Ανέκδοτον


Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΜΓΔ

Ανάμεικτες αναμνήσεις, αμέτρητες φωτογραφίες, μια στιγμή που ενώνει. Γύρω, πάνω, δίπλα, αγκαλιά με το μεθύσι του έρωτα, ενάντια στη ρουτίνα και τον καθημερινό θάνατο. Ο πόθος για το ταξίδι μας κρατάει ζωντανούς. Η συνέχεια παραμένει πάντα μυστικό... ..

6,00€

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ' ΑΓΡΙΟΥΣ

Μια "φανταστική ιστορία γι' αγρίους". Είναι πράγματι φανταστική; Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα. Ορισμένοι αναγνώστες θα καταλάβουν, βλέποντας ίσως τον εαυτό τους να συμμετέχει ενεργά ή να ταυτίζεται με κάποιον από τους ήρωες του βιβλίου. Άλλοι δε, ί..

10,00€

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΜΓΔ

καθόταν ακίνητος, σκεπασμένος από την ακατάστατη γοητεία που βρίσκεται κρυμμένη στα λόγια που ψυθιρίζει ο άνεμος, προσπαθώντας να αποκρύψει από τη ματιά του το τσίρκο της πόλης, που ξεκίνησε ήδη την παράσταση δίχως να τον περιμένει. Ας είναι...Έτσι κ..

7,42€

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΕΞΥΨΩΝΕΙ.. ΜΓΔ

Το απροσδόκητοΑυτό που έρχεται ξαφνικάαυτό σε γεμίζει ανάσεςΤελικά η ζωή είναι απλώς ένα αστείοΤο μόνο που μπορείς να απολαύσειςείναι το παρόν σουΧάσε το μυαλό σουγια να μπορέσεις να βρεις την καρδιά σουκαι μην ξεχνάς ποτέΗ αγάπη μπορείνα γιατρέψει ό..

6,00€

ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ OVCHA KUPEL

Μέσα σε αυτό το βιβλίο πειλαμβάνονται όλα τα κείμενα που έγραψα σκορπια σε τραίνα, αεροδρόμλα, μπαλκόνια και παραλίες. Χωρίς καμία προφανή συνοχή και θεματική. Ζωγραφικά έργα που δεν εξέθεσα ποτέ. Φωτογραφίες που τράβηξα σε γειτονιές που σύντομα θα π..

10,00€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)