Ιπτάμενο Κάστρο


ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ, Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΕΛΑΣ

Ένας... μύγος λαίμαργος και σκανδαλιάρης, ο Γουλιέλμος, πετάει παντού και ζει απίστευτες και ονειρικές λιχουδοπεριπέτειες! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)..

8,00€

ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης και η Χριστίνα είναι οι δημιουργοί της ηλεκτρονικής εφηβικής εφημερίδας Δέλτα Χι. Μια μέρα ο προγραμματιστής φίλος τους Μπακ τους εκμυστηρεύεται ένα παλιό οικογενειακό μυστικό, τους παραδίδει για φύλαξη ένα παράξενο, αρχαίο αντικείμενο και..

8,50€

Η ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΠΟΣΑ ΝΟΒΑ

Αν πίσω από κάθε τραγούδι - όπως λένε - κρύβεται μια ιστορία, τότε, πίσω από την "ερωτευμένη μπόσα νόβα" κρύβεται η πιο όμορφη και η πιο παράξενη ιστορία αγάπης. Μια μικρή κάμπια χορεύοντας ανέμελη την μπόσα νόβα της στα καταπράσινα φύλλα ενός ψηλού ..

7,96€

Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ

Μια παλιά κούπα, ένας αρχαίος ναός, ένα χαμένο νόμισμα, μια παράξενη βίλα, ένας άνθρωπος από το παρελθόν και μια παρέα παιδιών σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, δράση και ανατροπέςΗ Αντιγόνη και ο μεγαλύτερος αδερφός της ο Δημήτρης παραθερίζουν για πρώ..

9,95€

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑ!

Η βδομάδα έχει εφτά πολύ άταχτα παιδιά Κάθε μέρα τα φροντίζει τ`αγαπάει, τα νανουρίζει Μα αυτά με τη σειρά τους έχουν τα προβλήματά τους κι όλα τους τα μυστικά τους. Είναι εδώ γραμμένα όλα κολλημένα με μπλε κόλλα. Για να γίνουν οι συστάσεις και να μ..

9,95€

ΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ/ΕΚΤΩΡ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ

Ο Λάκης ο κουνελάκης: Ένα κουνελάκι παραμελημένο και περιθωριοποιημένο, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι μαύρο και άσχημο, αποφασίζει να φύγει μακριά από το "λευκό" του περιβάλλον, για να αναζητήσει αλλού την ευτυχία. Μένοντας μόνο, συνειδ..

8,62€

ΝΟΛΑΙΔΕΡΣ

Φόβος και αναταραχή επικρατούν στα βασίλεια της Έστερ. Ο δαιμονικός άρχοντας Λέρεμοθ στέλνει τον πανίσχυρο στρατό του να συγκεντρώσει και να φέρει κάθε αγόρι και κορίτσι έως 12 ετών με σκοπό να τα θυσιάσει στο τέρας Τίκενοτ. Κι ενώ όλα φαίνονται αναπ..

10,00€

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΛΤΑΖΑΡ

Μια καμήλα, η Χαλιμά, παίρνει από το ορφανοτροφείο της πόλης τον μικρό Βαλτάζαρ και τον οδηγεί μακριά, στον Άγιο Βασίλη. Σε αυτό το ταξίδι ο μικρός Βαλτάζαρ θα γνωρίσει τον merry christmouse, θα επισκεφθεί το χωριό με τους χίλιους βασιλιάδες και το λ..

9,95€

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

Η δυνατή βροχή που μπαίνει μέσα από το ξεχασμένο ανοιχτό παράθυρο ενός μουσείου καταστρέφει ένα μικρό αφρικάνικο χωριό σε έναν πίνακα. Οι λιγοστοί κάτοικοι που κατορθώνουν να σωθούν - φτιάχνοντας με τα διαλυμένα χρώματα σκάλες στον τοίχο ή πετώντας μ..

7,96€

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ

Σε μια μικρή παραλιακή πόλη, το ψυγείο ενός περιπτέρου φέρνει ένα παγωτό διαφορετικό. Ένα παγωτό που κάνει μεγάλους και μικρούς να σχηματίζουν ουρές για να το αγοράσουν/δοκιμάσουν Πέντε παιδιά, ένας αστροναύτης, μία αρκούδα και ένα τέρας θα ζήσουν..

7,97€

ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Αν κοιτάξετε γύρω σας, δύσκολα θα βρείτε μπλε τριαντάφυλλα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο όμως να τα ονειρευτείτε. Το μπλε τριαντάφυλλο της ιστορίας μας το συνάντησα τη μέρα που αποφάσισα πως το μπλε θα είναι το χρώμα της μαγείας του κόσμου. Μιας μαγείας..

9,95€

ΓΑΤΟΠΟΝΤΙΚΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥCATΟΙΚΙΑ

Τί γίνεται όταν μια πολυκατοικία την διεκδικούν γάτες και ποντίκια; Οι μεν γάτες για να την κάνουν πολυcatοικία οι δε ποντικοί για να την κάνουν ποντικατοικία; Τι γίνεται; Απλά, γίνεται ποντιcatοικία!!Η "Γατοποντικομαχία στην πολυcatοικία" βασίζεται ..

8,46€

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΝΕΖΑ

Είμαι σίγουρη ότι στη ζωή σας έχετε δει πολλές κόκκινες πινέζες. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρη ότι έχετε ακούσει τις ιστορίες τους. Την κόκκινη πινέζα του βιβλίου μας τη γνώρισα το απόγευμα που αποφάσισα πως το κόκκινο θα είναι το χρώμα της οικογενε..

9,95€

Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)