Ωμέγα


ΑΛΗΘΙΝΗ STAR

Η Τζένη, ξανθιά, σέξι και φιλόδοξη τηλεπαρουσιάστρια κινδυνεύει να χάσει την πετυχημένη της εκπομπή επειδή ο άντρας της τα έφτιαξε με άλλη -και επειδή ο άντρας της τυχαίνει να είναι διευθυντής καναλιού. Στην μάχη της ακροαματικότητας όλα επιτρέποντα..

15,29€

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Ο αυθάδης Τζορτζ, ο μοναδικός ΜακΡόναλντ και ο πανέξυπνος Γουίλι: όταν οι τρεις υπέροχοι φίλοι ξεκινούν για να βρουν πετρέλαιο, όλοι οι άντρες τρέμουν και όλες οι γυναίκες ανυπομονούν να... ευθυμήσουν! Για οποιαδήποτε ομοιότητα ή συσχετισμό με πρόσω..

8,01€

ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ

Ο μικρός Άχμπαρ μπήκε κρυφά στην κιβωτό του Νώε για να σωθεί από τη βιβλική καταστροφή. Παρακολουθήστε τις περιπέτειές του, καθώς γνωρίζει τους άλλους επιβάτες της κιβωτού που παλεύουν με τα άγρια κύματα. Θα καταφέρει άραγε ο Άχμπαρ να σωθεί, αλλά κα..

14,19€

ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ (ΩΜΕΓΑ)

Θέλεις να έρθεις στη δική μας φάρμα; Αν τραβήξεις τους μαγικούς πίνακες θα συναντήσεις τα αγαπημένα σου ζωάκια! Τι τρώει η κότα; Θα μπορέσεις να βρεις το μικροσκοπικό σκουληκάκι; Ένα βιβλίο με πολλές εκπλήξεις!!..

7,61€

ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

Αυτή είναι η μαρτυρία ενός Έλληνα που ταξίδεψε μέχρι τα βάραθρα της χιτλερικής κόλασης και κατάφερε να επιστρέψει για να μας διηγηθεί όλα όσα κανείς στον κόσμο δεν θα ΄πρεπε να ζήσει... Ο γιάννης Γκούτας απάχθηκε τον Αύγουστο του 1944 από τα γερμανι..

17,19€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)