Anima Εκδοτική


50-50

..

10,80€

A TIMELESS TIMEKEEPER

..

12,00€

AMOUR FOU

Η αγάπη προσφέρει τη δυνατότητα για νέες ανακαλύψεις... για καινούριες ιδέες κι απρόβλεπτες καταστάσεις. Διαιωνίζει τη διάσταση της παιδικότητας.Διπλασιάζει το χρόνο... ετοιμάζει τον κόσμο του αύριο... ανοίγει δρόμους στην αληθινή επανάσταση των συνα..

4,88€

DOMINO

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος κρύβεται στους δρόμους της Αθήνας. Σκοτώνει τα θύματά του το ένα μετά το άλλο, ενώ η αστυνομία, μη μπορώντας να βρει στοιχεία για την ταυτότητά του, βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. Κι αν στην αρχή οι δολοφονίες δεν έδε..

16,10€

DOMINO

Κι ενώ η καθημερινότητα δείχνει να έχει βρει ξανά τους ρυθμούς της, μια νέα υπόθεση αναγκάζει τη Λένα και τον υπαστυνόμο Καζάση να ταξιδέψουν μέχρι τα Γιάννενα. Η υπόθεση είναι φαινομενικά απλή, ένα κορίτσι, η Μαρία Ελευθερίου, έχει “εξαφανιστεί” από..

11,18€

IDIOSYNCRASY

..

14,90€

MALORDO ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΤΙ ΧΟΛ

Το Κλάριτι Χολ είναι φαινομενικά μια ήσυχη Αμερικανική επαρχία όπου η ζωή κυλά χωρίς απρόσμενα γεγονότα. Μέχρι που τους επισκέπτεται η Μόρα και τότε όλα ανατρέπονται.Πως μπλέκουν ένας πανεπιστημιακός καθηγητής θεολογίας, μια πράκτορας του Εφ Μπι Αϊ, ..

13,93€

ΑΝΑΤΙΔΟΦΟΒΙΑ

Ένας καταξιωμένος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Τριαντάφυλλος Σγκάφας, γυρίζει μετά από πολλά χρόνια στην γενέτηρά του την Καστοριά για να βρεθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή στο μάτι του κυκλώνα μιας σειράς δολοφονιών. Την επόμενη μέρα των Φώ..

11,44€

ΑΥΛΗ ΘΛΙΨΗ

..

10,95€

ΒΑΒΕΛ

..

11,84€

ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

..

16,60€

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΕΡΑΝΤΖΙ

Η ηρωίδα απέναντι από συμβάντα, εντολές και κρυμμένες ενοχές σε περιτύλιγμα στάχτης από θυμούς παμπάλαιους! Αντιμέτωπη με μια ανίατη αρρώστια στα σαράντα της χρόνια, σε χείμαρρους αλλοτινής οργής και κάτω από θλιμμένες μαρκίζες αναζητά τον εαυτό της...

13,93€

ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΡΙΚΟ

Μπορείς να ζεις είκοσι τρία χρόνια ως αέρας; Να σε αποκλείουν συνεχώς από τον δικό σου κόσμο γιατί είσαι διαφορετικός; Η σκληρή μοίρα καταδιώκει τον Αντέμ από τη στιγμή που γεννήθηκε κι εκείνος καλείται απελπισμένα να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο κόσμο..

7,86€

ΕΛΙΦ

Η πορεία και οι διαπροσωπικές σχέσεις μιας οικογένειας μέσα σε ένα ιστορικό πλαίσιο που ξεκινά από τη Σμύρνη του 1919 και φτάνει μέχρι την Αθήνα του '45. Έρωτες, φαντασία και μαγεία μέσα σε δύο μεγάλες καταστροφές που συγκλόνισαν το ελληνικό Έθνος, τ..

16,00€

ΕΛΙΦ

..

9,86€

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ

Και τότε το βλέπω καθαρά... Τι σημασία έχει αν έπεσα μες στα νερά, αν μου βραχήκαν τα φτερά και δεν υπάρχει άλλο πια η πολύχρωμή μου ομορφιά; Αρκεί άραγε ένα στραβοπάτημα και μια βουτιά στο νερό για να χαθεί η ομορφιά; Και αν χαθεί, τελικά τι είναι α..

6,87€

ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΑΣ

..

9,80€

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ

Τρεις ιστορίες: Τρεις διαστάσεις μιας κοινής πραγματικότητας. Έξι ήρωες που πορεύονται με γνώμονα την τύχη. Μια νύχτα σε ένα motel και όλα μπορούν να ανατραπούν. Μήπως τελικά η φαντασία δημιουργεί την πραγματικότητα; Μήπως τύχη είναι η δικαιολογ..

15,83€

ΖΑΚ Ο ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ

Ο Ζακ είναι ο καλύτερος καπνοδοχοκαθαριστής, το μόνο πρόβλημα είναι πως είναι κοντός στη χώρα των ψηλών ανθρώπων. Μήπως τελικά δεν ανήκει εκεί; Η περιπέτεια ξεκινά λοιπόν όταν αποφασίζει να ταξιδέψει ως την άκρη του ουράνιου τόξου...

11,70€

ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΥΝ ΑΠΤΕΡΟΝ

Οδηγίες χρήσης"Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί όταν περπατάμε στο δρόμο, όταν πίνουμε κάπου καφέ ή όταν βρισκόμαστε μποτιλιαρισμένοι στην κίνηση τι μπορεί να σκέφτεται ο απέναντί μας; Τι μπορεί να τον απασχολεί, τι προβλήματα έχει και πόσες φορές έχου..

10,99€

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΣΙΑΣ

Η ημέρα της ανεξαρτησίας μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή για οποιονδήποτε λόγο σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι από την μάχη μεταξύ καλού και κακού που γίνεται μέσα του, στο τέλος της ημέρας να βγάζει θετικό πρόσημο...

12,84€

Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΕΥΧΗ

Η Νεφέλη με μια ευχή θέλησε να αλλάξει τη ζωή της. Νόμιζε πως κάθε αλλαγή είναι μόνο για το καλύτερο. Γρήγορα κατάλαβε πως πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε, γιατί για κάθε τι που μας προσφέρεται μπορεί κάτι άλλο να χάσουμε, κάτι το οποίο ήταν τόσο σ..

12,00€

Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Στιγμή δεν σκέφτηκε, ότι ο αρχιμανδρίτης μπορεί να έλειπε από το στούντιό του και να είχε ξεχάσει να κλειδώσει. Το σώμα του τον τράβηξε μηχανικά προς το πατάρι. Έφτασε στο κεφαλόσκαλο. Ήταν εκεί, όπως ο εσταυρωμένος, καρφωμένος χειροπόδαρα στην άσπρη..

12,42€

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η πρώτη συλλογή θεατρικών έργων της Anima Εκδοτικής με έξι θεατρικά μονόπρακτα από τις συγγραφείς Μαρία Μπούρλη, Άννα Ραζή και Ανδριάνα Μουρελάτου. Ο τίτλος της συλλογής "Η Συνάντηση" αντιπροσωπεύει την επαφή των σωμάτων αλλά και των ψυχών. Κάποιες φ..

12,90€

Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Ο Τζέικ, μαθητής λυκείου, πολλά υποσχόμενος παίκτης του μπέιζμπολ, και ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια, ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Η ζωή του αλλάζει, όταν ο καθηγητής της κοινωνιολογίας στο σχολείο, ζητά από τους μαθητές του να κάνουν μια εργασία για έν..

12,84€

ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ποιοι είμαστε τελικά; Πόσα γνωρίζουμε για τη ζωή μας... για το εαυτό μας. Οι μνήμες μας τελικά είναι επιλεκτικές; Ορίζουν ζωές και χτίζουν συρματοπλέγματα ενάντια στο χρόνο; Σε όλα αυτά που ζήσαμε αλλά ποτέ δεν μάθαμε. Ή τελικά είναι όλα στημένα. Ένα..

15,83€

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

..

11,61€

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ

Το αυτοκινητικό ατύχημα ενός κοριτσιού και το σύντομο ταξίδι της σε έναν άλλο κόσμο, θα επιτρέψουν σε γεγονότα τα οποία θα την κάνουν να ταλαντευτεί ανάμεσα στη λογική και τη τρέλα να εισχωρήσουν στη ζωή της. Θα την αναγκάσουν να πάρει αποφάσεις πέρα..

16,92€

ΚΡΥΦΗ ΑΝΟΙΞΗ

..

16,60€

ΛΕΥΚΟ ΜΕΤΑΞΙ

27 Μαΐου 2017. Άνδρος. Ο ξαφνικός θάνατος του Χαρίλαου Ισαρη ανατρέπει την φαινομενικά ήσυχη ζωή της οικογένειάς του. Η γυναίκα του Ελένη, ο γιος του Αλεξανδρής και η κόρη του Μυρτώ έρχονται αντιμέτωποι με καλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος διαγρά..

17,60€

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Χιούμορ, δράση, μυστήριο, έρωτας κι όλα αυτά σε μια πολιτεία της Αμερικής. Ένα στοίχημα είναι η αρχή, κινητήριος δύναμη: η δίψα για το εύκολο χρήμα, και η παρέα πέντε φιλόδοξων νεαρών μπλέκεται σε μια περιπέτεια που αγγίζει τα όρια της φαντασίας...

8,00€

ΜΑΡΙ

Το Παρίσι δεν είναι μόνο μια πόλη γεμάτη φως και μαγεία, κρύβει και μυστήριο. Πότε βρέθηκε στο διαμέρισμα της Μονμάρτρης η Μαρί; Ποια η σχέση της με την νεαρή γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Η αστυνομία του Παρι..

11,20€

ΜΑΡΙ

Το Παρίσι δεν είναι μόνο μια πόλη γεμάτη φως και μαγεία, κρύβει και μυστήριο. Πότε βρέθηκε στο διαμέρισμα της Μονμάρτρης η Μαρί; Ποια η σχέση της με την νεαρή γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Η αστυνομία του Παρι..

7,19€

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

..

16,92€

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ

Τελικά, κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο έναν!Συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει ο αστυνόμος Σταύρος Αλεξίου, όταν καλείται να λύσει το γρίφο μιας άγριας δολοφονίας στο άλσος Βεΐκου.Σατανιστική τελετή; Έγκλημα πάθους; Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;Ξετυλίγοντα..

12,42€

ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Σειρά δώδεκα διηγημάτων με κεντρικό θέμα τον χειμώνα, είτε αυτός είναι κυριολεκτικός είτε είναι μια μεταφορική προσέγγιση του...

12,00€

ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΞΕ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ

Τα παιδιά βλέπουν καλύτερα τον κόσμο μας από τους μεγάλους, γιατί τον παρατηρούν με την καρδιά και τα μάτια της φαντασίας. Η δική μας αλήθεια δεν τους φτάνει. Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε κι εμείς με τα δικά τους μάτια;..

10,90€

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Αρκετά χρόνια μετά το Κλάριτι Χολ, η Μάρτζι Μακ Ίαν, φαίνεται να συνεχίζει πια, ήρεμη τη ζωή της, μακριά από την παράνοια της Χίλαρι Γούντκραφτ και ό,τι της προκάλεσε. Μακριά ακόμα κι από τον αγαπημένο της Φιλίπ. Μπορεί όμως πραγματικά να απομακρυνθε..

15,90€

ΟΥΔΕΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ

Τη νύχτα, μετά τις εκλογές της βίας και νοθείας του 1961, η μεγαλοαστή αδελφή ενός δεξιού βουλευτή κι ένας αριστερός μαιευτήρας παίζουν ένα αδίστακτο παιχνίδι, που μένει κρυφό. Οδύνη και πόνος, ψέμα και συμφέρον, εξουσία και ανάγκη, έρωτας και προδοσ..

14,83€

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΦΟΝΩΝ

Νέα Φιλαδέλφεια 1982, ενώ όλα κυλούν ήρεμα και μονότονα στην αναπτυσσόμενη πόλη των προσφύγων της Μικράς Ασίας, ένας μαθητής γυμνασίου βρίσκεται δολοφονημένος. Ο τρόμος και η αγωνία έχει σκιάσει την περιοχή, λίγες μέρες πριν τη γιορτή της 25ης Μαρτίο..

12,42€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 67 (2 Σελ.)