Ισηγορία


SURREAL TABOO

Μια γη αέναα συστραμμένων αυλακώσεων, που από ψηλά θυμίζει δακτυλικό αποτύπωμα ανθρώπου...Η μοναδικότητα ενός δακτυλικού αποτυπώματος οφείλεται στο ανεπανάληπτο δερματογλυφικό ενός δακτύλου. Το δερματογλυφικό ως γενική σχεδιαστική δομή -τόξο, ελατοει..

6,36€

ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

..

12,00€

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

Ένα βιβλίο ύμνος στον έρωτα, τη συντροφικότητα και το θεσμό της οικογένειαςΣτο έργο ο συγγραφέας αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού, του Μιχάλη και της Άννας, που έμεινε ο ένας στο πλευρό του άλλου για 45 ολόκληρα χρόνια αλλά δυστυχώς η ζωή..

13,00€

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 1870-2015

Θα θυμάστε τι έλεγαν οι Πυθαγόρειοι "Να τα έχετε όλοι όλα" -Γιατί το έλεγαν; Τι ήξεραν το οποίο οι σημερινοί αγνοούν-, αλλά και πολλοί θα γνωρίζετε τις λέξεις Αλληλοβοήθεια, Συνάνθρωπος, Ισομοιρία, Ισοκτημοσύνη και Ισηγορία. Αυτά είναι η Αναρχία και ..

18,00€

ΚΑΡΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1827-1829

Βιβλίο συμβολαίων μεταξύ ζώντων του νοταρίου Καρυάς Θεόδωρου Π. Κατωπόδη 1827-28 με συμπληρωματικές σημειώσεις και αναφορές από το νοταριακό βιβλίο τού Κωνσταντίνου Ν. Σταύρακα, το βιβλίο του Θεόδωρου Κατωπόδη και του Θεόδωρου Θερμού...

17,00€

ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ

Αναμνήσεις, σκέψεις σκοτώνουν κάθε τι καθώς σκορπίζονται σε παράξενους σκοτεινούς τόπους, όπου τα σώματα έχουν ξυραφένια καλύμματα έρωτα.Το μίσος είναι απέραντο,όμοιο με δύναμη αγάπηςη οποία δεν ολοκληρώνεται.Δεν θα χαθούμε είπε ο Θεός-αν θυμάμαι καλ..

10,60€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)