Bookstars - Γιωγγαράς


10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό, να βοηθήσει τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου στην τελική του επανάληψη πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις, να οργανώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται και να τις προσαρμόσει στο πνεύμα των θεμάτων. Όρια / Ευθείες (Εφα..

13,00€

1000 PLUS 1 ΦΡΑΣΕΙΣ

- Η απόλυτη παράνοια είναι απόλυτη αντίληψη.- Κανένας δεν είναι τέλειος, μέχρι να τον ερωτευτείς.- Στο σκοτάδι δεν είμαστε αυτό που φαινόμαστε, αλλά αυτό που νοιώθουμε...

11,00€

13 ΜΗΝΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ

Η Ευγενία μετακομίζει με την οικογένειά της στην Αντίς Αμπέμπα, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας. Η ζωή της αλλάζει. Κάνει ταξίδια, γνωρίζει τους ντόπιους κι ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο στην πόλη με τους 13 μήνες ηλιοφάνειας...Μια ιστορία για μικρούς και ..

9,00€

2008 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διαβάστε τα κυριότερα γεγονότα του 2008 της Ελλάδας και του Κόσμου συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο. Με αναζήτηση ανά χώρα ή ανά όρο βρείτε αυτό που ψάχνετε εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε όμως και να τα διαβάσετε από την αρχή, σελίδα-σελίδα. Θα θυμηθείτε πο..

9,64€

2064 - ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Μια άλλη εποχή, μια άλλη παγκόσμια κοινωνία, ακριβώς μετά την κατάρρευση του καπιταλισμού. Μέσα από την πλοκή ξεδιπλώνονται τα αιώνια ερωτήματα περί ελευθερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, εξουσίας, στα οποία δίνουν τα διαπιστευτήριά τους οι πέντε πρωταγ..

12,00€

3 (ΤΡΙΑ)

Το Όλον και ό,τι υπάρχει μέσα σ' αυτό περιλαμβάνονται στον αριθμό τρία, γιατί το τέλος, το μέσον και η αρχή έχουν τον αριθμό του όλου, που είναι η τριάδα.Τρεις είναι οι αντίπαλες ομάδες που δίνουν μάχη αναμεταξύ τους, εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια,..

20,00€

5 ΕΥΧΕΣ

Οι 5 ευχές είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που διηγείται την ζωή της πριγκίπισσας Αλένα σε μία ιστορία μαγική μέσα από την αγάπη, την οικογένεια, τη φιλία, τη φύση αλλά και την πίστη και επιμονή...

10,00€

8 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΩΤΑ

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς γεννιέται ένας έρωτας; Δεν μιλώ για τις εγκεφαλικές συνάψεις, αλλά για τις ψυχικές. Αναλογίστηκε ποτέ κανείς, πώς εμπνέεται η ψυχή για ν' αναλάβει χρέη Θεού; Το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι η απάντηση, αλλά δεν ξέρω αν αρκεί..

9,00€

ADULT FAIRYTALES

Προσεγγίζοντας περισσότερο ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου στυλ, οι ιστορίες που θα βρείτε αγαπητοί μου αναγνώστες σε αυτή τη συλλογή, ανήκουν στο είδος του Adult FairyTale. Είναι δηλαδή, σύντομα φανταστικά παραμύθια για ενηλίκους, τα οποία προσεγ..

11,00€

BROSTELA

Η μπροστέλα (brostela) είναι ένα παλαιό ελληνικό ιδίωμα και σημαίνει ποδιά. Σε αυτή την ιστορία όμως πρωταγωνιστεί σε μια πορεία ζωής. Είναι ένα μικρό κομμάτι μαύρου υφάσματος που δένει στη μέση της η γιαγιά Σοφία και εν αγνοία της κρύβει ένα μοιραί..

11,00€

COVID 19: Ο ΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ

Ο ιός των αντιθέσεων αναδεικνύει τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών του κεφαλαίου κατά την διάρκεια μιας παγκόσμιας κρίσης υγείας, η οποία έχει εξελιχθεί σε κρίση ενός συστήματος που οξύνει την επιθετικότητα του κατά της ανθρωπότητας. Παρακολο..

15,00€

ENGLISH FOR MUSIC TECHNOLOGY AND ACOUSTICS ENGINEERING

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στους σπουδαστές Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο πάνω στο θέμα αυτό. Σκοπός του είναι να εισάγει τον αναγνώστη στην απαραίτητη ορολογία του πεδίου αυτού, μέσα από έξι κεφάλαια αποτελού..

34,00€

EXPLORING CONTINUITY IN SECULAR AND DOMESTIC ARCHITECTURE OF ATHENS THROUGH 5000 YEARS OF HISTORY

Historical studies on the appearance of Greek secular buildings, common houses, streets and neighborhoods, are rather limited compared to those for religious or monumental structures, due to the relative lack of archaeological evidence.This is very m..

29,00€

FOR A NEW CLEAN UBIQUITOUS RENEWABLE GREEN ENERGY

At least since the time of N. Tesla (1930) till today, there is an increasing wave of inventors , amateurs, and entrepreneurs, that discover or rediscover devices of clean ubiquitous renewable energy that cannot be accounted yet by the sciences as we..

12,00€

FOREVER YOUNG

Από τη μια μεριά οι πολιτογραφημένοι Έλληνες, οι οποίοι αρνούνται να χάσουν το κέφι τους για την πολιτική, διαδηλώνουν, συναθροίζονται σε κόμματα και επιχειρηματολογούνε. Από την άλλη όψη ένας άλλος κόσμος πηγμένος στην αγωνία των μεταναστών για επιβ..

13,00€

GREEK VEHICLE & MACHINE MANUFACTURES 1800 TO PRESENT

Few or no records of important elements of Greece's industrial past exist today, with the increased risk of total "disappearance" of relevant historic memories. In an effort to cover the most characteristic sectors of vehicle and "mechanical products..

29,00€

IT’S NOT ONLY ROCK AND ROLL

Είναι καλοκαίρι, σε μια Ελλάδα που συγκλονίζεται από την λεγόμενη οικονομική κρίση και από ένα πρωτότυπο "τρομοκρατικό" χτύπημα, το οποίο έχει καταμπερδέψει διωκτικές αρχές, και "αναλυτές". Ένας πατέρας και ο οκτάχρονος γιος του ταξιδεύουν με μοτοσυ..

17,00€

LIKE ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

21ος Αιώνας. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει πλέον τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τα κοινωνικά δίκτυα.Δίκτυα σαν το Facebook όπου οι χρήστες τους εκτός από την επικοινωνία, αναζητούν την γνωριμία, ..

9,00€

O ΕΡΩΤΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΠΑ

Φτιασιδωνόσουν κάθε μέρα και κάθε νύχτα και ξεχνούσες ν' ακούσεις, την φωνή της ψυχής σου. Φόραγες πάνω στο κορμί σου κουρέλια και λογιών λογιών χρωματιστά, πλουμίδια και πάντα, ξεχνούσες να φορέσεις το δάκρυ, της γνήσιας κι ατόφιας σου καταγωγής... ..

19,00€

O ΦΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Ο Φλο είναι ένα μικρό και περίεργο μυρμήγκι, που συχνά του αρέσει να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα. Ζει σε μια φωλιά μαζί με εκατοντάδες άλλα μυρμήγκια. Αν και μεγάλωσε μέσα σε μια αγαπημένη οικογένεια μαζί με τους παππούδες του, συχνά νιώθει τόσο ξ..

15,00€

ORACY & LITERACY IN TYLE (TEACHING YOUNG LEARNERS)

The book deals with the teaching of the English language to young learners. In Part A Metaxeni Symeonidou is concerned about interest, motivation, storytelling, contextualised instruction, lesson planning. In Part B Nikos Papadopoulos discusses parti..

18,00€

ORIGIN AND EVOLUTION OF THE GREEK FLAG

A country's national flag is naturally connected with plenty of symbolism and emotion, and any relevant argument and research naturally tends to be biased. The aim of this work is dual: to provide a well documented research on the evolution of the ma..

16,00€

POST-IT

Αυτό είναι ένα διήγημα για την αγάπη. Συγκεκριμένα για έναν άντρα τον Άλκη, που μία γυναίκα, η επί πέντε χρόνια κοπέλα του τον κάνει να νιώσει την αίσθηση του κενού. Φτάνοντας τον σε σημείο να παραμελήσει τον εαυτό του, να ξεχάσει ποιος πραγματικά εί..

11,00€

PSYCHOGAMER

Ένας μοναχικός και απόμακρος έφηβος, καταδιωγμένος από τους συνομήλικους του, βρίσκει παρηγοριά στα βιντεοπαιχνίδια. Μετά από αμέτρητες ώρες ενασχόλησης του, το μυαλό του καταλαμβάνεται από την ψηφιακή διάσταση. Βυθισμένος μέσα στον τρισδιάστατο κόσμ..

11,00€

QUALITI ALGORITHMIC TRADING AND TECHNICAL ANALYSIS SCIENTIFIC CONCEPTS IN THE CAPITAL MARKETS

This book is not a book in theoretical econometrics, neither a classical book of technical analysis. The main purpose of it is to support conceptually and technically, designers of algorithmic trading, so as to find, code and conduct algorithmic trad..

16,00€

SONATA IN D MINOR

..

10,00€

THE 2004 OLYMPIC GAMES SECURITY POLICY

The aim of the present book is to examine the planning of the Olympic Games Security - and, in particular - the manner in which it was developed and set into operation, the institutions and units involved, the command model which was developed so as ..

16,00€

THE HESITANT ARCHITECT

Post Millenium Britain...Cambridge after the 800th"At what point," he thought, "did one's youth become part of history?..."The return of architects Eleanor Sanders and Peter Hunter, both 80's alumni, to the University town for a charity event―the tel..

19,00€

THESEUS

..

5,90€

VALUES AND TRENDS OF THE NEW GREEN ECONOMY

This book is about the emerging ecologically sustainable green economy. The planets needs agriculture, business and societies that do not apply direct or indirect violence and degradation of the natural environment. The eco-communities, propose also ..

9,00€

VOCABULARY GAMES

Το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται σε μαθητές, μαθήτριες και καθηγητές, καθηγήτριες της Αγγλικής γλώσσας του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνάσιου ή ακόμα και σε όσους αγαπούν να λύνουν σταυρόλεξα και ασκήσεις λεξιλογίου. Όλες οι δραστηριότητες δημιουργήθηκ..

11,00€

WE ARE GREEKS!

"Σήμερα υπάρχει ελευθερία της έκφρασης γιατί οι υπήκοοι δεν σκέφτονται. Οπότε και να μιλάνε δεν έχουν τίποτα επικίνδυνο να πουν""Η τηλεόραση είναι το τηλεχειριστήριο κι εμείς το παιχνίδι""Ακόμα και η δημοκρατία έχει μεσάζοντες. Οι καναλάρχες αναγκάζο..

16,00€

ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

92 τρίστιχα ποιήματα που περιγράφουν μια μοναδική γεμάτη πάθος και σύγκρουση ιστορία δύο ανθρώπων.Οι στίχοι μοιάζουν αγγελικοί και διαβολικοί μαζί. Μια μικρή ιστορία έρωτα και ανατροπής με απροσδόκητο τέλος...

8,00€

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Το παρουσιαστικό και μόνο ενός ατόμου, μπορεί να μας σπρώξει σε λάθος επιλογές. Ένα αγγελικό πρόσωπο, ίσως να γίνει αιτία να δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις. Αν συνδυαστεί κατάλληλα και με το πάθος, τότε πιθανόν να φέρει τη καταστροφή. Τότε, ού..

9,00€

ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ LOGISTICS

Ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια αυτού που ασχολείται με όλο το σύστημα της μεταφοράς, ναυτιλίας και logistics, καθώς και για τον έμπορο που θέλει να ξέρει τι σημαίνει ο κάθε εμπορικός όρος που αναγράφεται σε τιμολόγια, φορτωτικές και άλλα εμπορικά ..

28,00€

ΑΕΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Όταν ο μοναδικός έρωτας αλλάζει κόσμο και το σώμα σου γίνεται κουφάρι που περιπλανιέται άσκοπα στην μάταιη πλέον γη. Τίποτα δεν μας ανήκει ακόμα και τα σημάδια στο κορμί μας είναι αέρινα...

9,90€

ΑΘΗΝΑ 2020

Στη μελλοντική Αθήνα των μνημονίων, μια αναρχική ομάδα ξεκίνα μια επανάσταση για την ανάκτηση της ελευθερίας τους...

10,00€

ΑΙΘΕΡΙΑ

Τα τζιτζίκια συνέχιζαν να πριονίζουν τη σιωπή, και ο Νίκος κατέβηκε με την Αιθερία να της γνωρίσει την παραλία.Η Αιθερία άφησε έξω τα σαντάλια της, και μάζευε κοχλιούς και πεταλίδες.Στην προσπάθειά της όμως να βγάλει μια πιο βαθειά, γλίστρησε κι έπεσ..

8,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 541 (14 Σελ.)