που τη βασανίζει, ενώ την ίδια στ..

16,50€

ΒΙΒΛΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

Τον Θανάση ∆ήµου, απ’ όσο θυµάµαι, τον συνάντησα µάλλον ως παιδί-θαύµα σε κάποιο βιβλικό επεισόδιο να υποδύεται τον ανιψιό του εξαρτώµενου από την ιδιότυπη περµανάντ του Σαµψών ζωγραφίζοντας την κυρία ∆αλιδά πριν του κόψει τα µαλλιά αλά γκαρσόν. Αυτό..

13,90€

ΒΙΟΣ ΒΙΑΣ

Ξύπνησα ξημερώματα «δαρμένη» από τα ίδια παράξενα όνειρα! Κουκουλώθηκα με το πάπλωμα! Να κρυφτώ! Να ξεφύγω! Από τα όνειρα; Ή από την πραγματικότητα; Έσφιξα τα δόντια! Έπρεπε να τελειώνω με το χρόνιο παραμύθιασμα! Με λίγα λόγια, απαίτησα από τον εαυτό..

13,90€

ΒΡΕΣ ΜΕ

..

14,90€

ΒΡΕΣ ΜΕ

Πριν από πέντε χρόνια, μέσα στη νύχτα, η Ρόζα προχώρησε προς την προβλήτα, κοίταξε τα φουρτουνιασμένα νερά και πήδηξε. Ήταν αριστούχος φοιτήτρια του Κέιμπριτζ και είχε μόλις χάσει τον πατέρα της. Ο θάνατός της ήταν τραγικός, αλλά όχι αναπάντεχος.Είνα..

14,90€

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΝΤΖΑ

Είστε έτοιμοι για περιπέτεια; Για σκανταλιές; Μήπως για σάντουιτς;Ακολουθήστε έναν πανέξυπνο νίντζα, ο οποίος είναι πρόθυμος να μοιραστεί τη μέρα του (αλλά όχι το φαγητό του) με τους φανατικούς φίλους της τηλεοπτικής σειράς σε όλο τον κόσμο...

9,90€

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Ο 20ός αιώνας χαρακτηρίστηκε ως «ο αιώνας των δικαιωμάτων του ανθρώπου», και η Διακήρυξή τους αποτέλεσε το σημαντικότερο πολιτιστικό επίτευγμα όλων των εποχών. Στην Οικουμενική Διακήρυξη, μεταξύ άλλων, τονίζεται: «Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στη..

0,01€

ΓΚΡΑΝ ΠΑΡΙ

Ένα ευνουχισμένο πτώμα που ανοίγει τα μάτια του την ώρα της νεκροψίας. Ένα κινητό τηλέφωνο που κουδουνίζει στο σώμα ενός νεαρού ναρκομανούς που πέθανε από ανεξήγητα εγκαύματα. Παρά τη μακροχρόνια θητεία του στην περιοχή του Σεν-Σαν-Ντενί, ο αστυνόμος..

15,50€

ΓΛΩΣΣΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Β' ΤΕΥΧΟΣ

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές, Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το δεύτερο τεύχος για το γλωσσικό μάθημα της Ε΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, με στόχο να αναδείξει την κλίση καθενός και να ..

12,72€

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Η Γουέντυ είναι τραγουδίστρια της κάντρυ. Ο Τζέραρντ είναι άνεργος, αλλά έτσι του αρέσει. Ζουν στο Σηάτλ, αλλά δεν είναι ευτυχισμένοι κι όλο καβγαδίζουν. Η Γουέντυ φεύγει για περιοδεία στην Αλάσκα. Του γράφει γράμματα, εκείνος όμως δεν απαντάει: έχει..

7,61€

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥΠΑ!

Δεν θέλω σούπα!Μια εικονογραφημένη ιστορία για το νήπιο και ένας οδηγός για σας: πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας στις μικρές μεγάλες προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας.Όλα είναι έτοιμα για την πρόκληση του φαγητού: το τραπέζι είναι στρωμένο με πολλά κα..

10,90€

ΔΕΝ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΙΑ!

..

1,00€

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ

Στίχοι που έχουν το βάρος χρησμού, λέξεις που ηχούν σαν πυκνές σταγόνες βροχής είναι η ποίηση της Κικής Δημουλά. Μια απλή, ανεπιτήδευτη ποιητική φωνή, μια γνήσια ανθρώπινη φωνή, πικραμένη και σύγχρονη. Αφετηρία της έμπνευσής της η καθημερινότητα και ..

10,14€

ΔΟΞΑ

Ο Μάρτιν Εντελβάις, ένας νεαρός Ρώσος με ρομαντική ψυχή αλλά χωρίς σκοπό στη ζωή, αναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. Η μητέρα του, μια αυστηρή αλλά στοργική αριστοκράτισσα, τον στέλνει να σπουδάσει στην Αγγλία..

14,90€

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Είναι ώρα για ύπνο!Μια εικονογραφημένη ιστορία για το νήπιο και ένας οδηγός για σας: πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας στις μικρές μεγάλες προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας.Όλα είναι έτοιμα για την πρόκληση "κοιμάμαι στο δικό μου κρεβάτι": ένα υπέροχο κ..

10,90€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από έναν από τους πλέον ειδικούς επιστήμονες του χώρου της εφαρμογής της ύπνωσης στην ψυχολογία και στην ιατρική, και εστιάζεται σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν και πολύ παρεξηγημένο στη χώρα μας θέμα: την κλινική ύ..

13,70€

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!

..

3,00€

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Από τον παντοδύναμο Δία, τον βασιλιά των θεών του Ολύμπου, μέχρι τη σαγηνευτική Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, οι ιστορίες αυτού του εντυπωσιακού βιβλίου δεν παύουν ποτέ να μας μαγεύουν. Οι γεμάτες λυρισμό αφηγήσεις μάς ταξιδεύουν στη χ..

23,90€

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας του, ο υπαστυνόμος Μάιλο Στέρτζις, από το Αστυνομικό Τμήμα του Δυτικού Λος Άντζελες, ξέρει ότι οι γνώσεις και οι ικανότητές του δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσει τα πάντα. Γι’ αυτό χρειάζεται το ταλέντο του διακεκριμένο..

16,50€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 218 (6 Σελ.)