Ωρίων


Α-Β 1-2, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Η Α' Δημοτικού αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού καθώς θέτονται οι βάσεις της μετέπειτα μαθητικής του ζωής. Έτσι το βιβλίο Α-Β, 1-2 φύλλα εργασίας που προετοιμάζουν το παιδί για το Δημοτικό σχολείο, έχει σαν στόχο την εμπλοκή του παιδιού στη διαδ..

12,20€

Α-Β 1-2, ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ

Το βιβλίο "Α-Β 1-2, φύλλα εργασίας για τα προνήπια" στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών του Νηπιαγωγείου που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν δημιουρ..

10,65€

Α-Β 1-2, ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Το βιβλίο "Α-Β 1-2, φύλλα εργασίας για τον Παιδικό Σταθμό" στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Αναφέρεται στην ηλικία των 3-4 χρονών και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδ..

10,65€

Α-Β, 1-2 ΝΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

To βιβλίο Α-Β 1-2 Να, το πρώτο µου βιβλίο, φύλλα εργασίας για παιδιά ηλικίας 2+ στηρίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά των αντιληπτικών και αναπτυξιακών δεξιοτήτων που διέπουν αυτή την ηλικία και τα οποία κατακτώνται από τα παιδιά με πολύ γρήγορους ρ..

8,00€

Α-Β, 1-2 ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το βιβλίο "Α-Β, 1-2 πάω στο Νηπιαγωγείο" απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών του Νηπιαγωγείου που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδ..

12,78€

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ

Πολλές ιδέες για κατασκευές που παραπέμπουν στην ανακύκλωση του χαρτιού, θα βρείτε στις πολύχρωμες σελίδες αυτού του βιβλίου. Φασουλήδες, φεγγαράκια, γάτοι, στεφάνια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, σουπλά, κλόουν, και πολλές άλλες παραστάσεις ξεπηδούν κα..

12,72€

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ 1-5 (ΩΡΙΩΝ)

..

78,48€

ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΤΟΜΟΣ: 1

Ο Δάσκαλος που ονειρευόμαστε Το ξεκλείδωμα του ονείρου είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά. Πρέπει να περάσει από την ψυχή και την καρδιά, να σκαλώσει στον νου, να βασανιστεί ώσπου να γίνει ιδέα και έπειτα να βγει σαν λόγος, σαν γραφή στον κόσμο έξω. Κάπω..

10,00€

ΑΣΤΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, και όχι μόνο για το δέντρο. Το αστέρι των Χριστουγέννων μπορεί να διακοσμήσει τα παράθυρά σας, τους τοίχους σας ή ακόμα και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. H Brigitte Freund, χρησιμοποιεί για τις εντυπωσιακές της κατασκευ..

10,00€

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΟΝΤΟΥΛΕ ΧΑΡΤΟΝΙ (ΩΡΙΩΝ)

Πανεύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Οι απλές φόρμες και τα σχέδια είναι ό,τι πρέπει, για να μπορούν τα παιδιά, με τα μικρά χεράκια τους, να συμμετέχουν στις κατασκευές. Ανάμεσα στις ποικιλόμορφες ιδέες θα βρείτε καρτούλες για δώρα, χριστουγεννι..

9,13€

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ

Ιστορία δεν είναι μόνο η καταγραφή ιστορικών γεγονότων σε χοντρά βιβλία, οι χρονολογίες και οι επέτειοι. Είναι μια φωνή που ξεπερνάει τους αιώνες και φτάνει αναλλοίωτη ως το σήμερα, αφού εντοπίζεται στην καθημερινότητα μας. Αποφθέγματα, αξιωματικές ρ..

20,00€

ΔΑΚΤΥΛΟΚΟΥΚΛΕΣ

Με αυτές τις αστείες δακτυλόκουκλες η διασκέδαση αρχίζει ήδη κατασκευάζοντάς τις. Ο μικρός μάγειρας, ο χαρούμενος κλόουν ή ο χαρούμενος πιγκουίνος, κατασκευάζονται πάρα πολύ εύκολα, με τη βοήθεια του πατρόν και υπόσχονται να διασκεδάσουν την οικογένε..

8,00€

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ. 12 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Είναι κοινή η πεποίθηση πως το μεγάλωμα των παιδιών είναι πολύ σημαντικό για κάθε γονιό. Επίσης, είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια βιβλιογραφία έχει εμπλουτιστεί με πλήθος βιβλίων, που έχουν γραφτεί από ειδικούς, οι οποίοι προτείνουν μ..

12,72€

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙ

Με οδηγίες προσαρμοσμένες στην παιδική αντίληψη, όπως "ένα κομμάτι ζύμη σε μέγεθος μήλου για τον χαρταετό" ή "ένα κομμάτι ζύμης σαν κεράσι για τα λουλούδια", μπορούν και τα πιο μικρά παιδιά να βοηθήσουν στην κατασκευή διαφόρων σχημάτων από ζύμη και ν..

10,00€

ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

..

11,87€

ΔΩΡΑΚΙΑ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

..

8,22€

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ( PLUS DVD PLUS ΦΙΓΟΥΡΕΣ)

Το δεύτερο βιβλίο του Καραγκιόζη βγήκε μετά από την απήχηση που είχε το πρώτο σε μικρούς και μεγάλους. Σ' αυτή τη συλλογή διάλεξα να βάλω εκτός από παραδοσιακά έργα του Καραγκιόζη και κάποια που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, όπως το «Ο Καραγκιό..

15,00€

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ( PLUS DVD PLUS ΦΙΓΟΥΡΕΣ)

Το δεύτερο βιβλίο του Καραγκιόζη βγήκε μετά από την απήχηση που είχε το πρώτο σε μικρούς και μεγάλους. Σ' αυτή τη συλλογή διάλεξα να βάλω εκτός από παραδοσιακά έργα του Καραγκιόζη και κάποια που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, όπως το «Ο Καραγκιό..

13,50€

ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ

Ένα βιβλίο γεμάτο ευχές και λόγια κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις της καθημερινής μας ζωής.Ένα βιβλίο που σας βοηθά να γράψετε τις κάρτες σας και να συμπληρώσετε τα δώρα σας.Ένα βιβλίο με τρυφερότητα και χιούμορ.Ένα βιβλίο χρήσιμο σε όλους!..

14,00€

ΕΦΗΒΕΙΑ. ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚ

Η περίοδος της εφηβείας είναι κατά γενική ομολογία μια από τις πιο δύσκολες στην ανάπτυξη ενός παιδιού, αλλά και η πλέον αγχώδης από την πλευρά των γονέων. Οι έφηβοι στον 21ο αιώνα έχουν τις δικές τους ανάγκες και τα ανάλογα προβλήματα, και αντίστοι..

16,00€

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν σταματά να μας εμπνέει…Με φόντο τους θεούς του Ολύμπου κι έχοντας στον νου τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, οι συγγραφείς της σειράς παιδικών διηγημάτων «Ιστορίες από τον Όλυμπο» δημιουργούν σύγχρονες ιστορίες..

6,50€

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ( PLUS CD)

Εικονογράφηση: Αγγελική ΣελλάΣχεδιασμός - Καλλιτεχνική επιμέλεια βιβλίου: Ιωάννα ΤζοβενήΤυπογραφικές διορθώσεις: Έθελ ΑγγελίδουΑ΄έκδοσηΗ ιστορία της γέννησης του Χριστού με απλά λόγια και ύφος προσαρμοσμένο στη δεκτικότητα των παιδιών προσχολικής και..

9,85€

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΗ ( PLUS CD)

Τι κρύβεται στο μεγάλο μπαούλο της γιαγιάς Αναστασίας; Ποιος κρατάει τον Αντρέα και δεν τον αφήνει να βρει τους φίλους του; Και πώς χορεύει κανείς τον "χορό των χρωμάτων";Ο Άρης και η Έλσα συναντούν τον Ραζ, την Έρικα και τον Αντρέα και περνούν μια κ..

13,50€

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Ένα σμήνος με μέλισσες που πετάνε σ’ έναν ολάνθιστο κήπο. Ένα σαλιγκάρι που κάνει τον ανοιξιάτικο περίπατό του, προβατάκια στο λιβάδι, πασχαλινά λαγουδάκια, ένα στεφάνι από αβγά και άλλες πολλές κατασκευές για κάθε ηλικία. Υπέροχες και πρωτότυπες ιδέ..

9,14€

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ( PLUS CD) (2017)

ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ: Ο AΦΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο KΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟΟ ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΗΛΟ..

11,52€

ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑ(ΧΑΝΗ

Πολλές ιδέες για χειροποίητες ευχετήριες κάρτες με θέμα την άνοιξη, το καλοκαίρι, τη γιορτή της μητέρας και τη γιορτή του πατέρα παρελαύνουν στις πολύχρωμες σελίδες αυτού του βιβλίου. Άλλες πιο απλές στην κατασκευή και άλλες πιο σύνθετες και ευφάντασ..

15,07€

ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ 1, 2, 3, ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Πολλές ιδέες για χειροποίητες κάρτες με θέμα το Πάσχα παρελαύνουν στις πολύχρωμες σελίδες αυτού του βιβλίου. Άλλες πιο απλές στην κατασκευή κι άλλες πιο σύνθετες και ευφάνταστες, όλες όμως με γνώμονα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Χρησιμοποιώντα..

12,72€

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

Μπορεί τις περισσότερες φορές να αρέσει στα παιδιά μας να τσακώνονται, αλλά είναι γεγονός ότι οι τσακωμοί συνήθως είναι εξουθενωτικοί, αντιπαραγωγικοί και συχνά προκαλούν κατάθλιψη. Μια διέξοδος σε αυτό το πρόβλημα προσφέρεται στο παρόν εγχειρίδιο, α..

12,00€

ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ( PLUS CD)

Το βιβλίο αυτό είναι δομημένο σύμφωνα με τις γνωστικές ικανότητες παιδιών 5-6 χρόνων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γονείς όσο και από εκπαιδευτικούς για παιδιά που παρακολουθούν το νηπιαγωγείο.Με οδηγό μια πλούσια θεματολογία σε μορφή έμμετρο..

13,25€

ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ( PLUS CD)

Το βιβλίο αυτό είναι δομημένο σύμφωνα με τις γνωστικές ικανότητες παιδιών 4-5 χρόνων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γονείς όσο και από εκπαιδευτικούς για παιδιά που παρακολουθούν το προνήπιο. Με οδηγό μια πλούσια θεματολογία σε μορφή έμμετρου ..

13,25€

ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ( PLUS CD)

ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΕπιμέλεια: ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΘΕΛ, ΧΩΡΙΑΤΕΛΛΗ ΖΩΗΕικονογράφιση: ΧΩΡΙΑΤΕΛΛΗ ΖΩΗΤο βιβλίο αυτό είναι δομημένο σύμφωνα με τις γνωστικές ικανότητες παιδιών 3-4 χρόνων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γονείς ..

12,80€

ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Το φθινόπωρο είναι μια καλή εποχή για κατασκευές. Ένα ελαφάκι από κάστανα, ένας πιγκουίνος από φυστίκια αράπικα, χελώνες από καρυδότσουφλα, όλα είναι πάρα πολύ εύκολα. Η φύση, μας προσφέρει αμέτρητα υλικά για κατασκευές, που ενθουσιάζουν τα παιδιά...

10,00€

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΙΑ

Στις μέρες μας επικρατεί μεγάλη ανησυχία στους γονείς που έχουν αγόρια. Όπου και να στραφούμε, ακούμε για αγόρια με προβλήματα συμπεριφοράς, με αποτελέσματα οι σύγχρονοι γονείς να αναζητούν τις αιτίες των προβλημάτων και να επιδιώκουν να τα κατανοήσο..

16,00€

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ζούμε σ' έναν κόσμο βίαιων και απότομων αλλαγών, σε μια κοινωνία υπερπληροφόρησης και διαρκούς έντασης. Και σε αυτήν την κοινωνία καλούμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, όπου τις περισσότερες φορές διαπιστώνουμε ότι επηρεάζονται και πιέζονται βαθύτα..

16,96€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 123 (4 Σελ.)