24 γράμματα


05:05

..

10,00€

10 ΦΥΛΛΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ. ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (No 19)

Το παρόν βιβλίο είναι μία έντυπη έγχρωμη αναστατική έκδοση των διαδικτυακών σελίδων που κυκλοφορούν με μέριμνα της Ειδικής Γραμματείας Δασών.Πρόκειται για τα νέου τύπου, φύλλα εξετάσεων υποψηφίων κυνηγών, όπως εκτυπώθηκαν από την ιστοσελίδα του εθνικ..

18,00€

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΗΣΗ, LAWRENCE FERLINGHETTI

Περιεχόμενα:σελ. 15 Ο κόσμος είναι ωραίο μέρος19 Η αλήθεια δεν είναι μυστικό για λίγους21 Ένα σκοτεινό και βουερό χειμώνα στο Παρίσι23 Τον παλιό καιρό ο Πραξιτέλης25 Εκείνος ο συνταξιδιώτης μου στο τραίνο που επέμενε29 Στους πιο μεγάλους πίνακες του ..

16,00€

13 PLUS 1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ

..

13,00€

1821 (No 21)

Η παρούσα ανθολογία είναι μια προσπάθεια να μάθουν οι νεότεροι Έλληνες γεγονότα της Επανάστασης καθώς και άγνωστες πλευρές των ανθρώπων που πολέμησαν ηρωικά θυσιάζοντας τη ζωή τους και τις οικογένειές τους για την ελευθερία της πατρίδας. Να γνωρίσουν..

17,00€

30 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

ΚΡΙΤΗΡΙΑΑθλητισμόςΑλλοτρίωσηΑμεΑΑναλφαβητισμόςΑνθρώπινα ΔικαιώματαΑνθρωπισμόςΒίαΓλώσσαΔημοκρατίαΔιαφήμισηΕθελοντισμόςΕλευθερίαΕπιστήμηΕλλάδα, Ευρώπη, ΚόσμοςΙδιωτική ζωήΚινητό και διαδίκτυοΚλωνοποίησηΛαϊκισμόςΜαζικοποίησηΜεσσιανισμόςΜνημείαΟικογένειαΟ..

20,00€

33 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΟΜΟΣ

33 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΣύμφωνα με τον νέο τρόπο αξιολόγησης..

17,00€

4.48 ΨΥΧΩΣΗ

…Στις 18 Οκτωβρίου 2005, και έχοντας συμπληρωθεί έξι χρόνια από το θάνατό της, η εφημερίδα Guardian δημοσίευσε στη στήλη «Διορθώσεις και Διευκρινίσεις» ένα απολογητικό κείμενο με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από την οικογένεια και τον στενό φιλικό περίγ..

10,00€

41 ΧΑΙΚΟΥ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Απολαύστε μια νέα πνοή στα ελληνικά γράμματα σε μια καλαίσθητη έκδοση.Μια μοναδική συλλογή ποιημάτων41 μικροί ορισμοί των αισθήσεων και της ευαισθησίαςσύγχρονες "νάρκες του άλγους Δοκιμές" στην ελληνική λογοτεχνία..

13,93€

60 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεξέτασης των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας κρίθηκε σκόπιμη η δημιουργία του παρόντος βοηθήματος, το οποίο περιλαμβάνει κριτήρια αξιολόγησης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου τρόπου ε..

25,00€

ANTONELLA ANEDDA: ΠΟΙΗΜΑΤΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΚΡΙΤΙΚΕΣ – ΚΕΙΜΕΝΑ (No 27)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το έργο της σημαντικότερης, ίσως, σύγχρονης ιταλίδας ποιήτριας Αντονέλα Ανέντα (Antonella Anedda). Ο Γιάννης Παππάς έχει μεταφράσει τα κυριότερα ποιήματά της (δίγλωσση έκδοση: ιταλικά – ελληνικά) και συγχρόνως..

22,00€

BARSAAT

Θάλασσα... Έρωτας... Μοναξιά... Ξενιτιά... Νοσταλγία... ΕλπίδαΈνας ατέλειωτος χορός κάτω από τη βροχή."Βαριά νέφη είχαν καλύψει το νυχτερινό ουρανό προμηνύοντας μπόρα δυνατή.Φεύγει αλύπητα ο καιρός και δε θέλω να θαμπώσει μέσα μου η εικόνα σου... είσ..

11,00€

BLOODY SARAH

Τη Σάρα Κέιν μου τη σύστησε μια παλιά φίλη ηθοποιός. Τότε συζητούσαμε γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα για το ανέβασμα ενός θεατρικού έργου. Δίχως να εννοούμε τις δυσκολίες που σιγά-σιγά γίνονται αξεπέραστες, μετεωριζόμαστε ανάμεσα στο "Θάψτε τους Νεκρο..

16,28€

COMIC - ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μια μοναδική, έγχρωμη, μελέτη - λεύκωμα που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ρίζες του ποδοσφαίρου. Να κατανοήσουμε πως συνέπαιρνε το ποδόσφαιρο τους θεατές, πριν από της έλευση της τηλεόρασηςΜία μελέτη που συγκεντρώνει και παρουσιάζει όλα τα αθλη..

22,00€

COVID: Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

[...] Η ανάγκη για την συγγραφή αυτού του βιβλίου γεννήθηκε από όλα αυτά που δυστυχώς συνέβησαν και βιώσαμε όλοι. Επίσης από τη πικρία και τον θυμό που ένοιωσα όταν διεπίστωσα τον καιροσκοπισμό των τόσων "ειδικών" χωρίς να έχουν καμία επιστημονική τε..

15,00€

CUBANACAN

Με έναν αξιωματικό χαρακτήρα, δίχως καμιά δυνατότητα αμφιβολίας ή αμφισβήτησης δεν μπορούμε παρά να δεχτούμε την ακόλουθη πρόταση. Η λογοτεχνική παραγωγή ενός τόπου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία του. Η παρατήρηση της κοινωνικής φαινομενολογί..

16,28€

CUBANACAN

..

16,28€

EMILY DICKINSON

..

10,00€

ETYMO LEX-ICON

..

18,00€

EUGENIO MONTALE: ΠΟΙΗΜΑΤΑ - ΚΕΙΜΕΝΑ

Για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία μια ολοκληρωμένη μελέτη γύρω από το έργο του Eugenio Montale (βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, 1975) με την υπογραφή του Γιάννη Παππά...

25,00€

HAVANA END

Στην Κούβα της μετά εμπάργκο εποχής τίποτα δεν είναι αυτό που ήταν και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.Ο αστυνόμος Εστέβαν Βιγιαφράνκα δεν υποκύπτει στην απειλή τού αφεντικού του να μην ασχοληθεί με έναν περίεργο φόνο. Με καύσιμο τις εκρηκτικές ύλ..

24,00€

HOREX REGINA

Ο Γιώργος Ρουσόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους σχετικά με την φιλοσοφία της επιστήμης, οδηγεί, με την φαντασία του, μια θρυλική μοτοσικλέτα, την Χόρεξ ρεγγίνα, όνομα θρύλος στην προπολεμική και μεταπολεμική Ευρώπη. Μ..

17,00€

KALAMATA A POCKET GUIDE

..

13,00€

KRATIMOKATAVASMA

Τα κείμενα αυτής της συλλογής γράφτηκαν μεταξύ 2005 και 2014 με την μορφή διάσπαρτων αναρτήσεων στο μπλογκ KRATIMOKATAVASMA του Γεράσιμου Μπερεκέτη. Στην παρούσα έκδοση, ο συγγραφέας, τα λεπτολόγησε και τους έδωσε μιαν οριστική μορφή, με σκοπό να κλε..

12,00€

MATHEMATICS FOR INTERNATIONAL BACCALAUREATE (VOLUME 1)

We believe that the present work should help considerably the students to their maths examinations, either for the mathematical competitions as well as in International Baccalaureate mathematical exams.In case you are going to take the IB math Higher..

30,00€

O KΥΡΙΟΣ ΧΙ

Όλα μοιάζουν να βαίνουν καλώς στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Σχεδόν βέβαια πρωταθλήτρια και έτοιμη να σηκώσει το κύπελλο Ελλάδος προς τον Αττικό ουρανό. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όπως άλλωστε και στη ζωή, η βεβαιότητα είναι μια αυταπάτη.Τα -ανεξή..

18,00€

O ΠΑΤΟΥΧΑΣ

Ένα από τα πιο πρωτότυπα έργα της νεοελληνικής μας πεζογραφίας. Λίγα βιβλία μπορούν να αποτυπώσουν την χαρά της ζωής και τον δυναμισμό της νιότης, όπως αποτυπώθηκε στο πρόσωπο τούτου του ιδιαίτερου, στο σώμα και το πνεύμα, εφήβου. Οι πιο γλυκιές κουζ..

16,00€

POEMA DEL CANTE JONDO (No 30)

..

16,00€

PROBLEM SOLVING & SAT MATH

We believe that the present work should help considerably the students to their maths examinations, either for the mathematical competitions as well as in SAT math Level 2 exams.In case you are going to take the SAT math Level 2 examinations, then:1...

18,00€

THE CRY OF THE CHILDREN

..

11,66€

THE CRY OF THE CHILDREN - Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Λίγα λόγια για την Μπράουνινγκ (από την εισαγωγή τυ βιβλίου, του Γιώργου Πρίμπα)Η Elizabeth Barrett Browning (Ελίζαμπεθ Μπάρετ Μπράουνινγκ, 1806 – 1861) ήταν μία από τις σημαντικότερες Βρετανίδες ποιήτριες της Βικτωριανής εποχής. Γεννήθηκε στις 6 Μαρ..

11,66€

THE EPICUREAN POSITION ON MATHEMATICS

In this small book, I provide a comprehensive summary of the discussion on the Epicurean critique of mathematics and in particular of Euclid’s geometry. I examine the methodological critique of the Epicureans on mathematics and I assess whether a "ma..

12,00€

THE HISTORY OF REBETIKO

Μια έκδοση πολυτελείας που ξεπερνά τα όρια του λευκώματος. Μοναδική, υψηλού επιπέδου, digital art εικονογράφηση όχι μόνο των μεγάλων μας λαϊκών συνθετών αλλά και των νεότερων ερμηνευτών μαςΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ για όσους έχουν πάθος με τη λαϊκή μας μουσική, ..

32,00€

THE WASTE LAND (No 21)

Σχεδόν έναν αιώνα από την δημιουργία του, το εμβληματικό ποίημα του μοντερνισμού «The Waste Land», παραμένει μέχρι και σήμερα, ίσως το πιο διαδεδομένο και μελετημένο ποίημα του 20ου αιώνα. Πολυεπίπεδο και αλληγορικό, προερχόμενο από τα προσωπικά αδιέ..

10,00€

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το παρόν βιβλίο σχεδιάστηκε ειδικά για την προετοιμασία των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών στις Πανελλήνιες. Το τεστ στις ξένες γλώσσες χωρίζεται σε τρία μέρη: Α. Κατανόηση Γραπτού Λόγου (30 βαθμοί), Β. Γλωσσική Επίγνωση (30 βαθμοί), Γ. Παρ..

26,00€

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ (No 20)

Ήρωες που ομορφαίνουν την καθημερινότητας, ήρωες που δεν κάνουν τον πόνο τους στεφάνι δόξας (Μπόρχες), ήρωες που ταυτίζονται με τον καθένα μας...

19,00€

ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

Συλλογή διηγημάτων του κορυφαίου λογοτέχνη μας, του "Αγίου των Ελληνικών Γραμμάτων", Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.Περιλαμβάνονται τα διηγήματα:Μία ψυχήΠάσχα ρωμέικοΑποκριάτικη νυχτιάΠατέρα στο σπίτι!Ο ξεπεσμένος δερβίσηςΧωρίς στεφάνιΟι παραπονεμένεςΑπόλαυ..

16,00€

ΑΚΡΟΘΙΝΙΑ

..

12,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 540 (14 Σελ.)