Broken Hill


GRAY' S ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Σε κάθε κεφάλαιο περιγράφεται λεπτομερώς κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος, συνοψίζονται οι λειτουργίες των ανατομικών δομών και στοιχείων, η σχέση τους με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος, και τονίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά: -Η τοπογραφική ανατ..

258,78€

OXFORD ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

Ευρέως αναγνωρισμένο ως το καθιερωμένο σύγγραμμα για τους ειδικευόμενους στην Ψυχιατρική, το "Oxford Ψυχιατρική-Βασικές Αρχές" υπερέχει μακράν του ανταγωνισμού. Κάθε μία από τις προηγούμενες εκδόσεις συνέβαλε στη συν τω χρόνω τελειοποίηση των κειμένω..

90,00€

ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου προέκυψε από τη διαπίστωση του συγγραφέα ότι στις παιδαγωγικές και ανθρωπιστικές επιστήμες υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ενός γλωσσικού εργαλείου-βοηθήματος, το οποίο να λειτουργεί όχι μόνο ως μία άλλη απλή παράθεση αγγλι..

57,00€

ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κωδικός προϊόντος: 9789925575961 Κατηγορίες: Ελληνικές Εκδόσεις, Λεξικά, Λεξικά, Ξενόγλωσσες Εκδόσεις, Οδοντιατρική, Οδοντιατρική..

46,00€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ

Μικροί μου φίλοι, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο θαυμαστό και υπέροχο εσωτερικό μας κόσμο, τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας.Σελίδα - σελίδα θα ανακαλύψετε τις καταπληκτικές εικόνες των ιστών και των κυττάρων μας μέσα από το μικροσκόπιο,..

9,00€

ΑΝΤΙΜΙΛΩ ΣΤΗΝ ΙΔΨΔ

..

15,00€

ΑΡΧΕΣ ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ: «Διδαχή της βιολογικής βάσης των νόσων»Συναισθήματα συγκίνησης, χαράς και, γιατί όχι, και υπερηφάνειας με κατέλαβαν όταν πήρα στα χέρια μου το βιβλίο: «Μουτσόπουλου, Αρχές Παθοφυσιολογίας», των Παναγιώτη Γ. Βλαχογιαννόπουλου και Αθανά..

120,00€

ΑΤΛΑΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η σταθερά χρυσή αξία για 25 χρόνια, ο ΑΤΛΑΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, προσφέρει αξεπέραστες περιγραφές του ανθρωπίνου σώματος με εξαιρετική λεπτομέρεια, όλες από τη σκοπιά του κλινικού ιατρού. Με την έμφαση να δίδεται στις ανατομικές σχέσεις και την κλ..

100,00€

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Το βιβλίο του James Gerber αποτελεί ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο στη προσπάθεια κατανόησης του αυτού του σύνθετου, διεθνούς οικονομικού πλαισίου. Γραμμένο σε γλώσσα κατανοητή (και πολλές φορές ακόμα και μη τεχνική) το συγκεκριμένο βιβλίο απευθύν..

40,00€

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Καλώς ήρθατε στη σειρά των μαθημάτων σας στη διοίκηση λειτουργιών (ΔΛ). Σε αυτό το βιβλίο, παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή προσέγγιση της λειτουργίας της παραγωγής. Οι λειτουργίες είναι μια συναρπαστική περιοχή του μάνατζμεντ η οποία έχει σημαντική επ..

110,00€

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Η όγδοη αγγλική έκδοση του βιβλίου Διοίκηση Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και Διαχείριση Κινδύνων των Saunders και Cornett ακολουθεί την ίδια καινοτομική προσέγγιση που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν των προηγούμενων εκδόσεων που είχαν μεγάλη απήχηση μετ..

90,00€

ΔΟΜΗΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Τα σημερινά παιδιά αντιμετωπίζουν έντονο στρες - ακαδημαϊκές επιδόσεις, βαρύ πρόγραμμα, υψηλά στάνταρτ απόδοσης, μηνύματα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πίεση από τους συνομήλικους, οικογενειακή ένταση. Χωρίς υγιέστερους τρόπους αντιμετώπισής του, σ..

17,00€

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σ αυτό το βιβλίο, εξετάζουμε το νευρικό σύστημα δίνοντας έμφαση στη λειτουργία, στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν ο εγκέφαλος και η συμπεριφορά. Η πρώτη έκδοση του βιβλίου βασίστηκε σε βασικές ερωτήσεις τις οποίες κάνουν οι φοιτητές και οι νευροε..

100,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Η δομή του βιβλίου βασίζεται σε έρευνες για τον καλύτερο τρόπο μετάδοσης του περιεχομένου του μαθήματος της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής. Κάθε κεφάλαιο έχει οργανωθεί σε τρεις ενότητες, γεγονός που διευκολύνει την κατανόηση του περιεχομένου. Η πρώτη..

130,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MANAGEMENT

..

120,00€

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Όταν πληροφορήθηκα από τον εκδότη κ. Πασχαλίδη ότι εξαντλήθηκε η τρίτη έκδοση του βιβλίου, η οποία είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου 2 χρόνια, τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Από τη μια υπήρχε η μεγάλη ικανοποίηση της αποδοχής του βιβλίου αλλά α..

40,00€

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ

..

55,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

135,00€

ΖΩΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

..

110,00€

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Οι ηγέτες δίνουν ώθηση στους ανθρώπους. Τους ενεργοποιούν και τους κινητοποιούν. Μεταφέρουν ανθρώπους και οργανισμούς σε μέρη πρωτόγνωρα. Η ηγεσία δεν είναι μύθος και η πρόκληση της ηγεσίας δεν χάνεται ποτέ.Σε αβέβαιες και ταραχώδεις εποχές, η αποδοχ..

25,00€

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Η καρδιολογία αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης τόσο γιατί τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως όσο και γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη καθιστώντας..

170,00€

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζουμε την πρώτη έκδοση του συγγράμματος "Μαιευτική και Γυναικολογία", που είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των τριών Πανεπιστημιακών Κλινικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεπικουρούμ..

130,00€

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια μαθημάτων όπως το μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, η ανάλυση τιμών αγροτικών προϊόντων, και το μάρκετινγκ αγροτικών επιχειρήσεων. Στο βιβλίο παρουσιάζονται τα βασικά ..

70,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 56 (2 Σελ.)